16

Анонимен

преди 9 години

""Когато той видя камерата на телефона, той побесня, защото реши, че ще го снимам, а целта ми беше да се обадя по телефона."Интересно, а в други медии чета съвсем различно нещо в показанията на Полина, цитирам:"Исках да звънна по телефона и когато го отключих, той започна да снима"

15

Анонимен

преди 9 години

До 20Не е така. най-наглите шофьори са тези на маршрутките. След това е самата полиция. В Япония слагат прангите на паркирани на забранено място полицейски коли! Ти да си видял полицейска кола с пранги или на паяк? Не си.

14

Анонимен

преди 9 години

И аз бях таксиметров шофьор. Трябвало е да му забие една мастичка между веждите на тоя ***. И ние останалите страдаме от такива ***.

13

Анонимен

преди 9 години

Не се чудете защо го няма името на фирмата. България заема 106 място за 2014 в класацията за свобода на словото. Ние сме отново на последно място сред членките на Европейския съюз. Пред нас в класацията са страни като Непал, Бутан и Уганда.....

12

ясно

преди 9 години

Митинга на таксиджиите срещу правителството на СДС го направиха шофьорите от фирмата на Алексей Петров Трактора . Ако въпросният шофьор е от същата фирма е ясно защо полицията не я споменава -собственикът е отмъстителен гангстер.

11

до b

преди 9 години

същото може да ти се случи и при непознатия шофьор при споделеното пътуване. Недей да използваш случая, за да си рекламираш дейността.

10

Анонимен

преди 9 години

Иска ми се да се видим на 4 очи с тоя "мъжкар" (Мишкар) Ще го навра под гумите на колата

9

b

преди 9 години

с основание копърките се на*скаха като чуха за споделено пътуване

8

Така

преди 9 години

Да я каже коя е фирмата, да бъде започнато разследванe срещу тези, да бъдат дадени отговори- КАК и ЗАЩО все още работят като имат 50 акта за нарушения? Кой е таксиметровият шофьор, който е такъв плъх да бие жени?

7

Анонимен

преди 9 години

какво се учудвате че не дават името на фирмата??? на тази територия мутрите са на власт. а овцете блеят като кози и си избират тикви да ги опрашвата.

6

до анонимен 3

преди 9 години

Куцо, кьораво, сакато станало бакшиш, че най-лесно, техната семка!

5

Българин

преди 9 години

България уби дете!Помните ли случая с малкия Пепи?И как бакшишите се събраха да свалят правителството на България?Всичко помним!

4

Анонимен

преди 9 години

Явно се нови тук и не знаете, че днес бегето никога не разкрива имената на престъпници, особено такива, които представляват обществена опасност. Също така прикриват производители на фалшиви храни и обществени кухни, предлагащи развалена храна на клиентите си, вероятно срещу скромен процент от печалбата.

3

ХХХ

преди 9 години

Тая фирма сигурно е на някой като Пеевски ....за това още си бачкат на спокойствие ...........

2

Анонимен

преди 9 години

А иначе таксиджиите много пискат, като нападнат някой от тях, даже се събират на тумби да се бият и да протестират пред народното събрание!

1

Анонимен

преди 9 години

Тия нали имат GPS-и. Освен това като се качи клиент трябва да докладват на централата. Няма такава държава!