18

Анонимен

преди 9 години

Нищо не се е променило за 1400 години-дребнави сметки,предателства,джавкане,докато дойде някой и ни пороби.....

17

Анонимен

преди 9 години

Шиптърите са *** ***,занимават се само с дрога,оръжие и проституция,но макетата си заслужават съдбата след като ни ненавиждат и мразят ...в Македония ще има второ Косово!

16

Анонимен

преди 9 години

До край и как о4акваш шумадиската УДБА да изка помощ от ТАТАРИТЕ трябва да помогнем на албанците и да РАЗПРОСТРАНИМ БЪЛГАРСКАТА ИДЕЯ не забравяй 4е албанците са съюзници с нас във БАЛКАНСКИТЕ . МАКЕДОНИЯ В ЕС ЗНА4И МАКЕДОНИЯ И БГ В ЕДНА ДЪРЖАВА а това си е живо съединение

15

Анонимен

преди 9 години

БЮРМ ското про сръбско правителство се е проблеми долу БЮРМ да живе е МАКЕДОНИЯ

14

алпинист

преди 9 години

Македония не е ли по трасето на Турски поток, тия събитие не са ли изпреварващи ? Хоп малко, или голямо Майданче, и хоп послушно правителство на когото трябва.....

13

до 9

преди 9 години

Македония не е искала помощ от България, за да получи такава.Макетата ни мразят повече отколкото мразят албанците, така че си умрат , но няма да искат помощ. Пък и с 16 самолета и 50 танка , каква помощ можем да окажем.

12

Владислав

преди 9 години

Албанците са напаст и огромна заплаха за всички християнски народи на Балканите ! Разбира се че трябва да помогнем на хора с нашата кръв, език и култура (макар и с промити мозъци), вместо да ги оставим сами да се справят с шиптърите !А че Косово е сръбско го знае всеки нормален човек. Гледайте краткия филм "Милостиви ангели" ("Merciful angels"), има го в тубата !

11

Анонимен

преди 9 години

Август 2011 г. ЕС назначи Джон Уилямсън, бивш американски посланик за ръководител на групата, разследваща косовски официални лица свързани с трафика на човешки органи.Обвинява се Хашим Тачи и други командири от АОК, Престъпленията включват отвличания, незаконни задържания, убийства, контрабанда на наркотици, както и "насилствено отстраняване на човешки органи с цел незаконен трафик", се твърди в доклада. В него се обвинява Тачи, че "лично е разпореждал - и в някои случаи лично е контролирал" част от престъпленията по време на последната война на Балканите.

10

Анонимен

преди 9 години

"Търговията с човешки органи в Косово е най-старата истина, но тя се крие". заяви сръбският режисьор Емир Кустурица пред студенти в Ниш, където обяви намеренията си да направи филм за незаконната търговия с органи.Той вече пише сценария на лентата, съобщава белградският вестник "Данас". Със сигурност Кустурица няма да снима филма в Косово, защото властите няма да го допуснат в страната.Режисьорът е мюсюлманин от Босна.

9

до 9

преди 9 години

нали си имат ''държава'' -тяхна си е да си я защитават .ХАЙДЕ заври си съветите някъде .Бълагрия да харчи апри ,и да праща какво -хора /полицаи ,военни /на ''великата държава македония'' ????нали много се плюнчат че всичко започва от тях,да плюят по България ,да унищожават български паметници/за да имат почва за твърденията ,че историята е ''тяхна''/Същите тези *** да си помагат сами

8

край

преди 9 години

Македонците се нуждаят от нашата помощ и трябва да я получат ако има здрав разум в българските политици. Споровете за история и азбуки са бла бла пред опасността.

7

край

преди 9 години

За нечелите уроците по история - Балканите са паднали под турско робство защото балканските народи са воювали помежду си. Това не трябва да се повтаря ако не искаме да имаме обща граница с шиптърска държава.

6

Анонимен

преди 9 години

''македонците'' крадат българската история,култура ,дори азбуката на Кирил и Методий /според тях те са македонци,азбуката е македонска -те са създатели на славянската писменост и култура/-та въобще не ме интересува какви са проблемите в ''македония''/ след като са толкова добри съседи на всички -сега им се връща ''добросъседското отношение''/

5

край

преди 9 години

Затвор за националните предатели оставили България без армия в размирния свят. Възстановяване на наборната военна служба за всички български мъже до 30 г. Всякаква помощ за Македония /включително и военна/ за справяне с проблема. Затвор за всеки които сее раздори между българи, македонци и сърби и способства за новото попадане на балканите по робство.

4

до 4

преди 9 години

До Георге Стайковскиайде бегай да се обясняваш на албанците

3

тТт

преди 9 години

Гоше, не ми говори глупости на кой са промили главата, ами се вижте Тито какво направи от вас! Гледайте си вашата паничка! Че още преди 2 години, като бях по работа в Македония, казах че до 10 години у вас ще има гражданска война и до още 10 год. Македония ще е разцепена на парчета! Ами то всичко под Скопие е албанско бре! Няма град или село без развято огромно албанско знаме и поне 2-3 джамии. На всяка къща се вее албанското знаме! Скоро ще ви разцепят, а ти си мисли, че БГ ви е проблема!

2

Анонимен

преди 9 години

воината в сърбия отново ще бъде разпалена , албнците искат да обединят косово с албания но сърбите няма да го позволят , явно македонците са надушили че това се случва и при тях

1

УСА ДРУЖКИТЕ

преди 9 години

от албанската армия за освобождение. Защо не пишете кои са "НЕИЗВЕСТНИТЕ ТЕРОРИСТИ". Да бе 100 юовека въоръжени до зъби и НЕИЗВЕСТНИ