100

Николай Колев

преди 8 години

Вижте само какъв е бизнеса на Хашим Тачи и ще разберете какво и защо се случва.

99

Анонимен

преди 9 години

До LyuboТака описания сценарий се прилага на семейството ми в момента. Тук, в България!Един ром в чужбина презрително ми каза - "за теб, само психо тормоз" - оказа се, че съм проучена до 9-то коляно. Приятелите на този ром се движеха с английски говорящи чичковци, видимо с военно минало.Понеже психотормоза им не се оказа ефективен там, като си дойдох, го продължиха и тук.Човечетата в Бг идея си нямат как ги работи Големия брат. Поединично и групово. Обединява около "красиви" каузи.

98

Анонимен

преди 9 години

До 12345ТАКА Е!Спонсорират ги арабски държави с едничката цел, да се настанят трайно в Европа и да са им задължени!Вече ясно се вижда края на Европа, такава, каквато я знаем.Духовния упадък може да се преодолее единствено с лично осъзнаване и ЛИЧНА работа на духовно ниво. Пропуснато е времето за създаване на мощни организации, които да бранят нашата идентичност.В затворена общност като нашата Всичко различно се подлага на осмиване (не съмнение) и е невъзможно развитие.

97

Крум

преди 9 години

От времето когато Фома предаде скиптъра на Патриарха Евтимий на Иван Грозни изтече много вода. Там се настани Зоя Палеолог и Руската царска фамилия се нарече Романови. Оттогава насам вярата в Дядо Иван само ни е предавала. Няма го Иван и вярата ни погубва. Затова дедите ни се бориха за църковна самостоятелност и затова има Български Великден!

96

Анонимен

преди 9 години

Комунизма не прощава. Хване ли те веднъж, умиране има, отърване няма! Докараха я Албанците да имат повече пари от тях. Да слугуват на рашките и техните маши Сърбите.

95

boza

преди 9 години

Ami nie ste si vzemem vsi hko sus sila stom nozbe sus pari

94

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме, че кранчето умишлено е в София, а се затриват прекрасни български градове. А самата София е бунище - сигурно най-мръсния град на континента. Цените космически по нашите стандарти. Хората са принудени да търсят работа в столицата, че другаде няма и да продавят имоти каквито има за да си купят панелния клозет за живуркане. Дедите ни с кръв са бранили земята си, сега шепа *** я продадоха. Трябва да се осъзнаем. Вярата винаги ни е спасявала. Дано и този път поВярваме!

93

бг

преди 9 години

Подготвя се ислямизация на Европа режисирана от САЩ.

92

Браво на 130

преди 9 години

а не на 131, сгреших по-долу.

91

Браво на 131

преди 9 години

Прав е, само с ОБЕДИНЕИЕ на ПРАВОСЛАВИЕТО може да се справим с ислямизацията.По отделно балканските православни държави сме постепенно превзети, както е било през 14 век, спомнете си историята с враждата между отделните български и балкански царства. Българи, Сърби, Македонци - да се обединим ! Общо сме много християни. Разделението ни е в полза на исляма. Мислете напред, а не в стари исторически категории.

90

до 134

преди 9 години

Много си ограничен с мисленето си, че сме голяма нация. Сами ни чака същото бъдеще като на македонците. Само ЗАЕДНО обединени всички ПРАВОСЛАВНИ може да избегнем поражението. Затова трябва да се подкрепяме българим сърби, македонци, руснаци...

89

V.Sunday Michael

преди 9 години

Това се случва и в България. Големи родолюбци, дето стоят прави на 2 юни, продават земите си на турците, за да могат отрочетата да отидат в София или още по-зле в чужбина. Как се развиват в Хасково, Кърджали и т.н.? Градинки, паркове, игрища... Инвестират се турски пари. Обаче няма нищо безплатно. Очаквам след време да се чудим какво ни дойде до главата проста... Колко е хубаво да целуваш нечий гнусен ***, но да имаш това което искаш!!!

88

Анонимен

преди 9 години

За съжаление, това е обща тенденция за Балканите. Македонците хитруваха, слушаха сърбите, сега са в безизходица, никой няма да ги защити. Албанците ще превземат земите им дори само с високата си раждаемост. След това ще дойде ред на принудителното изгонване на християните и т.н. Изпитана практика, която западните политици подкрепяха. Сега се изплашиха след атентатите във Франция и в Англия, но няма накъде! Каквото сам си направиш...

87

Анонимен

преди 9 години

Значи някои вече смятат че със Сърбите сме едно. Толкова години промивка на мозъка. Византийците си знаят работата. Някои в България даже обичат Руснаците. Не напразно България е със затихващи функции. Горкият Паисий. Труда му е заминал напразно.

86

Анонимен

преди 9 години

И в България е така.Особено в смесените региони.Масово се строят кооперации и чакат обитателите си.Кои---сещайте се.

85

Lyubo

преди 9 години

Това е само етап в превземането. Следващият етап /за който не иска да си продаде имота/ е постоянен терор над него и семейството му. Накрая човека продава всичко на безценица само и само да си спаси семейството. Това се случи вече в Косово - ще се случи и в Македония. Това племе може и трябва да се спре само със сила. Дано нашите управляващи да мислят стратегически иначе ние сме следващата цел на шиптърите!

84

читател

преди 9 години

Над 35000 македонци са получили българско гражданство. Груевски, също.Десетки хиляди чакат.Няма такава страна Македония, няма такъв език, няма такава култура. Всичко е фалш създаден от Тито.Нещастниците, дето се самоопределиха като наследници на Александър Велики и Филип Мак. скоро ще изчезнат. Остават шиптари и албанци.

83

nekanen gost

преди 9 години

Abe bratja B'lgari?????Abe manete se vece ednas od Srbite,abe neli gledate deka muslimanite ne okupiraa i vo Makedonija i vo Bugarija a vie Srbija pa Srbite...Abe manete se od istorijata-nema lek,tuku ajde da se splotime zaedno so Srbite i da udrime po islamot...pa neli sooedenieto pravi silata?

82

BG

преди 9 години

Нима у нас не тече същия процес , исляма бавно и сигурно ни поглъща...

81

Един Българин

преди 9 години

П.п. все пак Сърбия постигна частично целите си. До себе си няма обединена България в реални граници. В Македония ги научиха че ако искат да си запазят местенцата трЕбва да слушкат и да ритат срещу нас. Найгубещи са България и българите най-напред в Македония, а после и в свободна "България".За съжаление сърбите (и най-вече Тито беше подценил) албанците. Те се развиват. Освен това не си мислете, че всички албанци са мюсюлмани и фанатизирани като тези в Косово и Македония. Тито ги направи такива.