12

Наблюдател

преди 9 години

Голяма глупост с дългосрочни тежки последици, е да се вменява вина в държавите на ЕС за тези които са поели по 1-а или друга причина риска да мигрират! Тези апологети на безотговорната глупост очевидно са съгласни цяла Африка на първо време да се пресели в ЕС!

11

Анонимен

преди 9 години

Не бойте се! След има-няма 15-тина години започва нов слънчев цикъл, температурите ще паднат драстично, идва нов ледников период, цяла Северна Европа ще бъде целогодишно окована в лед, и само местните, истински жители ще издържат на студа. Амуджите ще избягат обратно на топло в пустините, щото чер г. ъ. з на бял сняг не ака!

10

А ти коя си!

преди 9 години

Наплива няма да спре докато някой им бута къщите на тея хора и ги кара да мизерстват. Докато някой не спре да ограбва и разрушава държавите им. Черната овца я знаем. Европа се превръща в световен континент на расите. Това е наказание за колонизирането. Европа понесе твърде много кризи в последно време. А черната овца и за бой я навива.

9

Анонимен

преди 9 години

"Милите дечица..." Не на нас тия!!! ВАфрика и арабските държави, навсякъде, където има ислям последните се плодят като зайците. Какво сме им криви ние, че да ги храним и отглеждаме вместо собствените си деца? Това не е ли ГЕНОЦИД, но спрямо цял континент?

8

ХХХ

преди 9 години

Народа НЕ иска черни амуджи ! Вие парламентарни *** имате файда да лапате пари , но питайте народа вашата м**** но не сте виновни вие .....не сте , не сте :( То нали народа ви избира точно вие дето приемате тези терористи ........Защо не ходят във Русия ? Защо не годят във САЩ ? Защото това са ДЪРЖАВИ, а не гета !

7

Анонимен

преди 9 години

Не "искат" да спрат....

6

Бюрократите от ...

преди 9 години

... ЕС не могат да спрат хората от Африка.

5

,

преди 9 години

До ЧекистАми няма.Така както си има Европа Европейски и Еврейски Европейски Парламент.

4

w

преди 9 години

Отваряй Европа портите за Африка след като нато изтри от картата най-проспериращата държава в Африка-Либия,чиито лидер бе смъртен враг на алкайда,но...не беше добър за самообявилите се за"Израел".Началото на края на европеизма като най-малка вина имат пристигащите."Спасете децата"удостои Тони Блеър с награда theguardian/politics/2014/nov/25/save-the-children-furious-charity-global-legacy-tony-blair Колко дечица бяха избити и осакатени в Ирак?

3

Чекист

преди 9 години

Чудно... Днес беженци, утре граждани, след 5-10 години в парламента, а след 15 години и "гъг" няма може да кажем...

2

Анонимен

преди 9 години

bravo na avstralia - kasva NE VI ISKAME i tolkova. da se daviat po kraibrejieto i, no te neotivat ve4e tam - niama avanta -niama bejanzi.

1

20.000 за ...

преди 9 години

... 2 години? В момента влизат 20.000 за 2 седмици!Най-добре и справедливо е ЕС да приеме цяла Африка като обещетение за нанесените беди на черния континент последните 450 години.