15

Как да му помогнем

преди 8 години

Веднъж и тук в коментарите да се получи добра дискусия. Това показва, че не всички, населяващи все още бългаските земи, са изперкали. Значи тук стигаме до много по-дълбоки проблеми в нашето общество - алкохолизъм, оскотяване на нацията, пълно безхаберие от страна на родител към собственото му дете и т.н. до безброй. Още веднъж браво на Боби, решил си е проблемите сам, както може да се справи сам той, без чужда помощ. Аз не можах, просто избягах.

14

Анонимен

преди 8 години

ЖЕСТОКА СЕМЕЙНА ДРАМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!УДАРИЛ ГО Е С ДЪСКА ПО ГЛАВАТА КАТО СИ Е МИСЛИЛ, ЧЕ ЩЕ ИЗПАДНЕ В НЕСВЯСТ КАТО ПО ФИЛМИТЕ АМА ОНЯ Е ИЗДЪХНАЛ :)ТУК НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!!НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО СИ Е И ДА ГЛЕДАШ БОЛЕН АМА НЕПРАВИЛНО И ТОЙ ДА СЕ ВЛОШИ И УМРЕ!!!!ТОВА Е ЧИСТО НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО И Е ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ НО АКО ОСЪЖДАМЕ ХОРАТА ПРИ САМОЗАЩИТА УБИЛИ НЯКОЙ ТОГАВА СМЕ ЗА НИКЪДЕ!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Bravo

12

Анонимен

преди 8 години

Браво Боби! Ако баща ти е бил пиянка и е тормозел ***, много хубаво си направил, че си я избавил от терора. Синове български, пазете майките си от свирепите си бащи! Наистина много пиян и агресивен народ се навъди.

11

Боби

преди 8 години

Е как така!? Убил, но пуснат без дори никаква мярка за неотклонение.

10

око

преди 8 години

При закрити врати липсва истината!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Правилно!

8

Анонимен

преди 8 години

Браво на съдията. Добър човек е

7

huk

преди 8 години

Da ubiesh bashta si e tejko nakazanie za tozi podrastvasht....dano da e imal prichini da postapi taka! Ne go obvinyavam..nito odobryavam! Zatvora e prehodno...no tova ubiystvo shte e vechna prisuda!!

6

Джедай Мастър

преди 8 години

ако бащата е заплашил с нож жена си и тъста, това си е отвсякъде неизбежна отбрана, за какво изобщо ще го съдят?

5

www

преди 8 години

До Как да му помогнемАма, разбира се. Добре че в случая е имало някакъв доносен съдия във Видин. Обикновено това не се взима под внимание в съда и се съди при утежняващи вината обстоятелства - убийство на родител. А жертвата на отровната домашна обстановка обикновено е бедна, стресирана, похарчена от родителите си и не в състояние да си осигури адекватна адвокатска защита.

4

Как да му помогнем

преди 8 години

Някой въобще задава ли си въпроси от рода на: Как е живяло това момче досега? В непрекъсат стрес. Защото това едва ли е ей такава, инцидентна проява от страна на бащата. Как обществото може да помогне на деца в подобна ситуация ? Много често, когато бащата е пияница или просто си е агресивен по природа, при подаден сигнал в полицията, бащата насилник е арестуван, престоява 24 ч. и го пускат. И всичко си продължава в семейството постаро му. Браво на момчето за проявеният кураж!

3

Анонимен

преди 8 години

Следва по тежката част, да живееш цял живот с мисълта че си убил собствения си баща. Дано да се справи момчето, има психолози

2

онбашията

преди 8 години

по закон имаш право да убиеш и при защита на трето лице, тъй че няма причини да го осъдят

1

Анонимен

преди 8 години

Браво!