61

Анонимен

преди 9 години

По времето на живков такива свършваха с едно кесме в кратуната а сега ???

60

1234

преди 9 години

Сега сигурно този го лови боковата давност дето я направиха 5 години , ***...ка им *** гадни разсипаха държавата! Но ние сме си виновни ,сами си ги търпим!

59

турчин

преди 9 години

В цялата страна кметовете с лека ръка продават на определени хора общинската собственост. Ако се направи една проверка от сметната палата и се установят как на кого за колко пари и къде са ползвани получените средства ще установят че продава се на близки за жълти стотинки и парите се ползват за банкети и гориво. Пита се кой ще ги провери.

58

Анонимен

преди 9 години

Кмета взима пример от държавата (как са подаряват златните находища).

57

Хм..

преди 9 години

Далавери! Нема ли някой покровител от парламента да е намесен, за да се потули и тоз случай?пп. бг станахме за презрение и подигравателен смех пред света, като сме с имиджа, че политиците ни въртят единствено далавери!

56

Знаем ли ...

преди 9 години

Феодализмът се завръща с пълна сила! Въобще не ми харесва Средновековието като идея за бъдещето ни.

55

Варна

преди 9 години

Глупав народ сме , за пореден път го доказваме . Само смърт за такива изверги , които продават земята на БЪЛГАРИЯ , заедно с НАС .

54

Анонимен

преди 9 години

По селата никой не контролира кметовете само господ е над тях и те приватизират всичко за семействата си.

53

ДД

преди 9 години

Това е един филм, който показва как е заграбена земята. Единственото, което "имаме" и всичко идва оттам. И искаме пари после за него, но как се отплащаме на приРодата - с отрови и изтребление. Абсурдно човечество неуважаващо живота! dokumentalni/?p=2379

52

Анонимен

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияПак ли се изявяваш, ******к смотан? Коментирай си в Ав$$тралия!

51

!!!

преди 9 години

ДПС- Движение за привилегии и свободия

50

!!!

преди 9 години

В родопите е даже по-зле. Там не се продава земята, а се пише наследствена. Всички приближени на ДПС имат наследство от хиляди декари, най-вече гори. Как? Как дядото има 5 декара гора а внука има наследствена такава 5000 дка?

49

До 65/ До до 60

преди 9 години

"Дали държавата е лош стопанин? Да такава е - няма как да е добър, защото липса инициатива, отговорност, интерес и т.н..."Нашата може и да е, защото тук иде реч за мат'ряла на отговорни позиции - с малки изключения, и нулевият му интерес да бъде отговорен, инициативен или просто да си върши работата, за която му се плаща. Да не говорим за промените в законодателството ни, свалили почти изцяло наказателната отговорност от топ мениджмънта. При такива предпоставки, няма какво друго и да се очаква

48

Кмет

преди 9 години

Абе орааа, как си представяте да си оправи човек живота само за 4 години. Ами децата, внуците, роднините, баджанаците, шуреи и т.н. Ами за партийните ортаци, за централата, за главния, за опозицията да си трае..... Как си мислите, че е много лесно? Като много знаете що не станете и вие кметове? Аз едно време само за новата къща събирах 6 месеца и то без басейна и барбекюто. Ами жипа - 3 месеца. Мандата си отиде, едвам сбрах за едно апартаментче и то на село в Бояна.

47

Анонимен

преди 9 години

1/3 от Добруджа е на Датчанин-наел е 20 комбайнера и яко зуби -какво чудно има в някакви си мизерни 30 000 декара в Белово

46

до Синдито

преди 9 години

Е, бива ли да си толкова *** :) Как да купим тази земя, когато тя никога не е предлагана за продажба. Бъди сигурен, че за 30 000 декара ще се намерят поне 1000 човека да платят 6 милиона , а не скромните 2 срещу които замята е била буквално подарена.

45

пффффф

преди 9 години

Схемата е използвана във всички общини на Дпс, просто в Белово са били най-нагли и за това се е разчуло, същото е положението и из Родопите..................

44

Къде?

преди 9 години

Къде е прокуратурата?

43

анонимен

преди 9 години

общ съвет е от различни партии те какво са гласували или изобщо не саразбрали какво става

42

Анонимен

преди 9 години

Епа, такива евтини и прости мошеници просто НЕМА, брато. :) От километри си личи, че нищо не разбират от интернет.Защото има сайтове, които архивират всякакви интернет страници, включително и тази на общ. Белово, където линковете към обявите и заповедите им са сложени на заглавната им страница. Само ми трябва да разбера кога е бил "обявен" този търг, за да видим дали въобще е имало обява на сайта им.