70

АНОНИМНА

преди 9 години

Дори и добро да ни направят ние българите сме неблагодарен народ.Поведението на президента го доказва.Не знаем правилно да кажем БЛАГОДАРЯ. Не уважаваме себе си за това и не уважаваме другите.

69

Иванчо

преди 9 години

И защо не се издавиха в шадравана?

68

Анонимен

преди 9 години

До93.Нито магазините са им празни, нито заплатите са по ниски от нашите,а точно обратното,освен ако не говориш за Украйна и Молдова.

67

до 123

преди 9 години

Така ще бъде докато на микрофоните се изтъпанчват да дават акъл милионерите, дето не могат да си обяснят произхода на милионите!

66

123

преди 9 години

Ето това сме ние, затова дори на подобен празник сме разделени. Нищо не се получава от такъв народ, който сам се погубва

65

Анонимен

преди 9 години

До до 110"Я виж къде са сега страните от бившия соц. лагер и къде сме ние.Такъв ни е манталитета-само да се плюем помежду си.Дори коментарите човек да види и става ясно."Tи някога бил ли си в страна от бившия соц. лагер?!Знаеш ли какво е там?!Аз съм бил! И ще ти кажа, че едва връзват двата края! Много по-зле са от нас! И хем магазините им са празни, хем дори и да има нещо, хората не могат да си го купят! Единици от тия, които при нас 90-те години им викахме "мутри" при тях са добре.

64

И ловец съм и рибар

преди 9 години

До до 110Мързи ни да бачкамеееее !!!! Мързи ни !!!

63

CC

преди 9 години

Така и не разбрах какво точно се е случило, изобщо случило ли се е нещо. На всички снимки се виждат полицаи и цивилни в съотношение 2:1 в полза на униформените, като и едните, и другите се броят на пръстите на едната ръка. . Какви размирици, кво напрежение. Излезли 3 групички по 5 души да викат и МВР пратили полиция. Защо не изпратихте спец. части, а?? За всеки случай, някой може да извади воден пистолет.

62

Анонимен

преди 9 години

До 110- България е съществувала и трябва да съществува независимо от строя ,феодализъм ,капитализъм , фашизъм или комунизъм.Лошото е когатоуправляващите провалят държавата.В историята на България е за трети или четвърти път.

61

до 110

преди 9 години

Я виж къде са сега страните от бившия соц. лагер и къде сме ние.Такъв ни е манталитета-само да се плюем помежду си.Дори коментарите човек да види и става ясно.

60

до 110

преди 9 години

Пропуснахте и нейната изродена форма "седерастията" която унищожи България и ни прогони в чужбина да си изкарваме хляба.

59

k

преди 9 години

BALGARIA E OT POBEDENITE.DENIAT NA EVROPA 9 MAI E 4ERNA DATA ZA BALGARITE.

58

Анонимен

преди 9 години

Abe stiga ste zamesvali Risnacite! Te ot mnogo otdavna neshtat da ni vidqt mucunite.

57

anonimus

преди 9 години

До Анонимен..... те руснаците имат една проверена във времето поговорка смисления и превод е нещо такова "..който на този свят е тръгнал против нас далеко не е стигнал.." попрочетете малко историческа литература,добре би било и малко икономическа но не весникарска а инсайдерска .

56

Анонимен

преди 9 години

До Анонименза борисов и плевнелиев ли говориш

55

Анонимен

преди 9 години

Не знам кой е ***,но в историята има факти,а не квалификации.Чети това:"Първите бомбардировки още на 6 април 1941г. са извършени от ЮГОСЛАВСКИ самолети над София и Кюстендил, при което са убити 66 граждани и 2 войника, а 59 граждани и 5 войника са ранени.СЪВЕТСКАТА АРМИЯ бомбардира на 22.06.1941 Добрич, а на 12-13.09.1942 през нощта Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица и други населени места.За тези бомбардировки от страна на СССР и Югославия, разбира се, не се пише в учебниците и няма да го чуете от атакисти, ***, путинисти и прочие русофилскаизмет.

54

Анонимен

преди 9 години

Перхидролените не обичат да делят рублите с никой...ха..ха Гонят конкуренцията-враг на варадеровските ваканцуващи..ха..ха

53

Анонимен

преди 9 години

Тъпите червени скотове са намерили повод да излязат от дупките ;)Най-гнусните и мързеливи хора стават комунисти, те са крадци и мошенници по рождение!Затова Северозападна България е бедна- мързеливи и с най-голям брой комунисти!

52

Анонимен

преди 9 години

*** чакат всичко на готово.Неспособни са за свят в който трябва да се съревновават с конкуренти.Това ги отчайва и стават арогантни и злобни.А зависта им към по успелите от тях им е вродена от родителите

51

Анонимен

преди 9 години

Гледам, броят на коментиращите /барабар с изтритите 117-94=23/ е по-голям от този на учасниците.