11

Кукувица

преди 8 години

До 10, като гледам какви тълпи се редят в САЩ за помощи си викам, май е по-добре да прочетем Библията.Или Винету- например. От Карл Май. Само да тренираме да не сме забравили буквите.Щото...нашия премиер малко тренира.

10

Кукувица

преди 8 години

Време е Цацаров да се обвини сам. (Ако иска да му повярват хората де )

9

анонимен

преди 8 години

при положение,че 1700 осъдени престъпници са на свобода,този сам трябва ако има някъкво достойнство,човешко да се махне и да дойде някой къдърен,защото просто прокуратурата продължава да бездейства или както беше казъл един от действащите прокурори,100не работят а други 50 им помагът,при тази статистика направена от човек от тяхната система,коментара е излишен.

8

Анонимен

преди 8 години

Не ми говорете за скъпо и евтино когато стане дума за правата на народа.Между другото прочетете Конституцията на САЩ.

7

Анонимен

преди 8 години

Само господ е несменяем.Всеки от трите власти да е с чисто минало и ясно имотно състояние.

6

Анонимен

преди 8 години

Всеки Българин след като изкара едно военно обучение и няма проблеми със закона да може да си купи оръжие.Ето този въпрос да се постави на гласуване чрез РЕФЕРЕНДУМ.И да се запише в новата Конституция че този параграф от основния закон не може да се променя от когото и да било ! ГЛАСУВАЙТЕ БРАТЯ и СЕСТРИ БЪЛГАРИ.

5

Анонимен

преди 8 години

Ccarov edin vypros kym teb dai mi otgovor , V koia druga dyrjava ot evropeiskia sayz ima etni4eska partia? tova mi e vyprosa

4

ан

преди 8 години

аз съм за и не само тойшеф на бнб същокакви сах тези независими властиписна нитрябва все пак да се отчитат пре избраниците на народа а референдумите са хубави но скъпичкине сме дораслии въведете това електронно и задължително гласувяаненима купуването на гласове е по малкото престъпление и обязателно мандатност и то един не дваоядени властолюбцихаресва им да обират хората

3

Анонимен

преди 8 години

Нов бардак със стар персонал не се прай!

2

Анонимен

преди 8 години

Съгласен съм с коментара по-долу.Истинската демокрация е точно това.Иначе огромното делегиране на права към разни там,ни е докара до това положение.

1

Анонимен

преди 8 години

Нека да може да се сваля с рефетендум!Изобщо, нека повече неща да може да се решават с референдуми и нека да се облекчи процедурата по провеждането им.В началото народът ще прави грешки! Ще взима глупави, популистки решения, неизбежно е. Но не виждам нищо страшно в това, с времето ще се научи! А тези, които сега се раждат, ще израстнат в такава система и като порастнат, ще са безпогрешни!