139

Анонимен

преди 8 години

България може да е гарант за сувиринитета на Македония , и без да е нужно да я присъединява към себе си. Албанците могат да се кротнат ако им се покаже, че е така. Ама не е лесно , някой кара албанците да се държат така, и този някой може да прати нота на България ако тя заеме твърда позиция. Сложно е.

138

Анонимен

преди 9 години

До Изчезващ вид

137

Анонимен

преди 9 години

до изчезващ видКато говориш така, ми идва ей така да ти го сложа просто за да продължа рода...

136

До Андреј, Македониј

преди 9 години

Андрейчо, така не става , моето момче! Не си затваряй вратата, защото утре като ви погнат шиптърите и затропате на вратата на България, някой може да се сети какви си ги писал тука! Тогава може да се случи така, че да станеш албанска булка или някоя секс робиня. В България врагове нямаш, но като гледам и приятелства няма шанс да си създадеш!

135

Анонимен

преди 9 години

До Андре, Македониаabe sersemin sega sme fa6isti a kato vi priznahme parvi za darjava togava ne biahme a 4akate o6te da vi podkrepiame za evropa sersemi takiva pa pi4ka vi materna be sersemi

134

аз

преди 9 години

До Анонименна сърбите много им се иска това да стане - но по-добре да си налягат парцалите! Не е хубаво да мислиш лошото на съседа! А и имат скорошен опит!

133

9

преди 9 години

До Андре, МакедониаМакедонски *** и невежа! Повтаряш като папагал идиотщините набити в главите ви от сърбоманите! Ама че простотия!

132

Шоп

преди 9 години

До до шопДаже не платен, а свръхплатен съм.Но това какво общо има, аз пиша само факти.

131

Анонимен

преди 9 години

МАКЕДОНЦИТЕ ПОНЕЖЕ СЕ ПИШАТ ГОЛЕМИ ГЯВОЛЕТА И СЕ ПРАВЯТ НА МАКЕТА АЛБАНЦИТЕ ЩЕ ИМ РАЗКАЖАТ ИГРАТА. АКО СЕ БЯХА ПРИСЪЕДИНИЛИ КЪМ БЪЛГАРИЯ КАКТО ТРАБВА И ДА БЪДЕ. СЕГА АЛБАНЦИТЕ ЩЯХА ДА СИ КРОТУВАТ КАТО АГЪНЦА. НЯМА ДА МИНЕ МНОГО ВРЕМЕ И АЛБАНЦИТЕ ЩЕ Я ПРЕВЗЕМАТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ЗАЩОТО МАКЕДОНИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. ИМАЛО Е БЪЛГАРИЯ ГРАНИЧЕЩА С АЛБАНИЯ.

130

az

преди 9 години

Мъчно ми е за македонците. Хубави хора са, наши хора. Братя сме. Който е в руслото на псевдо бг патриотизма, няма да разбере какво искам да кажа. Минах през Куманово и района преди няколко месеца, албанската инвазия е жестока. Всичко е на албански написано, албански знамена се веят само в района. Албанците не са лоши хора, но хората в Македония и Косово не са албанци, нямат албанска култура, само псевдоидентичност. Питайте албанец от Албания какво мисли за тях...

129

Анонимен

преди 9 години

РЕШЕНИЕТО Е СЪВСЕМ ЛЕСНО-МАКЕДОНИЯ ДА СЕ РАЗДЕЛИ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И АЛБАНИЯ !

128

Гошо

преди 9 години

До 156-анонимен . ХА,най после нещо УМНО в сайта . Браво момче,от 150 полуграмотни мнения ,един да уцели в десятката. То и причината за нашия хал е същия, но това е друга тема.

127

neo

преди 9 години

Macedonia strada zashtoto podkrepia Rusia. I za Turski potok. Kravarite niama da se sprat pred nishto . Za tiab 4oveshkiat jivot ne struva puknata para.

126

Изчезващ вид

преди 9 години

Да речем че Македония няма да я бъде, но и България също е пред изчезване и асимилиране. Не ми пука - като сте хем прости, хем страхливи - сами си заслужавате съдбата.

125

lol

преди 9 години

то и Божо Димитров го каза същото, само дето по-звучи "тръбят в Сърбия" да може мат'ряла да коментира :))))

124

до шоп

преди 9 години

Шопе,а чия маша си ти??? Очебийно е че си платен,,,

123

До Андреj Македониj

преди 9 години

Ние не ви мразим братко.Ние винаги сме ви подкрепяли.България е първата държава която призна Македония.Разделихме си бойната техника с вас преди 15 години.150 танка забравихте ли.Вие ни мразите не ние!!!

122

Шоп

преди 9 години

Македония има почти 30% албанско малцинство и почти никакви сърби и трябва да се съобразява с това, а не с някакви измислени православни оси, които се лансират в Москва и Белград. Естествено, че ако иска да направи от тези 30% албанци маша на сърбите, никой няма да е съгласен и държавата ще трябва да се разцепи.

121

Анонимен

преди 9 години

Цялата тая агресия тръгна от русия

120

Анонимен

преди 9 години

андройчо.. андрейчоо.. концентрирайте се върху големия ви проблем - сърбите! от там идва всичко.Ние много не се къхарим за вас - да кръвно сте ни братя, но като ония братя които не признават род и родина. Някой ден, ако промитата ти глава се отвори за очевидното, ще плачеш колко глупав си бил . Но това няма как да стане, промити сте на такова ниво, че предпочитате да ви опъват албанците, отколкото да станем отново едно цяло и да просперираме заедно..