49

Ред арми

преди 8 години

Каквато държавата- такива и управниците. Чалга, мутри, гюбеци... в кабинета на избрания с подкрепата на ГЕРБ кмет.... Такива са им кадрите явно. Събуди се българино

48

Кукувица

преди 8 години

Ако имах езиковото богатство и словореда на нашия премиер, щях да се срамувам да говоря. Простащината при него лъха от всяка пора на тялото.

47

Анонимен

преди 8 години

До Анонименцитат : Много неща са се учили бегло досега, но сега вече могат да се показват"Ама прав е Баце, ще знаеш !Какво учили, учили...Те, сега му е майката да покажат, какво могат на масата !И... под масата, разбира се ...:)))))

46

доктора

преди 8 години

Гюбеци на маса и под маса..???Накрая МВР, ще брои труповете...В сСтатистическият институт, няма да останат без работа.:))):)))

45

Тео

преди 8 години

Г-н Борисов отново е счупил нарцис-метъра! Задачите към КАТ са в ресора на Министъра на вътрешните работи, не са негова работа! Преди седмица г-н Борисов обяви, че след близо 5 години управление му е "хванал цаката". Е, отново доказва противното! Времената на кралят слънце отдавна са минали, приятелю! Държава се управлява с екип, а не някой да се изживява в ролята на по-компетентен от съответните отговорници! Но това, явно, на г-н Борисов му убягва!

44

koko

преди 8 години

pravilno e kirlivica

43

Ну погоди

преди 9 години

Клипът на Цецо Василев и Иванчо Искров беше много по-готин. И струва 4 милиарда. Добро изпълнение -заслужава си парите. !

42

ПОП

преди 9 години

ОТНОВО НОВИНА : ТЪПО , ПО -ТЪПО .......*** ОТ БАНКЯ . ТИКВАТА ДАВА СЪВЕТИ ЗА БАНКИТЕ , УТРЕ ЗА ЦЪРКВАТА , ПОСЛЕ ЗА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕМИЕР .... И САМО ГЛУПОСТИ !!!!!!!!!!

41

Nik

преди 9 години

Abe zeza seksa zvetelina borislavova saschto Ska4a6e Po masite v bG i garzia s nai ve4e pri bate boku zeza seksa obi4a da ska4a daschna obi4a milizionerite milioneri

40

тих великан 681

преди 9 години

България сме хората,а не само териториалната цялост.

39

Тих великан 681

преди 9 години

До 32Не мисля така.Понеже живеейки в чужбина,хората които си купуват телефони нямат вградена кирилица и поради това,няма как да пишат коментарите си на кирилица.Никой бг,който е в чужбина не е по малко българин или повече от тия,които живеят в България- важното е какво самосъзнание имаме и как се представяме с живота си пред чужденците,а не с коментарите ни по пресата)).Има и достойни българи,но има и не до там такива.Приятна вечер на всички!

38

Анонимен

преди 9 години

Seliqni v parlamenta, nad parlamenta - bez nikakva mqrka ...

37

Анонимен

преди 9 години

ПРОПАДНАЛААА ДРЪЖАВААА СМЕЕЕ

36

Анонимен

преди 9 години

Защо Пламен Димитров председател на КНСБ, толкова се радва на просташката духовитост на Бойко Борисов, дали пък синдикатът не води сервилна политика към ГЕРБ, които наложиха жестока пенсионна реформа и замразиха доходите?

35

Анонимен

преди 9 години

В територията управлявана от мутрата и престъпната му некадърна шайка на почит е чалгата.

34

Анонимен

преди 9 години

Хи хи.Баце ,ми те младите има от кого да се учат.Цялото ти управление е чалга,гледат и копират.

33

ужас

преди 9 години

браво

32

зад теб

преди 9 години

Благодарим ти, пожарникарю, всички сме зад теб. За да те изритаме!

31

трайно изостанала

преди 9 години

Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

30

Анонимен

преди 9 години

Коментари, написани на латиница или едър шрифт, веднага получават минус без да ги чета.