12

Анонимен

преди 9 години

Учудваща е възхитата в очите на публиката... Все едно гледат нещо прекрасно. Японците веч не са това, което бяха.

11

яко

преди 9 години

нищо не ме учудва от страна в която педофилията е най-широко застъпения жанр в порното

10

Сп???нс

преди 9 години

такива клипчета НЕ гледам , защото правят кинти на "гърба" на хората л с всяко гледане им капят стотинки , питайте оня корееца кви пари направи ,като превъртя брояча

9

Анонимен

преди 9 години

голяма раота..онея са измислили СКАТ-а за една *** ли ще се лигавят !

8

бай Петко

преди 9 години

Какво чакате още бе пре задоволени ***, почвайте, може и с плъхове, както много псевдо фирми копираха всички цени завършващи на 99 и никой не може да ми каже, като клиент, как се получава тази цена. Визирам най-вече LIDL, BAUMAX, PRAKTIKER и др. чужди навлеци. Пиша това с риск админа да ме изтрие за анти реклама. Каквото и да триете н.в. НАРОДА го вижда, ...не се гаси туй що не гасне... !

7

Легендата

преди 9 години

Нашият еквивалент - Пеньо и Пацо!

6

Анонимен

преди 9 години

Явно масовата деградация е заразила и японците.

5

Анонимен

преди 9 години

Още една Фокушима и не е ясно какво ще си издухват в устата.

4

Анонимен

преди 9 години

Япония е една гола реклама и ПР. Някой писал долу какви войници били 2-та световна война, но забравил да спомене за най-големите жестокости в човешката история - правени точно от японската армия. Какви инженери са се видя от най-голямата авария на ядрена централа изобщо. А за тяхната честност попитайте наивните Перувианци, избрали за президент японеца Фухимори (1990-2000) - период белязан от най-голямата корупция в тази южно американста държава.

3

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПолека да не правят по-добри автомобили. По-евтини *** - да.

2

Анонимен

преди 9 години

Драги форумци. На вас никой не ви пъха *** в устата, нито ви кара да гледате клипа. Много ясно е написано какво е в заглавието. Аман от кибици, които се чувстват задължени да гледат нещо и после да се правят на погнусени.

1

до 3

преди 9 години

Японците са велика нация. ВСВ са успяли да сложат цял Китай на колене.а Не се е знае колко щеше продължи всичко, ако не бяха атомните бомбандировки. Преди това разбиават могъщата руска флота.Страхотен народ със своите странности.