80

edin

преди 9 години

Честит ни празник!

79

В.Христов

преди 9 години

Категорично,Против!!!След 10 години ще искат таблет ,за са си напишат името!!!

78

муспи

преди 9 години

Другари министри от образованието, вие само себе си гледате в този таблетен гешефт, - не може ли вместо таблети да се раздава на всеки ученик жици и джелязо?

77

Анонимен

преди 9 години

Таблетите ще бъдат изхвърлени от самите учители след 1-2 седмици употреба. Ще бъдат забранени, както са забранени смартфоните. Спрете далаверата за половин милиард лева.

76

Анонимен

преди 9 години

Целта е да се вземат парите, а после ще забранят всичи таблети, когато дойдат последствията и вредите. Но парите вече ще са взети и дадени за яхти, коли, а не за китайски ***.

75

Анонимен

преди 9 години

Таблетите и лаптопите нищо няма да оправят. Трябват качествени хора с характер. Падението на страната беше предизвестено преди 25 години, когато с *** ентусиазъм смятахме, че смяната на собствеността сама по себе си ще подобри обществото. А то трябвало да се започне с хората, разбирай образованието.

74

до 91

преди 9 години

До Анонимен и какво като отиде на ''среща от някой от сайтовете'':))) пак трябва да е интересен /щом е безинтересен тип -на колкото и срещи да ходи ,все тая .Пък на живо не е като да пишеш писъмца ,вижда се в-с-и-ч-к-о,не може си скрие шкембето .Та този да е доволен ,че има коя да го трае ..

73

jeffry

преди 9 години

Забранете таблетите и всякаква подобна техника. Научете децата да пишат и да се изразяват правилно. Научете ги на изразни средства..... Тинейджърите, а и немалко дипломирани висшисти не могат да говорят. Нямат никакъв изказ, да не говорим какво могат да напишат..... Жалко, че отново се правят предложения от люде дошли от къра......

72

ЖороПърви

преди 9 години

Всичко е до комисионните, дами и господа-бъдете сигурни, че никой не го интересува състоянието на образователната система....а и другото интересно нещо е, че стартовата заплата, регламентирана от министерството, е 530 лева преди данъци и осигуровки....абе с трици маймуни ловиме.

71

Тъпейщина

преди 9 години

С таблетите и лаптопите ще ги научите да четат. Може дори перфектно. Но кой ще ги научи да пишат грамотно и красиво. Защото сега със завъртулки професори стават. Нъл тъй.

70

Анонимен

преди 9 години

До Анонименточно тъка

69

Калина Станкова

преди 9 години

Идеята е децата да учат от книгите . Това е бъдещето на децата . А съвременните техники и технологии доусъвършенстват детското развитие . Те подпомагат допълнително учебният процес . Но в никакъв случай не са задължителни . Децата трябва да се усъвършенстват от книгите .

68

дж

преди 9 години

Тия гробaри ще ни зaтрият!Червенa тиквенa нaпaсaт крaдливa!

67

edin

преди 9 години

А нещо за физкултурните салони?И там ли виртуално ще се обучават?

66

:)

преди 9 години

Не е важно от таблет ли четеш, от хартия или от папирус. Важното е какво четеш, кой ти помага да го разбереш и кой си ти. А иначе, цялата работа се върти около това "За това ще са нужни около 560 милиона лева."...Представете си какви хубави комисионни ще вземат другарите от ГЕРБ, РБ, БСП и т.н. Поне 100 милиона ще изчезнат в тази далавера, а може и много повече.

65

Анонимен

преди 9 години

По времето когато се е писало върху глинени плочки, сигурно така са се противили и срещу хартията, както сега някои се противят срещу електронното обучение.Е... това е бъдещето, и ние живеем в него. Това което е било, не може винаги да бъде.Светът се развива - и това е супер!

64

До селчо,

преди 9 години

освен с очила, ще си го гледаш и гръбначни изкривявания, поради безумно тежките учебници. Това става! Ще виждаш как бавно и постепенно губи предимство при получаване на информация, защото едва ли ходи всеки ден до библиотеката или читалнята, и т.н.

63

Анонимен

преди 9 години

Да се чете: Фирма близка до правителството ще източва държавния бюджет чрез сделка с таблети.

62

CC

преди 9 години

Супер, само трябва да забранят на тея таблети фейсбук, игри и скайп. Което няма как да стане, наЛ ТЪЙ!!! Сами преценете какъв ще е ефекта!!!!...... Това с таблетите е за интелигентни и дисциплинирани нации, които учат децата си на дисциплина още от малки, а не за разхайтени гамени като нашите. Защото най-напред от родителите ще се почне..."Мамиии, и да ми пишеш на скайпа, налиии, нищо че си в час...." и т.н подобни.

61

Анонимен

преди 9 години

До До анонимен 80.Мисионерите имат мисия. Но живеем в пазарен свят, в който за мисиите се плаща скъпо, защото от тях зависи бъдещето. Иначе загиваме.