90

Анонимен

преди 8 години

Волен е едно много просто момче

89

aa

преди 8 години

Следващия път капитана да разпореди да го изритат от самолета!

88

ФАШИСТ

преди 8 години

всички " русофили " да се мобилизират и на фронта в Куманово - командир на патриотичният взвод ,Волен Сидеров Сталинов , другари , не отстъпвайте фронтовата позиция , на редута има водка и македонска наденица

87

славянин

преди 8 години

''Демократите'' не понасят истината и всеки който я говори е плют от тях!

86

говори москва

преди 8 години

До ничий >Лудия беше на власт, когато спретна този театър. И своите си го проверяваха. Явно е имало , защо, щом делото влезе в съда!

85

Пешо от Свищов

преди 8 години

Тоя не беше ли руския травестит , гдето си публикуваше сам голи снимки ,бе...ха,ха,хааааааа....Егати,....ква месията...ха,ха,хааааааааааааааПълна гнусотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84

Анонимен

преди 8 години

Voelne ako ne beshe napravil tazi greshka, deto dade na dps vlasta 2013 godina , sega shetshe da si vtora polliti4eska sila , nemoja da otsoish na golemite pari

83

Анонимен

преди 8 години

Менюто на Авиообяд 28 съдържа скъпи вина, уиски и ликьори. А тука евтино уиски за 20 лева.

82

До 107

преди 8 години

Да, от чисто любопитство го прочетох. С изключение на 2-3 неща - останалото е популизъм и демагогия. Все неща, които няма как да се случат чисто икономически и са написани само и само да се хареса това на малоукмниците, които гласуват за него. Пише какво трябва да се направи, но не и как да се направи... *** му гласоподаватели го харесват и затова гласуват за него, за да може да си пътува и да прави простотии, които после да представи като заговори и балъците да му се кефят повече..

81

до 107

преди 8 години

И аз мога да напиша мега план ама като никой не действа по него си остава гол популизъмок?Нали знаеш с чий милион и половина е подпомогнато Беловласото джудже :D

80

Избягал

преди 8 години

Абе коментираме конкретен случай под тази статия! Какво общо има пиянското му поведение с програмата на Атака!!! Да не би той да я е писал! Айде стига сте затваряли очи пред очевидната мъ наглост простотия!!!!Ще иска паспорта на дамата!!!Що не се прави на мъж с някой мъж ами намерил с жена !!!!

79

Едва ли има

преди 8 години

От тези, които пишат тук срещу г-н Сидеров, има ли някой, който е прочел програмата на ПП АТАКА "Планът Сидеров"?

78

sw.

преди 8 години

Само и единнствено Волен говори директно и не им мълчи на предателите и дупедавците на БГ.Само той говори истината такава каквато е !! никой-нищо неможе да каже срещу това,защото е факт!Навремето и аз мразех Русия,сега не обичам я,само тя може истински ръка да ни подаде,а не фалша на еврогейците и англосаксонската масонска башибозушка ***!!!И Той го казва в прав текст-и това е истина,малко ли е??!! скоро почти цяла БГ ще е с него ,защото вижда истинноста и промисъла в неговата борба за БГ!!!!

77

Нормален

преди 8 години

Есктра и коментара ми изтрихте! Е затова се махнах:) Заслужавате си Сидеров!!!!

76

Нормален

преди 8 години

До АнонименНе си дорасъл горкия да даваш квалификации:)

75

Анонимен

преди 8 години

До НормаленНЕ, НЕ СИ НОРМАЛЕН.

74

Анонимен

преди 8 години

Сектор "Юруш" да се моли за пациента !

73

Анонимен

преди 8 години

Волен е велик! Лъжите срещу него вече не минават!

72

до луцифер от славян

преди 8 години

Ами не може всички да сме фенове на изтънчените и дипломатични хомоноиди като вашия любим П.д.роско! Едни харесват ''хулиганите'', други - меките и нежни китки!

71

до луцифер от славян

преди 8 години

Че кой нормален днес не мрази третополовите атлантици!?