16

Анонимен

преди 9 години

амчи то тфа кът в драгалевци

15

коко

преди 9 години

От когато руснаците разказаха играта на тази държава (1981) , въоръжиха ги , превърнаха ги в атентатори, и наложиха управление на талибаните, от тогава чак сега почват леко полеко да отлепят.

14

Homer

преди 9 години

Демокрация бе хора или май клептокрация му се викаше!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Историята на Кабул поразително прилича на тази на ***.Само че фондоете които се крадът не са по линия на НАТО а са по линия на ЕСи не са свързани с доставка на храни и т.н. а със строене на магистрали и куп никому ненужни съоръжения.ВИВА Тиквун и милионерите от ГРОБ.

12

Анонимен

преди 9 години

"Само си помислете! Как така чиновник с 2000 долара месечна заплата" ...........???Не знаех че в Афганистан стандарта на живот е по-висок от колкото в Западна Европа.дЖурналистиката в *** достига космически идиотизъм благодарение на разни провинциалистчета дошли в София да живеят по мазета и тавани и да работят за три кебапчета.

11

ст

преди 9 години

Софийския Бевърли - Банкя тъне в разкош - От къде идват тези пари!? И защо няма закон за доказване произхода на парите !?

10

Анонимен

преди 9 години

До Демокрация, ...12Ууупс. Като че ли преди у нас я нямаше???? Или Русия гледа и се мае???Мужишки ***.

9

Анонимен

преди 9 години

Според мен $2000 е ГОДИШНАТА заплата, а нашите "журналисти" пак са се объркали в Гугъл транслейта.Тия таткови момченца и момиченца май не искат да работят в Макдоналдс където им е мястото.

8

Демокрация, ...

преди 9 години

... спонсорирана от САЩ и Запада и Олигархията веднага се появи. Също като при нас.

7

cnupmucm

преди 9 години

Абе какъв е този чиновник в Афганистан с 2000 долара заплата :-)

6

Анонимен

преди 9 години

Еничерите на волен златката пак налазиха форума и ни убеждават, че за виско е виновен злия западен капитализъм.Афганистан винаги е бил гетото на света пичове, както е днес Пакистан.В него никой не е водил война и пак за нищо не става.

5

ДО 4

преди 9 години

Ама че си *** :) Ти бил ли си в Авганистан бе хитър петър,Аре поне си пусни в ю тюб някой документален филм за тая държава, за да видиш, че за нищо не става.И преди да плюеш собствената си държава, както е модерно да се прави в тоя комплексарски форум, запознай се с фактите.А съм бил там преди 3 години и мога да ти кажа, че трева не никне.Буквално.Относно постоянното плюене по България.Нещастници комплексирани неграмотни безработни, хванете се да бачкате стига сте плюли никой не ви е виновен

4

Анонимен

преди 9 години

Тоя дето пита как така с заплата от 2000 долара месечна заплата ще си купи имот да дойде в България да го светнем за някои работи. Може даже и с по малки заплати. То я лекции някъде някой прочел, консултации по хидроинжинеринг направил, пък ако не става така то вземе баба му от пенсията си заделила да има чадото къщурка да струпа

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

"Как така чиновник с 2000 долара месечна заплата ще се сдобие с луксозна къща за 2,5 милиона ?"Опааа, да не искате да ми кажете, че в Афганистан един чиновник взима 2 000 долара заплата ?! В Афганистан !!!Същият този Афганистан, който още от времето на СССР бива размазван от армиите ту на руснаците, ту на американците и натовците ...Сега осъзнавате ли колко зле сме ние в България ????

2

men

преди 9 години

***, Путин ли съди мака в Афганистан?

1

vlady

преди 9 години

Браво на кифладжиите построили такива имения. В Афганистан има много мак и правят хубави кифлички.