8

Ура

преди 9 години

Айде, едно кранче в далаверата на "нашите" кметове секна. Добре че в Европейската Комисия са разбрали за какви грабежи и некомпетентност става дума. Няма проект в която и да било община, кйто да не е съпроводен с кражби и скандали, а какъв ще е реалния ефект предстои да видим.

7

Анонимен

преди 9 години

Абе какви облигации? Щом има толчави огромни, невиждани приходи в хазната? Подплатени и "застраховани" с още 16 милиарда заеми? Аз, ако съм на Баце, моиментално щях да стора заплатити над 1000 кинта. Без зникакво забавяне. Ама нали си имаме работа с един пъзльо нещастен, накрая пак ше реве, че някой му е виновен за безпаричието. Бойкооо, *** недодялан, сега ти е моментът да спечелиш доверието и на враговете си. Почни да мислиш и действувай бързо. Намери си свестен финансист и вземи нещата в собствените си ръце. Докато не е станало отново късно. Срещу стотина хилядарки мога да ти посоча какво

6

Анонимен

преди 9 години

Ми със сухи облигации що не ми финансираш шпековия...салам например?

5

Дедо Мъди

преди 9 години

Не е коректно да се наричат < ВиК оператори > по-правно е да се каже ГРАБИТЕЛИТЕ получават нови облаги от 300 млн. лева докато искат да си вдигнат още цените!

4

Анонимен

преди 9 години

"...Павлова предлага с водни облигации да се финансира ВиК секторът..." Гениално, Павлова...хайде сега и за армията - водни постолети на концесия...

3

Анонимен

преди 9 години

ЛиляноМоме, що не ползвате парите от язовирите дето раздадохте на аренда пък сега не знаете на КОЙ са !!!

2

Анонимен

преди 9 години

Доста е играл Фотошопа на снимката. Поизрязали са около 50 кг сланини от Дебеланката на Баце.

1

Анонимен

преди 9 години

Чула тая някво модерна думичка "облигации" ... и решила да блесне пред матряла. Пародия! Явно парите свършиха ( всичко отиде в "саниране" ) и взехме глупости да говорим.