86

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен114 ти не знам колко комунисти са обесени като Мусолини и дали някой може да ги избесиама знам, че такива *** като теб много напълниха гащите в Белене.

85

Гого Откачения

преди 9 години

САЩ и Русия са двете страни на една и съща монета. Винаги са играли заедно. Освен тези две сили има и трета, еврейска и нещата спират до тук. ЕС хич ги няма. Всички псевдо конфронтации между трите големи са ала-бала, да има какво да четем по вестниците. Все пак руснаците определено са ми най-симпатични от трите абе ще гледаме театро то е ясно.

84

Фокус-Мокус

преди 9 години

Закърши го комика. Спира US платформи за добив на нефт. Братята петролни шейхове, "финансаторите на ИД :)" и те притеснени-петрола свършва. Има газ и петрол в Тундрата, ама там има руснаци. На парада на победата китайския президент и Путин почти се гушнаха-единия ще продава новичко оръжие, а другия US ценни книжа. Долара як и силен-трябва му 9/11 да се повтали. Боже, какви компромиси ни чакат ! Колежке, военния министър на КНДР, разстрелян със зенитно оръдие е жив-уж дреме, а по-бърз от снаряд.

83

Аврамов

преди 9 години

Комунизма, капитализма, демо/но/крацията и републиканската партийна система са творение на същата юдео-масонска върхушка с цел унищожение на монархията - единствената богоустановена форма на държавно управление, където земната власт е изображение на небесната. След убийствата на св. император Николай 2 и Н.В. цар Борис 3 - няма Русия и България!

82

Аврамов

преди 9 години

Тази другарска среща е доказателство, че и Русия и САЩ се управляват от юдео-масонската олигархична върхушка и само си преразпределят световните територии и богатства, както бе по времето на т. нар. "студена война", когато едни страни бяха в съветския блок, а други със САЩ и Запада. МедвеПутинова Русия се управлява от главния равин Берл Лазар и от клана Ротшилд, а САЩ от Рокфелер. "Конфронтацията" между тях е само прах в очите на зомбитата.

81

ЛУД

преди 9 години

ЪЪЪ...СНИМКАТА Е КОФТИ. КЕРИ МНОГО СЕ Е НАВЕЛ.

80

99

преди 9 години

Посещението на държавния секретар на САЩ Джон Кери в Сочи и преговорите му с президента на Русия Владимир Путин и руския външен министър Сергей Лавров станаха събитие даже само поради факта, че се проведоха в С О Ч И. Путин и Лавров интелигентно натриха носа на пиндоси и подпиндосници, които преди година така яростно оплюваха и бойкотираха олимпиадата в Сочи.

79

Анонимен

преди 9 години

Играта на великите сили. Като шахмата кой кого прецака

78

Анонимен

преди 9 години

Спрете да пишете глупости!!!!!!!!!!!!!САЩ и Русия във война ли са,бе ????????????????

77

Анонимен

преди 9 години

151 Щом си опрял до *** майки ясна е работата , но какво друго да се очаква от СВИНАР

76

Анонимен

преди 9 години

До Ха-ха-хаБезработицата удря и специалистите.

75

Анонимен

преди 9 години

Във големият"рай"САЩ умират 10 пъти повече новородени деца отколкото в "тоталитарен" Беларус.И това не са данни от "Комсомолска газета"--а офицялна статистика на ООН......-----------------тттттттттттт-то малко си се улял , да наистина по този показател Беларус е водещ в света , но чак пък 10 пъти ,а виж общата смъртност къде са малко след нас и Русия , а тя има и по голяма смъртност от Щатите при новородените

74

RedNeck

преди 9 години

*** пак ли ти?! Милата ми гъдулка...Не разбра ли че вече никой не ти се връзва на словоизлеянията!

73

ТТТТТТТТТ

преди 9 години

31 мил.американци получават купони за храна--защото са "много" богати и САЩ са "рай" на земята.

72

ТТТТТТТТТ

преди 9 години

47% от американците са с здравословни проблеми-вследствие на ГМО продуктите---26% от тях НЕМОГАТ да си позволят медицинска помощ-статистика на ООН.

71

ТТТТТТТТТ

преди 9 години

ДО Анонимен 134.Във големият"рай"САЩ умират 10 пъти повече новородени деца отколкото в "тоталитарен" Беларус.И това не са данни от "Комсомолска газета"--а офицялна статистика на ООН......

70

до 134

преди 9 години

Еми 5,400 долара на месец в САЩ са малко-стигат ти само за ГМО *** и китайски стоки ниско качество--още повече в Ню Йорк.....Бил съм там-под 100к на месец в САЩ си жив зян.Силно се заблуждаваш,че живееш качествен живот-само един зъб да те заболи и отиваш на кино.....Затова и ви товарят с кредити-ако не са кредитите умирате--ама скоро и те ще свършат.....

69

Анонимен

преди 9 години

Всичката комунисическа *** трябва да бъде бесена като Мусолини, времето и идва, наред с диктаторчето от Красньй площад ...

68

авраам

преди 9 години

причината кери да се наведе на червеното килимче е мноо,мноо проста,нарича се с 300,които рф твърди че наи сетне ще достави на иран..

67

Анонимен

преди 9 години

Средна заплата в Ню Йорк -$4000