159

Анонимен

преди 9 години

Щях да предложа да си внесем политици, ама май е по добре да изнесем нашите навън.

158

DANYELE

преди 9 години

Искам да ви кажа че съдебната система работи перфектно само че за тези които не си плащат на прокуратурата и съдиите !!!! Ще бъдат обвинени и наказани по НК . Проклинам всички Прокурори и Съдии които взимат пари и съдят невинни хора Господ да им вземе най-милото и парите да не им стигнат за здраве *** мръсни долни !!!! Всичките ми клетви се сбъдват защото са за доброто на народа .

157

Анонимен

преди 9 години

Що пък да не си внесем,в държавата на експериментите те биха попречили ...единствено на кого гн.Президент

156

Анонимен

преди 9 години

Ами тя рибата мирише от главата-нашенска поговорка.

155

Анонимен

преди 9 години

Съдий и прокурори са между чук и наковалня. Как да раздават правосъдие когато държавата не е осигурила тяхната сигурност и на членовете на техните семеиства -естествено е те също ги е страх.

154

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е че съдиите не изглежда ддействат по съвест и безпристарстно,а в полза на закононарушителите,против правата на жертвите на престъпления,което може да бъде обяснено само с противозаконно действие в полза на свързани лица (чрез конфликт на интереси,корупция и др.) затова и толкова много са обжалваните дела,но и следващите инстанции предпочитат да потвърдят несправедливите решения, т.к.така им е по-лесно, и жертви на съдебната система са жертвите на престъпления в полза на престъпниците

153

Анонимен

преди 9 години

Една малка пасмина от големи *** са се покачили на гърба на народа и докато не го унищожат не могат да спрат да му ръфат от снагата.Ако все още е възможно всичикте тези чужди агенти и родни корупционери да се вкарат по затворите, на мафията да се смачка фасона, а България да се управлява изключително спорен националния ни суверенитет, за ползата на България и българите и се поставят главни цели за движение към просперитет на населението, тогава България ще цъфне, като райска градина.

152

Анонимен

преди 9 години

Оптика, оптикаааааа за вас........

151

Анонимен

преди 9 години

От какъв зор ще си внасяме управници от Германия????Нали преди доста години нашите хора внесоха от там царе?А то се оказаха ***, каквито няма никъде.Гледайте "царят" Кобурггота и предшествениците му.За какво са ни такива *** отново?Просто трябва да се намери някой здрав, нормален, енергичен и интелигентен, с чувство за дълг и любов към народа, като Путин.После той да има достатъчо влест, за да вкара в затвора поне 30% от сегашните "лидери" и "първенци" и да сложи родолюбци начело.

150

пророк

преди 9 години

И президенти и премиери

149

Анонимен

преди 9 години

де да можеше този така наречен президент да го сменим още утре!

148

Анонимен

преди 9 години

От съда винаги около 50% са недоволни и според тях съда генерира скандали. Дали пък не се нагнетява изкуствено омраза от страх да не ги осъди същият този съд.

147

8

преди 9 години

До чичо ПеткоЗАЩО ЛИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОСПОДА ЗАКАЧВАТ ПОРТРЕТА НА АПОСТОЛА ЗДАД ГЪРБА СИ?!ДАЛИ ТЕ3 ДА НЕ СЕ СРАМУВАТ ДА ГО ГЛЕДАТ ИЛИ ТОЙ ДА НЕ НЕ СРАМУВА КАТО ГИ ГЛЕДА?!

146

Анонимен

преди 9 години

Това .което ще кажа на мнозина няма да се хареса и веднага ще скочат да доказват,че това е нарушаване на човешките права.Защо държавата е натоварила народа да храни и пои всички затворници; Нека да ги накарат сами да си изкарват прехраната като всички нормални хора ,които не са в затвора.На полето -работа колкото искаш.Аз не желая да се възползвам от правото си да ги храня от моите данъци.

145

Анонимен

преди 9 години

Защо шефовете на агенциите към министерствата държат на работа и подкрепят корумпирани и нагли чиновници, ДОКОГА?

144

Анонимен

преди 9 години

До КонсомолецЗащото винаги сме били предатели. Не се бъркайте, че всички комунисти са лоши, не аз познавам такива, но те не харесват БСП, тези хора са добри и честни, а тези уж комунисти които вечно ни управляват, стават всякакви според времето, само за пари- Тиквата или Буда, Росен, Цецка, Цв.Цв., Кунева-Пръмова, агент Гоце и почти всички от 25 г., дори и Луканов-първоизточника на помията в БГ Тодор Живков го е гонел и са му нареждали евреите да го връща.

143

Плейню

преди 9 години

*** на конци

142

РАДО

преди 9 години

Де да можеше да си внесем президент , министър председател и министри!!!!

141

Човек с професия

преди 9 години

Който не може нищо да произведе - внася. ***-син президент, а защо не пожелаете да върнем морала на хората от българското Възраждане?

140

Консомолец

преди 9 години

И това го казва комунист, делегат на партийна конференция, активист на БКП във ВМЕИ Ленин. Боже опази България от такива мухльовци и "демократи". Щом тоя ни дава акъл нещата са много зле.