32

ситоен

преди 9 години

До NATO LEGIONПредателите ги мразят всички,но ги използват яко. Това е за вас българи.

31

Анонимен

преди 9 години

Ne samo tozi vsichkite ot Gerb sa nacionslni predateli..nagli,bezskrupolni i bezduhovni...avno Bog trabva vednaga da ni otarve ot tova nedorazumenie..zachoto skapva rodinata ni..i naroda nama da izdargi ..pazi Boge grahdanska voina..tozi che ni inichogi

30

Анонимен

преди 9 години

ще изгние в Белене..Не, прасенцата ще го изпапат-..

29

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката е национален предател и скоро ще бъде съден от народен съд и ще изгние в Белене.

28

Анонимен

преди 9 години

ненчев мокетът се изказа..

27

Анонимен

преди 9 години

"няма заплахи за нас"... Наистина, няма! Защото България е заспал и не иска да се събуди.

26

муспи

преди 9 години

***, Македония е западна България - следват Тракия и Мизия!

25

Кирил Софийски

преди 9 години

Естествено ! Нали всичко е съгласувано с чичко *** отвъд океана !

24

ss

преди 9 години

след време като отидите да си теглите паричките от офшорните сметки господарите ви от запада да не ви кажат "кви пари кви 5 леа" искате? и да останите с пръст в г*а жалко че тогава вече няма да я има България.........

23

До №19

преди 9 години

До Като падне ...Двигателите се произвеждат в Русия, а поляците ще сложат някакви регенерирани от тяхната авиация. Но отде да знае това г-н военният ни министър. Изобщо какво разбира той от тази материя? Пионка, послушко, това е г-нът! Поредният, от когото ме е срам! Ценоразпис - Юрофайтър - $61.5, Rafale - $64-70, Gripen - $45-60, Су-35 - $40-50 млн. Последният е най-добрият от всички изброени и не напразно на поканата на пилота на "Сухой" Богдан за учебен двубой всички се умълчаха!

22

Румбо

преди 9 години

Както е тръгнало,най-добре направо да се предаваме на турците и да се приключва с драмите!Ще жертваме по няколко грама кожа всеки(мъж) и готово!То и без това *** от години ни агитират,че не сме били под робство,че е било много хубаво и че Русия най-вероломно ни е откъснала от майка Турция.Е,сега има исторически шанс да се поправи тая грешка.Само не знам,ако Турция излезе от НАТО(барабар с нас),какво ще правят тогава ***?Зер Америка им е по-мила от всичко!

21

U matero

преди 9 години

Verno li nema zaplaha be,!

20

И какво като е руско

преди 9 години

Купете новите изтребители Су-30 един брой струва 50 мил.$ по- евтино е... Тия ф-16 колко струват бройката?

19

Анонимен

преди 9 години

До На модерния ...22. "патриот трябва евроатлантическите ценности"О, не! Това е грешка! Майка- България има нужда само от български ценности и от приятелството със страните, които ги подкръпят, Нищо друго!

18

Анонимен

преди 9 години

Какви МИГ-ове какви пари? Всичко трябва по направление -в личните сметки.

17

На модерния ...

преди 9 години

... патриот му трябва ни МИГ, ни пушка, ни армия, а евроатлантически ценности!

16

Тоя е ...

преди 9 години

... или много корумпиран, или голям ***, за да даде за ремонт 2 милиона лева/двигател на хора, които хал хабер си нямат от това.

15

Анонимен

преди 9 години

Разходите на отбраната за България е само парите на вятъра, наистина. България днес няма армия, и най-важното е, че не е в България никакви български патриоти, готови да се бият за страната си. Защото България може да бъде само една от сателитните страни в света. Вечна съдба на България трябва да изглежда добре за господаря си. Съжалявам! Но това е вярно.

14

Като падне ...

преди 9 години

... МИГа след ремонта от Полша ще стане ясно, защото руснаците искат 3, а поляците го направиха за 2 милиона лева/двигател.

13

ceci_

преди 9 години

Е как точно поляците ще правят ремонта след като не произвеждат двигателите?Да не би да става дума за части втора употреба, свалени от техните самолети на цена едва 2/3 от нормален ремонт?