66

Асеновец

преди 9 години

Да умната тиква- Да заставаме пред колите на дгигитите, когато ги видим... Защо ти или детето ти не застанат тикво ***? Нашите деца и близки гинат по пътищата, ти и твоите близки ви ескортират...

65

Анонимен

преди 9 години

Виновен е оцелелият, който се разхожда из медиите.Вместо да вземе ключовете за колата от пияния шофьор, той взел че си пийнал.У него да търси вината тиквеният.

64

Ева

преди 9 години

И като се обади човек за някакво нарушения, какво става? Или ти се смеят от полицията или искат доказателства, които няма как да представиш, защото не си стоял точно в този момент с фотоапарат, камера или телефон да чакаш някой нарушител да премине. В цивилизованите страни не се иска подобно доказателство-има ли сигнал, веднага се санкционира. И как катаджии и полицаи да следят за спазването на закона, като самите те карат пияни, особено по селата?! Сами ли ще се санкционират?

63

Анонимен

преди 9 години

И в Панагюрище оня като сгази детето се оказа, че всички са го виждали 100 пъти да кара с превишена скорост

62

Анонимен

преди 9 години

Той, вместо да ругае хората, да погледне зад гърба си, тези, които ги обучават и им дават книжки

61

Мияч на чинии

преди 9 години

До75 живеете в мизерия защото сте мързеливи

60

Ред Арми

преди 9 години

А защо не си против мизерията, в която живеят голяма част от българите?

59

Умен

преди 9 години

Само да вметна, че в някоя от белите държави ако съседите видят , че някой застрашава живота им с опасното си шофиране, обаждат се където трябва и на безумеца му се отнема колата. Така и трябва да бъде.

58

Австралопитек

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияЩо бе, селски, вашият първи министър да не е убавец- един неприятен мишик с физиономия на подлец. Ами предишната ви премиерка,м? Такова злобно и некомпетентно същество рядко се избира за ръководител. Хай гледай си там гейските двойки, азиатците, и арогантните австралийци и не се коси толкова какво става тук. Нали си на другия край, какво си пъхаш гагата навсякъде?

57

До Щирлиц

преди 9 години

Ако знаеш колко си далеч от истината .....

56

Щирлиц

преди 9 години

Днес шофьорска книжка се взима лесно,пък и обучението е направо никакво.Ето това е първопричината за всички сакатлъци.

55

Ванко

преди 9 години

Що да не би служебните автомобили на НСО да спазват закона, нима всеки път трябва да се движет на лампи и сирени, защо са с тъмни стъкла и вечно притискат в бързането си някого?

54

Анонимен

преди 9 години

Где го чукаш ,где се пука.Борисов нямал право да говори за "джигитите" по протокол.Представяте ли си.Той може да говори по всички въпроси и не това е най-важното.По важно е ще се превърне ли това в негова кауза или са празни приказки. .И не партиите,а институциите трябва да спазват всички изисквания без наши и ваши.Ей,хора става дума за живота ни,за живота на най-близките ни,за живота на нашите деца

53

Анонимен

преди 9 години

Три дни пътувах из страната, простаците са навсякъде и всякакви. Полицаите се скатават в колите и чакат да им свърши смяната. Ако стане произшествие, гледат виновния дали има пари да плати, та да изкарат другия виновен.

52

Анонимен

преди 9 години

Ние не си мълчим, не ни прехвърляй топката. Всичко идва от подкупните катаджии, съдии и политици с калпави закони и тяхното неспазване.

51

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, Кратуната компетентен по всички теми. Браво, такъв си заслужавате за Премиер.

50

Камуниста Бойко

преди 9 години

Уж *** си отидоха, уж не са на власт.......ОООООБАЧЕ! Като се замисли човек:-Премиера Бойко-комунист-Фалшивото президентче-ПЛАТЕН комсомолски секретар- Цецо Апартаменто - комунист- Миков-комунист-Първанов-комунист- Онъз с дебелия г-з...Чачева де - комунист---Че то какво излиза? Отишли са си *** ама друг път. Продължават да лочат народна кръв, само че сега си смениха козината: не са БКП а: ГЕРБ, БСП, АБВ, РБ, ДПС....бе сички туряй си въжето българино!

49

хм

преди 9 години

А комплексарските и пърненюшки кортежи на НСО с които богоизбраните фучат с бясна скорост за кръчми, мачлета или за срещи със "симпатизантки" ?!? С тях какво да правим ?!?

48

Край

преди 9 години

Всичко иде от това че паркирате на тротоарите "щото нема къде". Докато българите се отнасят така към закона така ще е.

47

Анонимен

преди 9 години

При единично неспазване на закона, виновен е човека, който не го спазва. При масово неспазване на закона, виновен е много повече държавният орган, който трябва да налага спазването на закона, в случая виновен е КАТ, защото в България закона за движение по пътищата масово не се спазва. При това даже и най-съвестните шофьори, опитващи се да спазват изцяло закона, не могат да го спазват заради поставените от КАТ пътни знаци и маркировка несъобразени с пътната обстановка.