28

Анонимен

преди 9 години

https://youtube/watch?v=IjZGkSX7UvE&feature=youtu.be заслужават си го !

27

Teo2

преди 9 години

Горкия човек! Излезнал да изкара лев, а го вкарали в болница някакви диваци. Да им изсъхнат ръчичките. Сигурно са израснали по дърветата в тъпия им парк в който вечер не може да се премине от индианци!

26

Панталеев

преди 9 години

Троши канчето

25

Bubbles

преди 9 години

До елиТака е, всеки трябва да се държи прилично спор няма, добре знам че и сре бакшитата има много ***, ето защо трябват закони и някой койот да следи да се спазават стриктно и всеки нарушител сда се наказва сурово, а не с двадесетачка в калъфчето на документите.

24

Анонимен

преди 9 години

До TEO i v bankite ima panik buton ama gi obirat

23

Teo

преди 9 години

Те затва имат паник бутон и за 3 минути идват 20 бакшиша. Трябвало е да го ползва като са му взели таблета

22

roro

преди 9 години

До Блъско govorim 4e za edin tablet te prebivat taka zverski za koeto moze da ostanes invalid za zial zivot a toi sigurno ima deza zena kakvo mislis

21

Агент Дейл Купър

преди 9 години

Аз си имам телефоните на трима бакшиши, пичове и честни хора, карат си ме от години, като ми притрябва такси винаги е един от тях иначе не се качвам

20

Анонимен

преди 9 години

Ча съжаление често го отнася невинния - да повечето таксиметрови шофьори са ***, да много клиенти са ***, и в крайна сметка обикновенно бити и ограбени са кротки хорица, които просто не са агресивни.Въпреки това е конкретния случай не ни е предоставена достатъчна информация, какво е довело до конкретния инцидент, а само резултата и сега всеки коментар е чиста спекулация.

19

roro

преди 9 години

do nomer 17 prav si onia deto e prebil momi4eto oba4e ne mozem da se radva me 4e sa prebili 4ovek i da slaga me vsi4ki baksisi pod edin znamenatel

18

Блъско

преди 9 години

Не оправдавам биячите,но като знам какви селски тарикати са бакшишите ,няма как да им съчувствам.Сутринта един от шефовете на бакшишите ги изкара мъченици ,та живи да ги оплача тези нагли бакшиши,и това става само ден след като беше бита жена от тяхната гилдия.

17

ели

преди 9 години

До BubblesСъгласна съм с теб,ноооооооооо съгласи се и ти с мен,че повечето таксиджии са простаци ,мръсни и нахални,знам,че ще кажеш не всички са такива,в отговор казвам ,че и не всички клиенти са "подобни ***" .Всеки трябва да се държи прилично и клиента и шофьора!

16

:(

преди 9 години

В България трябва да бъдат въведени Крумовите закони. Тези ще получат условни присъди, а трябва да лежат ефективно поне 20 години. Естествено, през това време трябва да работят в някоя мина по 14 часа на ден. България си отива, ако не се вземат крути мерки. Остават не повече от 10 години, после всичко ще е необратимо.

15

Bubbles

преди 9 години

До елиАйде да те туря ти да возищш всякаква ***, да изплащаш кола или да да плащаш аренда която не всеки ден успяваш да изкараш и да храниш семейство, да те питам дали нема да откачиш.Закон трябва, закон който да защитава таксиметровите шофьори от подобни *** и за дължително возене само отзад с разделителна решетка както е в щатите.Чудя му се само на бакши, що не е натиснал паник-бутона да се изсипят колеките да им натрошат кокалите на тия ***?!

14

roro

преди 9 години

do nomer 10 pantaleev abe toia 4ovek sigurno ima deza semeistvo zena ti se radvas 4e sa go prebi li gospod gleda otgore

13

ели

преди 9 години

Значи като пребият бакшиша,казват името на фирмата ,а миналата седмица когато онзи бакшиш преби момичето и му иска 20 лв.вместо 16 не го казват,ми и касова бележка не дала мижитурката!!!!Бакшишите да се научат на ред и тогава да мрънкат!!!!!! Ненаяли се!!!!!

12

Иван

преди 9 години

Като говорим за това с какви хора са населени крайните квартали - познавам много хора живеещи в тези квартали, чиито баби и дядовци са софиянци. Просто поколенията не могат да се съберат на едно място. Също така познавам много хора от провинцията, които живеят в центъра на града. Не деля хората на селяни и граждани, а на добри и лоши.

11

Идиго

преди 9 години

Само си пишем по форумите. Аз се питам кога ще има строгост на закона?! Демокрация, но със закони, които са ефективни. Всички млади, читави хора, които познавам вече смятат че са се забавили със заминаването си от тук! В това число и аз. Това ли ви беше целта, тотална деградация на хората? Кажете американчета......?

10

tarbuh

преди 9 години

До 5Да не говориш за 91280 защото там наистина са много зле. СВ са 91263, редовно се возя с тях, 99% са много учтиви и точни.

9

Анонимен

преди 9 години

До неутраленБлагодари първо на Боко-тиквето.А преди това и на тези които го избраха 2009!Нещата ТЕПЪРВА ще стават зле.