9

vesko02

преди 9 години

Не че българина влиза в библиотека,обаче дава луди пари да учи в УБИТ,на кого ли му прави впечатление

8

BG

преди 9 години

Както казваше един стар виц за университетите "Даваме дипломи на платежоспособни *** че после същите да ви станат началници" :))))Ха познайте при тази система дали университетите ще скъсат дори един студент :))) Може да не знаеш и таблицата за умножение, НО щом имаш парички и плащаш - веднага диплома за инженер !!! После на бизнеса - жална му м... !Или както казваше една моя колежка на един професор дето беше платено "Аз си плащам, пък вие си позволявате да ме късате на изпита" !

7

Анонимен

преди 9 години

Както вървят нещата платеното образование е в кърпа вързано.Вузовете ще трябва да плащат на студентите да учат в техните ВУЗ-ове

6

Анонимен

преди 9 години

много добра идея е - така ще изгоните и малкото останали млади българи. Какви са тези политици дето ги избираме 20 години...Продадоха и окрадоха държавата и по - бедни от нас няма.

5

BG

преди 9 години

Ха, кажете как да се оправи тая държава като има такива "велики умове" като тия ?!? Седнали да мислят колко да приемат !!! А бе, к.... такива не въпроса колко ще приемете, а колко ще изкарате - приемете ако щете по 10000 студента, ама после от тях да останат 10 - най -добрите и кадърните !!!! Колко пъти това се повтаря, как пък не им влезе в .... глави професорски !!!Университетите трябва да правят цедка на най - добрите студенти и те да взимат диплома, и те да отиват в бизнеса !

4

Анонимен

преди 9 години

А квото за въглеродни емисии няма ли да въведете, толкова много студенти дишат въздуха в университета, грехота е да не ги таксувате и за това.

3

8

преди 9 години

До кали станковаНИЕ И СЕГА СМЕ ПРИМЕР ЗА ЦЯЛ СВЯТ,ЧЕ СМЕ ПЪЛНИ ***,"ЦВЕТЪТ НА НАЦИЯТА" ДА НИ ИЗНУДВА,КАКТО СИ ИСКА!

2

8

преди 9 години

АМИ КАТО ИМА НАВЪН И БЕЗПЛАТНО,ДА ИДАТ НАВЪН,СТИГА СА НИ ПЛАШИЛИ!САМО ЧЕ НЕ ВЯРВАМ КАТО Е БЕЗПЛАТНО,ПОСЛЕ ДА ИДЕШ,КЪДЕТО СИ ИСКАШ И ДА НЕ ВЪРНЕШ ПАРИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО СИ,КАКТО Е У НАС.НАЛИ СТУДЕНТИТЕ ПРЕДИ ГОДИНИ НИ КАРАХА ДА ХОДИМ ПЕША,ЗДАЩОТО ИСКАЛИ ДЕМОКРАЦИЯИМАТ И ДЕМОКРАЦИЯ И КАПИТАЛИЗЪМ.СЕГА КАКВО ИСКАТ-ДА УЧАТ БЕЗПЛАТНО,ПОСЛЕ ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА ИДАТ НЯКЪДЕ ДА СЛУГУВАТ.ДА СИ ПЛАТЯТ МАСРАФА ТУК И КОЙ КЪДЕТО ИСКА!НЕКА НЯКОЙ УМНИК ДА ИДЕ ДА СЛРЕДВА ПО-НАЗАПАД ОТ ТРЪН ЗА 300 ИЛИ500 ЛВ.!

1

Анонимен

преди 9 години

Семестриалните такси са доброволни "дарения" , нищо не разбирате... :D