119

До Шопа

преди 9 години

България участва с 450 000 войска в трети украински фронт. само половината бяхме пратили при Сталинград,И какво - и тях да ги сполетеше съдбата на 6-та армия на Паулус ? 200 000 български живота - твоят дядо е трябвало да бъде там, сещай се защо.

118

Анонимен

преди 9 години

Парадът днес показа, че не всичко е пари - нещо което *** няма как да разберат.

117

Анонимен

преди 9 години

До Герои РОА - КоловратНикой достоен белогвардеец не е участвал на страната на Хитлер, в емиграция или не руснаците си обичат страната, за разлика от нашите политици-*** на чужди интереси

116

Анонимен

преди 9 години

Да германците си карат хубавите коли и си ходят по света на почивка,но как ли се чувстват като знаят че са унижени,победени,напълно разбити ,а над столицата им се развявало знамето на червената армия.Така един немец ми се хвалеше с мерцедесите,аз само го попитах дали знае за танка т 34.

115

Анонимен

преди 9 години

О, колко зловонни сега тези мертви нацистските ***! Мръсни вампири, да върви по дяволите! И мамка ви - от днес и завинаги!

114

Анонимен

преди 9 години

Победата си е победа.Страните'победителки са и Англия,САЩ. Но русия даде най много жертви. И след победата какво,живот в комуналка и мечта за москвич,запорожец и екскурзия до съсения град.А събота и неделя На Лозето на село, да да за зимнина.А как заживя загубилия,ето това'е трагедията

113

Анонимен

преди 9 години

До демократ 150 Какви 450 000 българските войници? Откъде? Хайде да си сетива, моля! Приятел на мой враг е мой враг, нали? Но майка-България беше добър союзник на Хитлера и затова тя беше враг за Русия.

112

Анонимен

преди 9 години

Тези наистина нямат аналог в нищо, и защо, щото не само техниката и е стара, но най вече мисленето

111

*/*

преди 9 години

До демократДемократе знанията ти по история са като вица за компютрите дето ги изнасяхме за Япония.Предизвикват усмивки.

110

Анонимен

преди 9 години

По добре притежател на орден за победа отколкото притежател на нов мерцедес.

109

Анонимен

преди 9 години

Етествено че Русия ще празнува денят на победатаТова чувство е велико,да се освободиш от агресора и да го вкараш в собствената му кошара и да му забиеш знамето си на върха на бърлогата му.За съжеление ние Българите не знаем какво велико нещо е това.

108

до демократа

преди 9 години

Не гледа парада нали? Путин каза бойци от десет нации и спомена, че червената армия не е само Русия, даже имаше доблестта да признае помощта на Англия и САЩ за спечелването на войната срешу нацизма.

107

демократ

преди 9 години

Русия трябва да чества загубите които са в 5-пъти повече от немските. ТАЗИ ПОБЕДА НЕ Е НА РУСИЯ!.Само България участва с 450 000 войска в трети украински фронт. А защо Русия забравя останалите народи и си анексира победата ?

106

Анонимен

преди 9 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ. БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА СЕБЕ СИ, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС. ЛОШОТО Е, ЧЕ ИМАМЕ УПРАВНИЦИ ПРОДАЖНИЦИ. ВЕРНИ САМО ЗА ПАРИТЕ.ДЕН НА ПОБЕДАТА ОТНОВО ИМА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ НОВОЗАРОДИЛИТЕ СЕ ОСМАНЛИИ.ДА СТАНАТ НАШИТЕ ПРАДЕДИ, ЧЕ ДА ИМ ВИДЯТ СМЕТКАТА В ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯМА БЪЛГАРИ ПАТРИОТИ.В ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ САМО НАГАЖДАЧИ.

105

Анонимен

преди 9 години

Българинът има потребност да се кланя на чужда армия, все едно коя.

104

Българин от Германия

преди 9 години

Дълбок ПОКЛОН пред великия Руски Народ, дал най-много жертви във Втората Световна Война !

103

Анонимен

преди 9 години

ДО....ukraininform..........еми няма да ти е ясно-като си тъпоъгален.

102

Анонимен

преди 9 години

До ukraininform--леко че се омота...то не е лесно да лъжеш--ти и това неможеш

101

Анонимен

преди 9 години

СЛАВА НА РУСКИТЕ ГЕРОИ_____ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

100

ukraininform

преди 9 години

До ....................Не ми е ясно как един диктатор-окупатор прави парад в чест на победата на един предхождащ го диктатор над друг диктатор-окупатор,пък той в момента е като тоз диктатор дето е победен окупатор ! Баах мааму-обърках се вече !