28

българин

преди 9 години

Сделка или не-това ни е правосъдната система!Нашите съдии максим Ставийски не осъдиха та камо ли някой търговец на гласове!Живеем в страна където няма правосъдие и държавност-това е истината.Затова в Румъния има чужди инвестиции и там румънците правят Дачия,Самсунг,Беко,Макита и др.Земеделците им получават субсидии и хората им не бягат от селата.Корумпираните им управници са вече в затвора,а не по света като нашите.Затова България няма да я бъде.Трябва ни Пиночет за президент,а не Плевнелиев.

27

Анонимен

преди 9 години

Нови думи в Българския език: ГласопРодаватели, протестУиращи

26

Анонимен

преди 9 години

Хората се връщат по селата благодарение на политиката на Герб.

25

Анонимен

преди 9 години

Нали знаете от кой етнос са тези, с които селата са "набъбнали"?

24

Калоян

преди 9 години

На изборите всички към урните. Това е начина да неутрализираме корпоративния и купен вот

23

анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТДА НИКАКВИ ИЗБОРИ---НА ОРЬЖИЕ

22

АТАКИСТ

преди 9 години

До Анонимен НАЧЕЛО С АТАКА----ВИЖТЕ ИСТИНАТА----ОТ СЕГА ВОТА Е ПОДМЕНЕН КАКВО ОСТАВА ПРИ САМИЯ ВОТ-----НА ОРЬЖИЕ ИЗЛИЗАЙТЕ БЬЛГАРИ ДА СМАЖЕМ НА ЗМИЯТА ГЛАВАТА----ИНАЧЕ КРАЙ НА БЬЛГАРИТЕ В БЬЛГАРИЯ НА ОРЬЖИЕ

21

Ред арми

преди 9 години

Резултати от последните местни и президентски избори в обл. Видин: Владимир Цветанов ТошевПП "ГЕРБ" 11449 46.74% :Герго Тошев ГерговКП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, ЗС АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ": "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ", "ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ "АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ" 13044 53.26% Росен Асенов ПлевнелиевМаргарита Стефанова ПоповаПП ГЕРБ 12173 48.97% :Ивайло Георгиев КалфинСтефан Ламбов ДанаиловПП БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ 12687 51.03% На това му се казва предстояща смяна на вот

20

Анонимен

преди 9 години

Сега ще напиша "Ромска работа" и няма да вони по-малко!

19

Ред арми

преди 9 години

И сега да предположим ли какви ще са резултатите от изборите в област Видин? И след това отново пожарникарчето ще се тупа в гърдите как печелил избори- то е ясно как. С манипулации, купуване на гласове, смяна на вота... СПИ НАРОДЕЕЕ. Явно ти е хубаво да те унижават.

18

Анонимен

преди 9 години

Тези същите "новодомци",не се ли регистрираха масово и в Бургаския регион.А може би тяхната номадска мобилност е удобна за гласуване на няколко места едновременно с дописване в избирателните списъци.Или просто се играе театър с документите за самоличност.Казват,че нямат пари за лична карта/като удобно скриват своята/,акта за раждане също е изгубен и с още една самоличност се гласува за партията,която даде най-много пари и кебапчета.

17

Анонимен

преди 9 години

Във видинско има само *** и мизерия. Местните гласуват за *** и после реват що било мизерия.

16

учуден

преди 9 години

Ам,че нали уревахте,че Северо-западналия се обезлюдява, сега ривете че го заселват ???

15

75

преди 9 години

Какво чудно има? На последните президентски избори в Русия, в някои региони беше отчетена 120% активност. При това за Путин бяха гласували само около 80 %.Значи 40% са били против него.После бил диктатор... Аматьори.Водете си записки как стават нещата.

14

Анонимен

преди 9 години

Боже, какви времена доживяхме, неандерталци да решават кой да управлява... България, 21 век, горд член на ЕС... Дон Цеци или Бат Сали ще е президент на държавата след време, това е въпросът!!!

13

калеко Алеко

преди 9 години

На бас, че са римляни и че ДПС ще сложи кметове във Видинско!

12

проф. Аврамов

преди 9 години

Решението е просто: Да се приеме закон според който право на постоянна адресна регистрация да имат само собствениците на жилище и роднините им първа линия съпрузи, майка баща, син дъщеря) Всички останали да имат само временна регистрация. Право на глас на местни избори имат само тези с постоянна регистрация. Мотив: Всеки домъкнал се навлек или честен работник има интерес да вземе пари пък може и да се пересели. Хич не го е еня за стойността на имота и на населеното място

11

Анонимен

преди 9 години

ne vajno koy kak shte glasuva, vajno e koy shte broi.

10

Ред арми

преди 9 години

Поредната манипулация на поредните избори от страна на тиквата Борисов. Ето за това сме на това дередже.

9

Homer

преди 9 години

"Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу народа отоманскити българите поведи!"