56

Анонимен

преди 9 години

А българите не случихме на премиер - безСмислен е!

55

12

преди 9 години

Г-Н ПРЕМИЕР В ГОЛЯМА ЗАБЛУДА СТЕ,ЩЕ ВИДИМ МНОГО СКОРО КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОЗИ "ГОЛЯМ"ДОКТОР СЕГА МИНИСТЪР

54

Анонимен

преди 9 години

тиквата е случил, да, ако можеше ние да случим на премиер..когато боко рапона отива на избори, активноста пада под 50%

53

Анонимен

преди 9 години

Тоя в час ли е. Що не иде да се прегледа,докато още има къде.Аа забравих той ходи на частно в София Мед. Па какво че там претрепаха новородено и точат касата като за световно.

52

Анонимен

преди 9 години

Москов сигурно е единствения министър на здравеопазването в света,който пафка цигарки.Иначе на фона на Тиквата и неговата орда от некадърници се откроявакато бяла врана.

51

peshko

преди 9 години

а ние кога ще случим?

50

Анонимен

преди 9 години

Тролчета, скоро ще има анти-тролски закон... търсете си друга работа. Коуегата Мишо Михов може да ви назначи у бе се *** ту

49

Борисов се ...

преди 9 години

... подмазва на Москов, защото го е страх да не го свалят с Радан Кънев от власт, че има само 80 депутата. В това Нещо, което някои незнайно защо наричат "правителство" цари тотален хаос и всеки прави каквото си иска, без стратегия, без ръководство, знаейки, че без него олигархичната "коалиция" се разпада. Всеки е шеф. Само 3.5 годишното "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов беше по-слабо.

48

Тра-ла-ла

преди 9 години

Смятайте тогава колко са се увеличили кражбите в здравеопазването - за 10 години - три пъти!!!Щото като качество - услугата се влошава, пък парите все растат... Все някъде отиват (в нечии джобове) - едва ли сублимират.

47

Анонимен

преди 9 години

Да бе всички ти повярвахме. В Белгия няма здравно министерство и за това всичко им е наред. Няма здравно министерство няма каса няма проблеми.Седемдесет % от парите за здраве обслужват раздутата администрация.

46

Анонимен

преди 9 години

STANIMU KRASNIK IGO KRASTI SMISLOOOOOOOVGUSTOOOOO

45

социолог

преди 9 години

Др. от 45 , ами тези 12 % да бяха гласували за БСП , ама никой не ви иска и за *** за зеле .

44

Анонимен

преди 9 години

Виждам как Тиквето се е устремил с бойки стъпки към повторение на 2013 "Камъните падат, падат от небето и тухла ме тупна по кубето"

43

сектор Кабул

преди 9 години

От 100 партийни котерии и 1000 реформатирани фюрерчета, пълнещи като ориз чушката РБ, по законите на математиката все един може и да се сбъдне като приличен министър. Интересно е останалите *** в РБ за какъв *** са във властта. За последно са печелили избори през далечната 97-***, когато с фалшификации, * гласове, и антисръбска пропаганда свалиха БСП от власт. Задържаха се героично цял мандат, за да ликвидират България в полза на САЩ. Сега искат още. Убий реформатор, спаси България!

42

Анонимен

преди 9 години

Дали се чува какво говори г-н Борисов?Защо ли ми се струва че отново се повтаря сагата от предишното му управление?

41

Анонимен

преди 9 години

Като гледам Боби на снимката, започнал е да прилича на тато даже и маниерите му вече копира.

40

Анонимен

преди 9 години

След две-три магистрали всеки ще е енергичен за реформи и всякакви щуротии в здравеопазването. Ще уволнява, ще закрива и открива по няколко пъти ТЕЛК, каси, болници. Луд умора нема, само се поти.

39

До до 38

преди 9 години

Дори всичко което си написал да е истина (а това е поредната Кутева точка), това трябва да се докаже. ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ГО НАПРАВИШ, значи си остава злобен коментар на стойност 4 р. и 35 к. И след като си написал :" Първо ти как разбра ,че не уважавам институциите", значи страдаш от умствено заболяване след като казваш: "не само аз, по-голямата част от българите не уважават тези двамата". Противореиш си и немаожеш да водиш диалог. Ти си БЪЛГАРОФОБ! ФАКТ!

38

до 38

преди 9 години

В голямо заблуждение си - за ГЕРБ са гласували около 12% от българите, при това при суперниска избирателна активност. Повечето българи не искат ГЕРБ. Просто са апатични и аполитични. Писнало им е от всичко. Но ловките манипулатори от ГЕРБ успяха да използват именно това.

37

ДО 38

преди 9 години

Какво болшинство са гласували за герб бе ***, болшинството беше против крадливата ви партия.