79

пешо

преди 9 години

Това дето Борисов го прави става защото ЕС има интерес ,магистрали за да може да докарва стоките си безпроблемно до БГ потребителите ,а самия той е един изпълнител нищо повече.Всичко е ала -бала работете за жълти стотинки да ви дойде акъла в главата и накрая бог да го прости .

78

Анонимен

преди 9 години

Ще кажа ЕДНО.Тиквата ще ви закопае!поръчител е вашата глупост.ЧЕСТИТО!

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 93Не е "тайно" харесването на Путин от Тиквун.Каза си го в прав текст преди 2 години че много го харесвал.

76

Анонимен

преди 9 години

Наистина малко напомня на Тато,но най ми прилича на... Путин! Всичко и в двете държави опира до тях,последната дума е тяхна за всичко дори и за назначения да кажем в спортна гарнитура! Гледайте и двамата на мин. съвет как се разпореждат,ще откриете супер прилики. Дори мисля че Борисов.тайно харесва Путин. Само трябва да стане Президент, да се ремонтира конституцията,да облече униформата и всичко ще е супер!!! С изключение на това,че пак няма да имаме самостоятелна политика!

75

Анонимен

преди 9 години

Искам на всяко летище, гара, автогара да има плакат: " Да живеят другарите Ленин, Сталин, Хрушчов, Живков, Ким Ир Сен и най-вече дрогаря БОРИСОВ. Може и на магистралите, училищата и детските градини. От малки децата да знаят Бащицата направил толкова за тях, че като навършат 18 да търтят да бягат далеч от тази прокълната земя. Рожденният му ден да е национален празник. Да минаваме пред построеният преживе мавзолей откъдето той ще приема нашата безкрайна благодарност, че ни е дарил със Слънце.

74

ОФ

преди 9 години

До въйвъйДругарю, не бъркайте социолог със социалист. Вземете най - после прочетете и втора книжка!Огледайте се дали Вие сте направили друго нещо, освен онова в тоалетното гърне.

73

Тинев

преди 9 години

До МартинМисля, че грешиш.*** *** се кланя. След като образования и интелигентен българин го ДОМЪРЗЯ да излезе да гласува преди.......В култ се издига простащината.Да си образован-това звучи обидно при ГЕРБ.Въпреки лъжите които изливат като помия, се вижда, че ГЕРБ толерира простащината и не образоваността.*** лесно се манипулира.

72

Мартин

преди 9 години

Ако това поллудяло агентче с псевдони Мистър Бийн се кандидатира втори път за президент, мога да гарантирам, че народа не е толкова превъртял да избере този пудел..Най големия резил в българската история.

71

Анонимен

преди 9 години

Социолог = реклама

70

Умерения

преди 9 години

Това, което много ме впечатли от интервюто беше реакцията на Борисов, когато хората се опитваха да споделят болката си. НИКАКВА СЪПРИЧАСТНОСТ! Сякаш единствената му цел беше да се похвали и да наругае няколко пъти водещия, че не е показал любимите му магистрали!

69

Анонимен

преди 9 години

Има ли кой да мисли за паметник след като станахме бивши българи?

68

ДИДИ

преди 9 години

Вчера се въоръжих с търпение и изгледах цялото интервю на Борисов. Каква самовлюбеност, какво лицемерие, какъв фалш!!!!

67

Вики

преди 9 години

Борисов много се изложи с това интервю! Гладувал бил до 30-годишна възраст! Всички знаем произхода му - такъв, какъвто беше средностатистическия българин. За онова време всичко може да се каже, но ГЛАДНИ НЯМАШЕ!

66

АТАКИСТ

преди 9 години

Б Б ДА НЕ МИСЛИ ЗА ВТОРИ МАНДАТ А КЬДЕ ЩЕ СЕ КРИЕ ЕСЕНТА ОТ ,,НАРОДНАТА ЛЮБОВ,, КОЯТО ВЕЧЕ КИПИ И ЩЕ ОТНЕСЕ ТАЗИ ПАСМИНА КОЯТО В МОМЕНТА СЕ НА РИЧА ПАРЛАМЕНТ---МАЛКО ВИ ОСТАВА ГАДОВЕ И НАТО НЕМА ДА ВИ СПАСИ

65

Анонимен

преди 9 години

Изцяло одобрявам да се издигат паметници на господин Борисов на знакови места, които е направил. Магистрали, метро, детски градини и т.н. Трябва да бъдем благодарни за това, което се върши.

64

Капанар

преди 9 години

Иска им се "социолозите". Добре им беше при Орешарски.

63

Анонимен

преди 9 години

Много "С", много нещо!*** парчета...

62

въйвъй

преди 9 години

Тоя е некав нов социалистическо-социологически социолог. След тоталната излагация на червен Колю и Сова-та Тончев-явно другарите са решили да сменят социологистите с нови лица- па а дано некой се поизлъже. Другари социолози- кажете тогава другарите ви Виденов и Станишев какво построиха? Ей туй ще ми е много интересно да прочета!

61

Анонимен

преди 9 години

Това политологията е опасна работа!Някакъв дава интервю. После някакъв друг, втори, дава друго интервю, второ, в което друго интервю този, вторият, обяснява как е разбрал онова, първото интервю, дето го е дал оня първият.

60

Анонимен

преди 9 години

Поредната новоизтъкана история. Не ми е любим Борисов, но е страшно грозна тази пропагандна акция след акция. Борисов никога няма да си направи паметник, а и няма да му го направи никой. Има стремеж да го изтипосват, но така в един момент ще му помогнат повече, защото нелепиците се виждат от всеки по-нормален човек.