105

Антикомунист

преди 8 години

"Моя съседка за 7 години трудов стаж в Русия получава 124 долара пенсия, в същото време за трудовия си стаж от 35 години в България пенсията й е 230 лева. Сами сравнете разликата в стандартите."Тези небивалици можеш да ги разправяш на някой откачен ненормален пенсионер и *** като тези които пишат по-долу. Един нормален човек веднага ще разпознае вонята на прогнил комунист която се носи от теб. Какво щастие е че Засега все още сме на правия път - обратен на Путиновия.

104

Идиотко

преди 8 години

Отиди да живееш тогава в красивата Америка препратка предаване по Дискавъри ченъл " Наркотици ООД" в голямата красива капиталистическа и светла клоака, чийто най голям кредитор е лошия комунистически Китай, леле някой май беше казал че парите не миришът май а? Толкова сте глупави и едните и другите и русофили и русофоби, че спорите кое *** ухае на рози. И двете системи са скапани , но поне едната в чист вид се нарича "утопична" виж речника ако незнаеш значението на думата.

103

Боби

преди 8 години

До Анонимен 121Леле Умнико проверил ли си лично та да пишеш това или караш по инерция?Личен опит. Приятелче наполовина Руснак наполовина Българин. Беше в София десет години да учи и да избегне казармата в Русия(преди 10години). Сега живее в Подмосковието на 15 мин от Москва с Влак. В София има наследствен Апартамент и кола. Може винаги да си намери работа тук защото има ИТ сертификати. Но странно защо седи в Русия и неще да избяга в България? Нали уж в Рисия е от ЗЛЕ към Отвратително Лошо...

102

Боби

преди 8 години

Леле колко провокативна статия. Аз ще кажа на Автора че е забравил че в Русия има КАПИТАЛИЗЪМ. Това означава че ако има ТЪРСЕНЕ се появява ПРЕДЛАГАНЕ. Примери колкото щеш и то само от последната година. Санкции - затваряна на пазарите на ЕС - ТЪРСЕНЕ - Турците предложиха зарзават Аржентина Месо ...Украйна спря всички двигатели за кораби и хеликоптери - Китай продаде двигатели за леките кораби и води разговори с немците за по-мощни, Рашките дострояват нов завод за вертолетни двигатели ...

101

Анонимен

преди 8 години

Моя съседка за 7 години трудов стаж в Русия получава 124 долара пенсия, в същото време за трудовия си стаж от 35 години в България пенсията й е 230 лева. Сами сравнете разликата в стандартите.

100

Анонимен

преди 8 години

Руснаците живеят като скотове, московчаните тоже. Русофилите трябва да ги пратят за по няколко месеца в Москва след което друга песен ще пеят.Е за троловете не се отнася.

99

Анонимен

преди 8 години

Излизайки от главна лъскава улица в който и да е американски град плюс Ню Йорк, те посреща миризма на урина и ***. И *** забавлявайки се да замерят с камъни уличните лампи.

98

Анонимен

преди 8 години

пълни глупости хахах пропаганда на макс, не можете да заблудите народа с евтините си статийки

97

муспи

преди 8 години

Това жидле Борис Акулин беше от първите които като се поразклати Съветския Съюз емигрираха в САЩ като жертви на комунизма. Макар че бяха се уредили в тази Москва като за вечно, провели най големия геноцид в историята пред който арменския и даже нашия български изглеждат като буря в чаша вода - избиваха 60 милиона руснаци, бели хора, християни. Веднага получиха много пари невъзможни за американците, къщи и традиционното за евреите паразитно съществуване. Сега се точат за обратен поход.

96

Анонимен

преди 8 години

Ей Руски прислуги и лакеи в този сайт само,каквото и да се кажа за България ,Европа или САЩ ,плюят,каквото и да се каже за Русия,*** ...,руски марионетки,срам за това ,че се наричате българи,вън от държавата България ,черногледци и предатели....

95

Асен

преди 8 години

Поредната жалка статия. Тоя сайт се насира с пристрастността си, но като гледам коментарите, не са много заблудените читатели. Писателите са по-скоро заблудени :D

94

Спас

преди 8 години

Тъкмо се канех да попитам кой е този Чекатило и видях най-отдолу обясненията!:))) Не е важно, какво ще каже бай Грую за МОСКВА, а хората!!! Този Чекатило не свири в селския хор, пък и е намерил лесен начин да си изкарва прехраната!:)))))))))))))))))) ....разпространявайки стари вицове!:)

93

Анонимен

преди 8 години

ха ха ха ха този им *** мамата:-) 2025 москва 1 - залагам цялото си имущество!!! жалко за хората! на путин му трябва война за да оцелее на власт! др вариант е мир и межднар съд за него!!!

92

морски

преди 8 години

Слава на Русия!

91

край

преди 8 години

Е па маани пиеньето тогава. Така ако продължаваш сичко че ти се струва двойно. Нема да можеш по мост да миниш - че падаш. Или па го засили - сичко да ти е тройно и тогава че си минааваш по средния мост.

90

Анонимен

преди 8 години

propagandata vdiga oborotite. pishat se vse po-golemi gluposti. tazi statiya bie dori glupostite na elka vasileva.

89

Анонимен

преди 8 години

ако тая глупост я е писал Акунин - много ми пада в очите! Някакво грузинско човече, писач на занимателни кримки, които се четат за да прочетем какво са написали руснаците. Сега като се е обявил против Русия - просто не ме касае този човечец просто - ще му забравя името/псевдоним за два дни и го няма - хоп! Изключителна тъпня, дъщеря ми в 7 клас ще напише по-добра ако се хване, просто унизително тъпо писанийце за промити мозъчета с 2-3 гънки хе хе хе

88

me

преди 8 години

Абе бях в Москва преди няколко години, дупки по улиците нямаше, нито волги. Всичко беше лъскаво, чистичко и изключително скъпо. Сега чувам че и трите са се увеличили. Така че не знам за джудистът, но авторът нещо се е улял в опит да угоди на поръчителите. Ако го беше написал за селата и по-малките градове, да, може, там дупки има, сигурно има и някоя забравена волга. Ама точно за Москва...не е невъзможно, Русия е виждала и по-тежки мигове. Но те не бяха благодарение на "джудиста".

87

Анонимен

преди 8 години

До Алекси КАТО СЕ Е ОЖЕНИЛ ЕДИН КНЯЗ ЗА БРАТОВ4ЕТКАТА НА ИНПЕРАТОРА И ДАВАЙ ТРЕТИ РИМ СМЕШНИ МУСКАЛИ

86

Анонимен

преди 8 години

2025 БОЛЕН ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН ДО *** А КИТАЙСКОТО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЕ НА КРЕМЪЛ