29

ха ха ха

преди 9 години

Как така 50 000 бъркат икономиката на 8 000 000 това немога да си обясня.Само замазват очите с тъпите си реформи.

28

нееееее

преди 9 години

Ей така се затрива един *** народ!

27

желко

преди 9 години

Щом трябва да са дерат кожи винаги може,тъпия българин плаща като луд за щяло и не щяло и е свикнал ,туй че няма да вземе пенсия кво толкоз пак ще е щастлив и *** повече от необходимото!

26

Анонимен

преди 9 години

За каква пенсионна реформа се говори. Осемдесет процента от българите са обречени и при сегашните условия. Колко хора в тази корумпирана държави ще имат изискуемия стаж и какво ще получат на преклонна възраст ако изобщо доживеят. Време е управниците да разберат че човек не е цирково животно което след успешен спектакъл да получи награда.

25

Анонимен

преди 9 години

в частния сектор не се работи п о 8 часа - а п о 12,14 даже и 24 часови смени ,нощен труд ,през почивни дни и празници .Т и си избрал професията -като се оплакваш /това правиш в момента / -смени я .И още нещо -не всички от кабинетите -ходят в 2 ч през нощта на работа ,нали .И точно те не са за 1ва категория труд .Смучете пари от фонда ,където почти никой не внася осигуровки:) смучете ,в скоро време няма да има кой да го пълни.Но на кой му пука за бъдещето нали ...

24

До 27

преди 9 години

А ти най-умния, мноо ги разбираш. Полицая има оръжие, а и трябва да е във форма, баща ми е на 58г, и тренира през ден, тежи 79кг и вдига 100кг 5 пъти без зор, прави 50 лицеви опори, и т.н., само двама приятели могат да му се опрат. Та тия щкембета да се стегнат малко, това им е работата. А как мислиш един стоматолог или хирург може да работи на 60г., като недовижда и т.н. С тия полицай държавата два пъти се прецаква, първо губи работна сила, и после плаща дълги години пенсии.

23

Бойко...

преди 9 години

Ако Бойко не се возеше в лимозина а бе в пожарната кола,надали щеше да плюе,това е вари го печи го *** си е.

22

Глупаци

преди 9 години

Как полицай на 55г.ще респектира млад,здрав мъж,как пожарникар на 55г.ще катери покриви за да спасява горящи хора,как,как,как...?Злепоставят силовите министерства с хората,Калфин го каза,не е проблем за НОЙ-силовите ведомства,било е незначителен птоцент дори и 50000-общо полицай,военни,граничари и администрация,ама хей така да има солидарност!Бойко забрави ли к

21

Анонимен

преди 9 години

До БорнеоМного сложно се изразяваш! И Академик от БАН не би те разбрал!

20

Анонимен

преди 9 години

Stiga ste pluli policaite ideata e da ni nastroat edin srechu drug..kato mnogo znaete cho ne otidete na granicata v mizeriata na policaute a..tah pluete a deputatite

19

Анонимен

преди 9 години

E kak nama da dade..ako izlazat i krai na vlastta,koaliciata i grabeneto

18

Анонимен

преди 9 години

Що лъжете хората, а не им кажете, че пенсионния фонд е почти изтупан като брашнен чувал. А парите в частните къде са? Някой знае ли?

17

лекар-психолог

преди 9 години

В България всеки иска да се пенсионира на 40 години и минимум 2 000 лв. пенсия , като не плаща никакви осигуровки. Също така безплатно здравеопазване и образование , ако може и безплатна храна още по добре . Сега трябва някой да каже как да стане , ама не предизборно , а реално.

16

До 17

преди 9 години

Колега,като си искал да си станал полицай или военен! Между другото в момента много се търсят IT специалисти,защо не пробваш там.Заплатите на добрите стартират от 2500-3000 лв. на горе.Същото може да стори всеки от "вълната млади безработни",ако притежава необходимите качества. В реалния живот е така,не може всички да са равни,времето на соца мина отдавна. За кадърните работа винаги ще има,а останалите ще плачат,като теб по форумите и ще дават никому ненужни съвети!Успех!

15

Анонимен

преди 9 години

Отново се настройват българите един срещу друг. Военните може сега да не работят много - много, но са със доста ограничени права. Редно е да бъдат компенсирани за това. Пък и се молете да не почнат да работят. Че вижте какво става в съседна Македония. А и зимата ревяхте и ако не бяха тези "не работещи" военни на доста хора щеше да им се стъжни.

14

vas

преди 9 години

Едни работят подълго, други пократко. Трети изобщо не работят. Та за тяхтретите, никой не казва нищо. Чета коментари и се чудя как властите манипулират хората. Колко са полицаите,пожарникарите,военните и, да речем, надзирателите 100 000? Малко повече? А колко са трайно безработните, хората на социални помощи, на детски,майчински и всякакви такива, дето само скубят държавата? Къде потъват парите от данъци, такси, ДДС за заплати на полицаите ли?

13

Aydiye

преди 9 години

koi li ste raboti za tehnite pensii ?! :) decata i vnucite na vsichki rosi i makove se iznizaha za usa, bruxel, luksemburg, rom, paris, madrid, berlin, vienna, ofshor tuk, ofshor tam?! :)

12

Ултраса

преди 9 години

60 годишни милиционери да пазят на Баце пръдливия *** от народната любов ми се струва много.....яко!!!!

11

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТО В БЪЛГАРИЯ НА ЕДИН РАБОТЕЩ СЕ ПАДАТ ПО 5 ЧИНОВНИКА. ИНТЕРЕСНО КАКВО РАБОТЯТ.

10

Анонимен

преди 9 години

Браво за пенсионната реформа. Най-големите търтей/ военни и полицай/ са с най-големи облаги. Крайно време е да им се спрат 20 заплати и да се пенсионират на 60 г.Кметове едва ли ще намери да работят за народа, по-скоро еврофондовете отиват за лични имоти и облаги. Виждаме как са усвоени от кметовете на :Пазарджик, Хасково, Видин, Монтана и...др. Почти 2/3 от тях са за затвора. Някои прави ли проверка на фондовете, как са усвоени.