126

кали станкова

преди 9 години

В държавата има хиляди българи които са изконно българи и желаят да подрепят българският цар . Уважават прабългарската история . Поклон пред тези почтенни българи .

125

до И. Ласкин

преди 9 години

Ако не мислеше с мъдурите си, щеше да осъзнаеш, че няма монархия, която да е зле. А че Симеон не е никакъв цар, си е друг въпрос.

124

Анонимен

преди 9 години

Крадлив испански алкохолик това е той.

123

Анонимен

преди 9 години

Рептил гаден!!!

122

Да

преди 9 години

Цар е ми, как да не е! Цар на безочието!

121

Незнайко

преди 9 години

Кой е този неприятно изглеждащ човек от снимката и защо трябва да ни занимавате с него ?

120

И Ласкин

преди 9 години

Дреме ми на мъдурите за тоя нехранимайко "цар" Симеон и царските ***. Да умират всички царски изчадия , изедници обрали Родината. Това не са достойни хора , а интересчии , камо ли да ги споменава Църквата в молитвите. Смърт за Кобургите до 9 -то коляно , да живее Републиката на В.Левски !

119

1492

преди 9 години

Царя си е Цар. Това , че Църквата е решила да го споменава в литургиите, не е проблем на тези които не ходят на Църква..А българския народ ходи само на Великден след 00:00 ч и 90% не знаят за какво обикалят...

118

до 157

преди 9 години

С демокрацията дойде СДС и ограби и съсипа промишленоста, после дойде БСП ?!?!Аман от заблудени или опитващи се да заблуждават!Ами нали СДС е проект на ДС на БКП-БСП!Демокрацията беше един сценарий на КГБ, който беше изпълнен в всички соц. страни по един и същи начин: подготвени хора със създадено алиби на десиденти, създадоха демократични партии в соц. страните под контрола на тайните служби с цел да приватизират държавните предприятия и комун. управници да се превърнат в богати капитал

117

Анонимен

преди 9 години

За 7% от анкетираните не е проблем Симеон да се споменава като Цар на .....Крадците!!!

116

Анонимен

преди 9 години

Царя , не може , да се манипулира , като палячовците плевнелиев , радан кънев , иван костов , и за това , всеки човек , който не се дирижира от американското посолство , веднага се оплюва .От всичките личностни качества и контакти на Симеон , само това с горите се дъвче , а за имотите на плевнелиев в Гърция , които са с укрити данъци , там никоя медия , не коментира , защото такива са им нарежданията от американското посолство.

115

1221

преди 9 години

Гледайте гледайте царят е съвсем гол! извика едно дете. Да да царят е съвсем гол! извика най сетне целия народ.

114

Yakov

преди 9 години

С демокрацията дойде СДС и ограби и съсипа промишленоста, после дойде БСП и ограби и съсипа енергетиката, след нея дойде НДСВ и ограби и съсипа горите и продължават още да ги съсипват. След това дойде ГЕРБ и съсипа банките. Еее, какво му остава на Българина? Един среден пръст. Това ще ни оставят лакомите политици и управляващи! Нали? Ако не е така, изтрийте ми поста!

113

kilif otoman

преди 9 години

taman da idva i sina na efendi Suleiman da iska i toi da e tuka sultan na stastlivite bulgari :-)

112

Анонимен

преди 9 години

Та той дори не е българин.Освен това е получавал издръжка по време на изгнанничеството си от червената партия.

111

Анонимен

преди 9 години

Да беше истински БЪЛГАРИН, да му сложим короната, НО чужденец, дърводелец за цар на най старата нация в Европа/нашо име/ми идва малко повече и ми притъмнява И ми минават разни нетипични за мен мисли.да изчезва от родината ми и да не се връща.

110

Анонимен

преди 9 години

До 1chovekКато го смяташ за цар, що не му се хвърлиш в краката да му се закълнеш вв вярност?! Аз съм "за" републиката! Още по времето на Френската революция по-умната и напредничава часто от човечеството е отрекло монархията като форма на управление.

109

1chovek

преди 9 години

тези 40% са неграмотни, за съжаление. Няма такова нещо като отнемане на титла. Има отнемане на власт, корона, трон, не и на титлата.Също така комунистическият зверски преврат е бил в тотално погазване на тогава действалата Търновска Конституция. Така че от гледна точка на църквата той си е с тази титла, цар. Това е. Цар на българите. И няма никакъв проблем да бъде споменаван, дори има такова задължение. Просто народа масово не разбира за какво става въпрос и се вълнува (от глупости в случая).

108

Анонимен

преди 9 години

Когато го посрещахме с радост по площадите 1996 г. за мен беше Цар, Символ и Надежда.Сега е г-н Никой.

107

иванов

преди 9 години

най-големите далавери се правиха по негово време. ако бяхме нормална държава този човек трябваше да е в затвора