56

Анонимен

преди 8 години

Тоя *** пък кой го бръсне за слива!

55

плондер

преди 8 години

До Смехуркомъжсата бойка е по смешна, особено като си отвори устата

54

Опаа!

преди 8 години

Пропусна едно определение!***!

53

Анонимен

преди 8 години

Абе ***, вие не разбрахте ли, че евроатлантическата ционистка робска система се разпада, света вече не е еднополюсен и ФАЩ няма да бъдат вече световния жандарм.

52

Смехурко

преди 8 години

Хахаха, кой беше този хомосексуалист на снимката? Ужасно е смешен, а и на джинка прилича! Хааааахахаха!

51

до 88

преди 8 години

Ами вашия Бойко нали управлява с 10 процента от гласовете на българите имащи право на глас. А, какво ще стане, като негласувалите на последните избори българи, които, са около 65 процента, на следващите избори гласуват за Атака. Отивате на майната си при брадатите Кончити и европедофилите.

50

Иван

преди 8 години

И този моля ти се претендира, че е националист. Така като го гледам този ***, все по-смешен ми става с всяко едно негово изказване. Той не знае какво е национализъм, а говори за национализъм. Национализъм е да обичаш държавата и народа, както и да защитаваш националните интереси, а този изверг не само, че не обича родината си, а също защитава чужди руски интереси и вместо да обича родината си и народа, той всява омраза. Това не е национализъм, някой атакисти жестоко се лъжат.

49

ФАШИСТ

преди 8 години

това "впонско петле " защо не го пуснат на "джихадистите " в македония , там да се ерчи па да видим що може ... в "мешката " да му сложите памперси , не водка

48

Станоев

преди 8 години

Абе на тоя вида му е на върл алкохолик,а на всичкото отгоре се жалва,че искали да му разва лят имиджа пред електората му ?! Човек,който постоянно лъже,който винаги са върти като "фурнаджийска лопата ",който предава род и родина,който се стреми винаги да предизвика скандал и винаги налита на бой ... какъв имидж може да има ?! На това кюлхане му викат ХУЛИГАН ПЪРВА СТЕПЕН !

47

POLIZEI

преди 8 години

Сидеров лъже но Полицията в Франкфуртското летище не лъже

46

Анонимен

преди 8 години

а дали не е и смъркал бяло

45

хаха

преди 8 години

Бил на 2 линии =

44

citizen

преди 8 години

много от поддръжниците на атака се припознават в лидера си - комплексирани алкохолици, правещи се на мъже само пред жени.

43

Анонимен

преди 8 години

Ало, соросоидната безмозъчна фашистка ***, Волен е най-достойния политик и патриот от времето на прехода и един ден ще бъде премиер на България. А такива безроддици и ционистки марионетки, като вас, ще ги съди народен съд и пак в Белене. Времето на неолибералния евроатлантически фашизъм изтича безвъзвратно........ Колкото повече плюете по Сидеров, толкова повече симпатизанти печели той. Тук отзививите за коментарите, са 50 на 50, а реалния резултат е много по-голям, ще го разберете на изборит

42

Анонимен

преди 8 години

*** и Плевньо само се перчат а народа стана - Бивши българи.

41

Анонимен

преди 8 години

Ми не можем,братко,това Генерала го решава. Но май вече го е нацелил.

40

Анонимен

преди 8 години

Ама голяма злоба по форумите.като не ви е удобен и болен -махнете го от парламента!каква е тази злоба от вас?нищо не ви е направил а вие сте готови да го унищожите.

39

мангал

преди 8 години

има пистолет да го използва

38

М, да ...

преди 8 години

Някои се изнервят когото летят със самолет! Сидеров е лесно раздразнителен в ситуацията! Може фобия от тесни затворени пространста, може от височината, ... !пп. нещо не ме кефи начина по който Сидеров се оправдава/защитава! Да не би политиците в цял свят да са въздържатели, м?

37

сидеров

преди 8 години

Абе 2-3 чаши уиски и 2-3 пътечки пиене ли му викате