19

Дичо

преди 9 години

Ако не успяват на пазара за телефони, да пробват нишата за кухненски уреди, яйца можеш да опържиш, някоя пържолка да обърнеш, върху устройствата им.

18

Анонимен

преди 9 години

До хахаЧовек който използва компютъра само за игри не може да коментира адекватно :)

17

Анонимен

преди 9 години

Дано НЕ, дано НЕ, дано НЕ! Всички знаем какво представлява Windows по който хвърлят милярди и не става за нищо (в сравнение с другите ОС) и направо ни е страх като чуем, че Майкрософт ще влиза в някоя сфера ...

16

Мартин

преди 9 години

Да!

15

user

преди 9 години

аз си ползва добрата стара Nokia 1110 :)определено друго не ми трябва

14

хаха

преди 9 години

Android е като детска играчка в сравнение с Windows. Ако видите игрите дето се играеха под DOS ще разберете, че игричките дето ги щракате са просто същите от 90-те години с разлика че в момента имате по-добри екрани и разделителна способност. Що се отнася примерно до адресна книга Outlook просто няма аналог при android със смешните и хиляди приложения. Айде да не изброявам още...

13

Анонимен

преди 9 години

Странна пасивност в този пазарен сегмент от страна на мултимилиардната компания.Може би това не им е приоритет и ще разчитат на други неща?Кой знае.. Интересно защо нямат повече андроид базирани телефони?Нокия XL имаше не лош успех особено в държавите където клиентите са по-бедни.. Като българският например.

12

Анонимен

преди 9 години

за мен Уиндоуса е по-логична система. тия андроиди много, много не са ми по вкуса.

11

m3tr0n0m3

преди 9 години

Хардуера "ain't sh!t" ако операционната система не е добре оптимизирана. "Зеленото роботче" работи еднакво добре с "Ябълката", само с леееееката разлика, че едното работи на хардуер с процесор от амнайси ядра и 3-4гб рам, а другото с 2 ядрен и 1гб предлага същото... Така, че тук важи първото ми изречение...

10

няма значение

преди 9 години

с Lumia 930 съм от почти година. От към външен дизайн и дизайн на софтуера забележки нямам. Проблема лично при мен е, че при андроид приложенията и игрите са в пъти повече от колкото при WP 8.1. В market place-а имам някакви *** игри и приложения или бледи реплики на оригиналите в андроид. Дори iOS имат повече приложения и игри в i-tunes. Ако исках телефон щях да си взема с фенерче и след като си взех смартфон очаквах тези неща да ги има, но уви по-добрия вариант за мощен хардуер е android

9

Анонимен

преди 9 години

Windows Phone е една много оптимизирана ОС за телефони. Само който е ползвал знае. Особено за непретенциозни откъм хардуер телефони като Lumia 520. Кажете ми за някой бюджетен андроид телефон? Имал съм такъв, лага беше отвратителен. А бюджетен телефон с уиндоус пак си има своите недостатъци, породени от слабия хардуер, но се държи в пъти по-стабилно и функционално от Андроида. И наистина има хора които си плюят на автоматичен режим.

8

ха

преди 9 години

Ако е 3310 ще си взема ....

7

Емигрант

преди 9 години

Само не ми хавалете IPhone, това недоразумение не трябва изобщо да се коментира. На 82-ро място е по издържливост на батерията. Това от 100 възможни. Нямям познат с този "телефон", който да не търси зарядно по цял ден.

6

Анонимен

преди 9 години

Да бе да, нямаш проблем с Андроида. И един мармот... Ай и ний да ползваме телефони.

5

Анонимен

преди 9 години

Може и да има кандидати. В началото на годината купих един от новите им модели и определено мога да кажа - това беше последната ми покупка на телефон Nokia или понастоящем Microsoft.

4

Бивш Убунту фен

преди 9 години

Убунту-то нявга беше велика операционна система. Беше, защото вече не е - Юнити е най-ужасната като графичка среда, с която съм работил.

3

До 1

преди 9 години

Ти ако искаш вземи си махни и компютъра и си върни Правец 8-цата. Писнало ми е вече от хейтъри като тебе, дето плюят на автоматичен режим.

2

Георгиев

преди 9 години

До МавродиевАми ползвай си лагнатия андроид, в комбинация с бъгавите ноптимизирани приложения. Добре, че има четириядрени процесори и повечко рам, че иначе е за никъде тоя "безплатен" Андроид. В момента най-добрата ОС е iOS на Apple, но Windows също е представя страхотно, за разлика от Андроид. Предвижда се новите Майкрософт телефони да убият Сеймсунга :)

1

Мавродиев

преди 9 години

Малък и мек унищожават всичко до което се докоснат. Не знам кой луд ще си купи техен телефон? Дори и скайп-а го махнах и си върнах ICQ-то. Потрес.