17

SILENCE

преди 9 години

21,не си плюй отрочетата! Все едно да плюеш в огледалото.

16

Анонимен

преди 9 години

До Бригадир с каскетВерно е, че вашата Партия мисли за хората СИ и ги поддържа даже и в кражбите и далаверите.

15

ББ=ГЕРБ

преди 9 години

Надежда тука всяка оставете! Винаги ваш, БиБитко.

14

Оставка

преди 9 години

Радане много ти станаха дискредитациите, а уж беше чист като сълза!? Айде сега да си подадеш оставка и да се изметеш от полезрението ни щото ти самия казваш че в такива ситуации морала изисква поемане на отговорност, нали така???

13

Мишкии

преди 9 години

Как може такова нещо??? Крадат като замаяни. И понеже винаги е виновна всяка друга партия но не и ГЕРБ имам въпрос? Повечето кметове които напоследък биват уличавани в кражби, измами, злоупотреби от коя партия са ако мога да попитам ааааааааааа????? Къде сте смешни ГЕРБЕРИИи МИШКИИИИ мълчите както винаги като п*тки!!!! Държа да кажа, че не съм за която и да е било партия но ГЕРБ просто прекаляват

12

Марин

преди 9 години

Вижте му часовника и дрехите. Купени са с откраднати пари от гражданите на Хасково, още преди да стане депутат.

11

ppp

преди 9 години

Ами онзи на Пазарджик аз ли го предложих?Ами онзи на Ботевград????Гарантирано от ГЕРБ!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Чета внимателно и се съгласявам с госпожата.А тъй наречените "реформатори" да ме хванат ... за шлифера да гласувам повече за тях!

9

Анонимен

преди 9 години

РБ са продължител на антибългарската, приватизаторска, корупционна политика на седерастията. Човек трябва да е *** за да гласува за такива ***.

8

Анонимен

преди 9 години

Даам, точно поради тази причина седесарите никога повече не трябваше да виждат власт, защото са пребоядисани ***, които грабят като за последно, жалко че излъгаха отново толкова хора. Пфу!

7

кк

преди 9 години

В такъв случай се подава оставка.. Безапелационно!!!! Нали, Радане!Айде сега да видим останала ли е чест...

6

Анонимен

преди 9 години

Защо Раданчо, сине майчин, предлагаш този незнайник? Колко кинти ти кихнаха кмета и синчето му? Щеше да променяш нещастнико за по-добро а гушиш ли гушиш, плужак такъв!

5

Momo

преди 9 години

Типично за България.Тоз, оня... наши хора, наши фирми и т.н.Кажете някоя новина, защото това го гледаме от 1944г. насам, откакто червените опустошиха интелигенцията и назначи селяци на постове, за които нищо не знаят.

4

Анонимен

преди 9 години

По селата никой не контролира кметовете само господ е над тях и те приватизират всичко за семействата си. Най-лесно и евтино се купуват кметове по селата малко останало население, половината не гласуват че са на гурбет в чужбина, остават 30 % роднини на кмета гласуват за кмета и остават 5-10 човека които кмета купува с по 50 лева или незаконна сеч на дърва или енергийна помощ. Парламента на ГЕРБ и партиите подкрепят корупцията и отказват да въведат лимит от максимум 2 мандата по 2 години за кмет, съдия, прокурор, президент, депутат, евродепутат, общински съветник, еврокомисар или министър

3

Тра-ла-ла

преди 9 години

Оф.... като вземат така да ми застават позьорски, с прилепени пръсти на двете длани, поставени пред тялото....СМЕШНО Е, БЕЕЕЕ!Това, че някой ПР ви е посъветвал така да правите, щото така внушавате намсиквоси - не значи, че ще ви се отдава!Карикатура!

2

Анонимен

преди 9 години

Нека лапачката продължи....сега!!!

1

Анонимен

преди 9 години

И какво от това? Млад и успешен мъж. Ние само завиждаме че не сме такива.Упс това вече май ми е познато ?!?