37

demograph

преди 8 години

В момента в Македония се отстранява едно сърборусоманско правителство. Защо/ По-умните знаят.Истинският въпрос е - Какво ще направи България? Дали пак ще гледа тъпо как сърборусофилите ще смачкат последния вопъл на българщината в Македония, или ще посегне да хване падащата круша. Гнила, не гнила, крушата си е наша. Тя пада, "проклетите" хамериканци ни я дават...А сега да видим, останало ли е поне мъничко родолюбие и здрав разум у българските поилитици или продажбо-русофилието им пак ще надделее

36

Анонимен

преди 8 години

И с какво е по различно от България с изключение на хайдутското движение

35

Анонимен

преди 8 години

Македонци не ви трябва България , тука е много по -зле от Македония , само паспорти и бягайте по Европа

34

Анонимен

преди 8 години

Македонци си купуват Български документи за по 1500 евро от както България е в ЕС

33

SS

преди 8 години

sto e make vse e lai.....

32

Щирлиц

преди 8 години

По-далече от ЕС,ако иска(те)ме да има спокойствие и мир.

31

цирк

преди 8 години

Каракачана! как само се е угоил на държавната трапеза.

30

Анонимен

преди 8 години

САЩ и ЕС докараха Македония до разпад както стана и с България. Нали Охридския договор с албанците беше сключен точно под диктата и бомбардировачите на Буш и Барозу.

29

БГ

преди 8 години

Апелирам ибрикчиите на хидроинженера от ЮРУШ да не пишат под статии за Българиуя и Македония! Те да си спамят под стати за тяхните 2 Родиини - Турция и новата - Русия. Пишмян патриотите на сидер ага от ЮРУШ позволиха да корпорация ДПС да в е управлението на страната в предишното НС и се гърчиха с игрите за кворума. Ние българите помним това. Сега на тяхните митинги се веят Руски знамена. При коя националистическа партия в друга страна това е така?Да живее България!Гнус ме е от ЮРУШ!

28

Анонимен

преди 8 години

Свещенна простота! А интересно, ние с НАШАТА ЕВРОПЕРСПЕКТИВА от нищо ли не сме заплашени??? Милите ние, къпем се в благоденствие, щастие и задоволство!!! Абе, да не би някъде в страната да има клиника за клониране на такава прослойка, т.н "политици" с пълно отсъствие на адекватност, рационално мислене, патриотизъм и национално достойнство? Всички едни такива неадекватни, срам да ги гледаш и слушаш.

27

Анонимен

преди 8 години

i tyka taka da izbiem izmenicite i predateli na rodinata do krak.v sofia i provinciata.koito sasipaha balgaria znaem koi sa.....

26

Анонимен

преди 8 години

каза доносникът и ние му вярваме

25

Един Българин

преди 8 години

До CCВие нормален ли сте? Кога Македония е имала нещо общо със Сърбия? Единствено преди турското робство, когато българската държава се е отслабила значително и са ги владяли 20-30 години и след 1913-та, когато поради прости политици губим исконни БЪЛГАРСКИ земи, населени изцяло с БЪЛГАРИ. И сега са населени предимно с БЪЛГАРИ, които са с промити мозъци и не смеят да си го признаят. Ами не е е срамно да си го признаеш и в Родопите не е имало българи мохамедани,но вече има.Мъжете си признават!

24

исТИната!!!!

преди 8 години

До Анонимен 35Напълно съм съгласен !!!!

23

истината!!!

преди 8 години

"Според него записаните телефонни разговори на водещи политици показват нещо невиждано в нормалния свят дискутира се кой на колко ще бъде осъден и какво ще му се случва в затвора." Хмм много бързо всички забравят за записите на Боко-Тиквата с предния министър на земеделието така че нека не говорим кое е прецедент и кое не защото нашите управници са абсолютно същите МИЖИТУРКИ !!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Каракачана е фалшив патриот , шпионин на ЦРУ , който гласува с двете ръце за окупацията..

21

дедо Ташунко

преди 8 години

Ченгето е право. Ние сме по- зле и от тях. отдавна сме се разпаднали като държава. Останаха само символите.

20

тих великан 681

преди 8 години

Ами да,нали са македонци и нямат нищо общо с българите,защо се нареждат на опашки за Бг паспорти,даже съм виждал как се бият за ред на опашката.Ако Македония сами поискат да станат Българска област,ще влязат автоматично в ЕС.Ако не - албаните ще си я поделят.

19

Анонимен

преди 8 години

Между Албания и Косово има ОГРОМНА разлика, както между Сърбия и Босна. Да, езикът е един и същ, както и произходът им, но в тези изкуствени държави преобладават талибаните! Същото се отнася и за Македония - свестните хора отдавна сме ги прибрали в България, в момента болшинството там са плод на смесени югославски бракове, продажници, наемници и всякаква ***. Албанците прекрасно знаят това и не искат да съжителстват с подобна сбирщина, която слуша Цеца и се кланя на гръцки хомосексуалист!

18

до креми

преди 8 години

за благовеградските села и някои *** е вярно, но ти давам пример с едно момиче от охрид, което завърши медицина във варна. баща й я оставил да учи на 18г., 2 месеца ревала от страх и на 3-ия излязла с приятелки на бар и думите й бяха 'от 2 години не съм си ходила в Мкд'. покрай нея се запознах с поне още 20 човека от Мкд, някои дори нямат бг гражданство, но се чувстват българи и си го казват. така че ероятно даваме паспорти на ***, но има и хиляди свестни, както навсякъде.