23

Анонимен

преди 9 години

До 25Нищо не си разбрал от коментар 22.

22

bebok

преди 9 години

Krasivi sa!Da vyrtiat na volia i da pochvat s lubov!Uspex v zivota!!!

21

Не ви ли омръзна

преди 9 години

да злобеете на тема"абитуриенти"?Тази линия беше подета още през соца. Комунистите се умираха от яд, че големи групи хора, макар и най-младите, масово и заедно, заявяваха своята индивидуалност, а също и че на такъв бал, на новобранска вечер и на сватба нямаше как да забранят на българите да демонстрират, че желаят да живеят охолно, да имат светски живот и да се веселят.Съвсем друг е въпросът, че, в зависимост от културата на отделните лица,подобни поводи ставаха демонстрация на кич и щуротии

20

Анонимен

преди 9 години

В *** баловете и сватбите са се превърнали в панаир на избиване на комплекси, селяния и простотия.

19

Анонимен

преди 9 години

До СарказъмНе оправдавай селяндурщината си с имагинерни за теб пониятия ! Чалга-абитюрентите са ориенталци, американчи , руснаци, но не и европейци.

18

Сарказъм

преди 9 години

Аз съм безкрайно горд с европейските и западни ценности, които обществото ни усвоява!

17

Кики

преди 9 години

За номер 11

16

Анонимен

преди 9 години

... а броенето до 12 ?????????

15

Анонимен

преди 9 години

Научете децата си сами да си ловят рибата, не им я давайте наготово ;)

14

Анонимен

преди 9 години

Изглежда сме бая тъпо племе, след като след завършване на "средното" се избичва некъв мега селски купон, в името на това, че мъката с ученето е приключила! А това с изхвърлянето като на мокър песък е друга тема.

13

Анонимен

преди 9 години

"абитюрент"..." више"...

12

Анонимен

преди 9 години

Не са важни роклята и кецовете, важен е кючека от кас'тофона!

11

Хм..

преди 9 години

До 11 АнонименДа разбираме ли, че дрехите и/с парите на родителите /твойте пари/ ще красят детето ти, а не детето ти ще краси дрехата, м?

10

Анонимен

преди 9 години

Така е то - който няма парички му идват някакви философски мисли да оправдава неспособността си да осигури най-доброто на детето.Аз още февруари съм запазил най-добрата лимузина, която може да се намери Хамър H4. Пратих щерката миналия месец с двете и най-добри приятелки в Лондон да си поръчат рокли и всичко необходимо. Като завърши съм и подготвил изненада: ауди q8, а вие купете на децата си кецове от Илиенци и им казвайте, че са стилни и секси.

9

До Ив:

преди 9 години

Мисля, че богатия татко е напълно наясно с това.Що се отнася до работата на 16 - ти знаеш ли за каква работа могат да ги вземат 16 годишните моимчета?? Аз ще ти кажа - сервитьорки и продавачки. И искаш ли да ти кажа колко лесно се злоупотребява в нашата страна с такива деца и от работодатели и от клиенти.Така че не ми ги сравнявай със щатите, защото там малко от малко си възпитават и пазят децата

8

до Ив:

преди 9 години

Къде сравняваш условията навън със условията тук? Законите също не ти дават повече от 4 часа дневно до 18, а заплащането да не говорим. Повярвай ми има доста младежи, които искат и да учат и работят, като ценят парите, но просто условията не го позволяват. Със 400-500 лева заплата АКО живееш сам как ще си позволиш нещо повече от оцеляване?

7

Ив

преди 9 години

До богат таткоДобре правиш, но щеше да е още по-добре ако от по=малка се е учила да пази и цени парите. В чужбина повечето младежи на по 16 години вече бачкат и на училище ходят, често и по квартири се бутат, обаче узряват по-бързо. Нашите деца в Бг ги глезим безкрайно много, което обаче ги осакатява.

6

Анонимен

преди 9 години

аре ве колеги, поне се научете как се пише и произнася тази дума: абитУриент. Стига с тая селщина абитюрент. Тотална грешка/ерър/ошибка е!

5

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали ви е правило впечатление, но по сайтовете с обяви е пълно с такива на бални рокли втора употреба. Даже това звучи смешно, защото повечето момичета носят роклята за няколко часа в нощта на бала, но вече не се води нова. А идващите нови поколения момичета може да са бедни, но са закърмени с изкривена гордост и предпочитат да си купят нова рокля (нищо, че са подобни модели, а разликата е цената). На кого е нужно всичко това? И какво толкова празнуваме?!

4

богат татко

преди 9 години

Дъщеря ми, иначе пълна отличничка догодина ще е абитюрентка. Заявил съм и, че всички разходи по нея след навършване на 18 години да ги приема като безлихвен кредит. Да си прави сметките ! Разточителен бал струва колкото разходите за добро више образование и т.н.т. Така ще проверя дали съм успял или съм се провалил като родител. Надявам се да съм успял.