77

отвратен

преди 8 години

Днес пред паметника на армията-окупаторка пак се събраха всичките дърти вещици и таласъми - рубладжиите-предатели на България!Това свърталище на злите червени сили трябва да се премахне час по-скоро!

76

физик

преди 8 години

Дори в природата полюсите са два.

75

Румбо

преди 8 години

Еднополюсния модел е точно толкова абсурден,колкото идеята на Хитлер за завладяване на света!На практика са едно и също нещо.Така че борбата с него е нещо естествено,за който може да си го позволи,разбира се.

74

до ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

Хахаха, цитираш дословно реч на Ленин от 1910г. За 105 години нищо от това не се сбъдна, защо реши че следващите 105 ще се сбъдне?

73

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

Скоро, много скоро имигрантите ще започнат да се връщат по родните места. Кризата в Америка заапочва да се задълбочава. Китай като сменят валутата ще ги видим америкаанците. В момента положението в Америка изобщо не е розово. Нещо което го изпитваме на гърба си но Вие които се прехласвате по Америка няма как да го видите и усетите на хиляди километри. Вие четете и слушате брътвежите на самозвани журналисти.

72

до 135

преди 8 години

Това са имигранти от бившите ССРепублики, които иначе никой не пуска никъде другаде.Впрочем Русия е рекордьор и по брой мюсюлмани в Европа, ама с това няма да се похвалиш, нали, хахаха!

71

Анонимен

преди 8 години

До до Крим 134 Да, прав си! Само и единствено "в съответствие с международните закони" Хитлер е бил в състояние да овладеят цяла "трезвен" Европа. За вашето съжаление, "пияните" руснаци счупи гръбнака му. Затова - днес поздравявам цяла "трезвен" Европа с Денята на Победата! Ура!

70

Анонимен

преди 8 години

до 134: "...Русия е на второ място по големина брой на имигрантите (след САЩ)."Ако всички малцинства в Русия се броят за емигранти, тогава може и да си прав !!!

69

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "не съм чул за за има потоци за бежанци в Русия"...Ако не сте чул за това- е твой проблемът, нали? Обаче Русия е на второ място по големина брой на имигрантите (след САЩ).

68

до Крим

преди 8 години

Какви престъпления - Вермахтът спазваше стриктно международните правила, а пияните руски военопрестъпници изнасилваха и избиваха жени и деца за удоволствие и палеха къщи само от завист, че имаха ел.ток и невиждани "скъпотии" вътре!

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен129Македония вече е тръгнала а ти Одисей 1 верно ли верваш че НАТО ще ни спаси моляте по реално :)

66

Крим

преди 8 години

До Анонимен. 116 Германия е получила от руската само това, което е трябвало да получи за голямите престъпленията си. Може би, дори по-малко от това, отколко че е трябвало да получи от Русия.

65

озадачен

преди 8 години

Ти си *** щом не можеш да ми отговориш

64

Анонимен

преди 8 години

За да пребъде България самодостатъчно условие еВсички пропиндо и антибългарски *** продавачи на чушки на пазара

63

Анонимен

преди 8 години

Време е да се махаме от НАТО и ЕС

62

Анонимен

преди 8 години

Време е да се махаме от НАТО и ЕС . С 100 000 добре въоражена армия дори без скъпите самолети нямаме проблем във военно отношение.Има достатъчно ръчни средства до 5 000 м височина да бъде свален всеки враг.Народ който не храни своя армия скоро ще му се наложи да храни чужда. Наполеон Бонапарт

61

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМоля ви, сравнете икономически успехи на България в "соца"- и днес, в периода на "демокрацията". Сравните? Сте доволни? Аз- НЕ! Не искам да кажа ви, че социализм това е много добре, но това, което ние имама днес ... О, това е много лошо. Много лошо за майка-България!

60

Анонимен

преди 8 години

До озадаченкато си ***....

59

озадачен

преди 8 години

Нищо не разбрах от бъртвежите на Путин - нали точно той налага блоковото мислене: тия са наши, не ги пипайте, ония са ваши и т.н. ...

58

българче 100 кг

преди 8 години

стига сте ровили история с едностранен прочит, всеки е чел по нещо, картината е голяма мозайка, не се нарежда лесно. Путин е велик лидер, целия свят го харесва и му симпатизира, защото се уморихме от американските блъвни и нахалство! За съжаление ние нямаме лидери, издигат се изкуствено някакви *** и негодници, за да се манипулират в изгода на световната мафия естествено. Честит 9 май на братушките!