13

ястребите на супа

преди 9 години

То вижда , че ястреба е най-бесполезната твар изсирана някога...да вземе и да зарадва малко хора и да си сложи въжето ...не виждам причини да живее...или да си събира бухчата и да пали към червените фенери но в Истанбул ....да му пълнят бузите с любоффф...

12

ястребите на сатурн

преди 9 години

Само да добавя, че по-грозни същества от шалварите Не *** ....туркиня и с пръчка не бих докоснал...те затова межете предпочитат мъжката любов ..разбирам ги ...но тебе на разбирам...защо посягаш и на баща си ...братче не можеш да му родиш ;))

11

Кирил Софийски

преди 9 години

Другото чудно е защо медиите не уточняват ,че става въпрос не за Българин , а за Български *** !!!!!

10

Кирил Софийски

преди 9 години

Сигурно иска и независим Български съд да го съди ! Да го пусне под гаранция и след това мастит Български адвокат да го защитава и да му дадат две години условно или да го оправдаят ! Да де ама едва ли този *** има парите да си плати тази екстра! Така че комай ще си получи правосъдието направо в Гръцкия затвор !

9

Анонимен

преди 9 години

Абе...ястреб ....ти що не коментираш некви турски серяли или брадато гей порно ми си на всяка манджа меродия....дъртия в къще не ще ли да те работи вече :)) на *** сока си ;)

8

до 1

преди 9 години

Не . По-скоро я е продал на масони да я убият в сатанински ритуал и след това я е накълцал да не се разбере никога това .

7

...

преди 9 години

Ами то няма в какво друго лице и число да говори, граматиката е такава, че така го изисква. Може би имаш предвид, че не я нарича по име, но и да я наричаше "Ани", пак щеше да е 3 л, ед ч.

6

Анонимен

преди 9 години

за собствената си дъщеря говори в 3то л.ед.ч.какво повече да коментираш

5

===

преди 9 години

Като се погледне отстрани ситуацията е следната: на никой, на никой истински не му пука за това момиченце. Родителите-родИзроди. Роднините-*** пълни. Публиката- ох, дано не ни се случи, и тем подобни. Сеирът е пълен! В името на това момиченце, което се е родило да изкупи някакво зло, що не го оставите на мира този *** и не го обречете на забрава? Така или иначе някой някъде ще му изреже ташаците точно така както той е кълцал месата на детето си. Няма ненаказано зло.1000%

4

ined

преди 9 години

Типично ромска драма - всичките до едни лъжат и мажат, после върви разбери нещо от цялата каша.

3

Втрещен

преди 9 години

***!Откога разправям, че половината българи трябва да се стерилизират.

2

===

преди 9 години

Какво точно, конкретно моля, ще се промени след разгласяването и тръбенето по този случай? Или нищо няма да се промени в прекрасния свят, в който живеете? За къв *** ви трябва да пишете, четете, осмисляте подобни ...новини?

1

===

преди 9 години

Някой ще обясни ли, на мен, тъпата, каква е целта да се продължава с тръбенето по този случай? Искате да извадите на яве най-висшето проявление на злото? С цел каква? Някой по-умен да ми каже.