629

Владо

преди 8 години

"Огромната" страна с БВП на Италия, доказва, за пореден път, че не може да произвежда нищо друго освен оръжия. Много по-малки държави в света могат да се похвалят с просперираща икономика, индустрия и жизнен стандарт за сънародниците си по-голям от техния.

628

анонимен

преди 8 години

не само,че не са сами руснаците,след като Китай и Индия участваха във воения парад но това означава,че Путин не е Сталин,който разби армията си през 1937год.и помогна да страдат хората му.

627

ЧАР

преди 8 години

ПАРАДА БЕШЕ УНИКАЛЕН. ПОКАЗА ЕДИНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД. ШАПКА ИМ СВАЛЯМ.А ВИЕ ТУК ВМЕСТО ДА ПЛЮЕТЕ ПО РУСИЯ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ БЪЛГАРИЯ НАКЪДЕ ВЪРВИ...ОТДАВНА СМЕ В БЕЗДНАТА А С ТИЯ МУДЖАХИДИНИ КОИТО ИДВАТ ВСЕКИ ДЕН НА ТЪЛПИЩА СМЕ ОБРЕЧЕНИ !!!

626

Анонимен

преди 8 години

"Армата" може да контролира 10Х10км.------------------- О, Боже!... Кога това? През 2050-та или 2080-та година? Един съвет от мене - направете го да може да се движи и ще контролира много повече.

625

и тези си повярваха

преди 8 години

Горките ***, те пак са някъде в 1980 с тези ламарини...Едва ли не знаят, че могат да бъдат нарязани за 1 час...

624

Анонимен

преди 8 години

изолирани, полуграмотни, бедни, мизерни , самодоволни в духовната си пустош каубои

623

Маке ти и трън

преди 8 години

Много велики тия рашъни бе, освен да пият и да съ бият друго не знаят!

622

sw.

преди 8 години

Велика е Русия колко и да я плюват и завиждат вярно Германия е велика с техниката си никой не го отрича,но само Русия може са се натпреварва с нея и да я задминава!!!Били самотни ,*** топана е личността измислила това?!!А какво да гледаме еврогейовете или американците-шайка разбойници,мафиоти и ***,най-голямият каймак на световнвта *** е там!!!Империалисти ,капиталисти-хора без никаква ценностна с-***,няма думи да се опише негативността на това ЗАПАДНО ЗЛО!!!

621

vankata

преди 8 години

Страхотен парад. Толкова много засмяни и слънчеви лица. В речта си Путин не пропусна да благодари и на всички съюзници участвали във войната. Говореше умерено, без нападки и обиди. Над 20 милиона руснаци излязоха на улиците да празнуват. Млади и стари пееха старите руски шлагери и разказваха за подвизите на свои близки. Само за някакви си 9-10 години, Путин успля да върне самочуствието на своя народ и да преобрази страната. Не случайно 86% от руската нация твърдо го подкрепят.

620

Разбирач

преди 8 години

Едва ли си мислите че срещу тях може да се изправи Германия например с техните 44 изтребителя които могат да летят в момента или пък с 250 си боеспособни в момента танка. И то не от най- съвременните които например показаха руснаците. Гледайте в Youtube изказването в Бундестага на Сара Вагенкнехт - тези цифри са нейни.

619

Разбирач

преди 8 години

Уважаеми господин Александър Попов! Да бяхте поне гледали парада преди да напишете такава ОЛИГОФРЕНИЯ! Освен Русия (около 145 милиона) + Китай (около милиард и осемстотин милиона) + Индия (около милиард и половина) + останалите бивши съветски от Евразийският съюз... Е можете ли да смятате изобщо??? Страшна самота! А за Вас > Срамота!

618

Анонимен

преди 8 години

До ИванИван ли си или си Джон?

617

Иван

преди 8 години

Трябваше да го направят този парад вечерта - по тъмно. На линейните да бяха дали факли. Блоковете с вирнатите брадички също трябваше да носят факли. В тъмнината маслено зеленото щеше да кафенее. Ех.. спомени. Защо Хитлер не изтрая още седмица. Трябваше да ги остави те първи да тръгнат. Да видим сега за какво щяха да парадират. Само за Катин заслужаваха да седнат до нацистите в Нюрнберг. Интересно. Днес хем са Империя, хем империалистите са им лоши. Просто избиват комплекси с този парад.

616

Анонимен

преди 8 години

в Москва - парад, а в цялата им страна глад и смрад -!

615

Айде бе

преди 8 години

Самотна била Русия????? Самотна е мозъчната клетка в кратуната на измислилия това заглавие!

614

Един от народа

преди 8 години

Не беше сякаш много самотен Путин на парада.До него стоеше Китайския президент, което показва близостта на двете големи велики държави. Той не демонстрира сила,а показа свръх мощ и нека се замислят за това братята американци.Също така показа родолюбие във въоръжените сили и умение да се възпитава младото поколение, като почита паметта на загиналите си родственици...А сега ми кажете кой от Вас ще тръгне на война ако БГ е застрашена от окупация? Всички ще се изпокрият като мишоци и няма да защитят

613

До Реплика

преди 8 години

Не не са минавали, защото в Украйна не са констатирани руски войски.Поне така твърди началникът на военното разузнаване на Франция.От Пентагона не показаха нито една спътникова снимка.Но ти знаеш!"Он знает, все кивает" пееше Высоцкий за такъв като теб.А propos, знаеш ли кой е пък този?Можеш ли да ми кажеш, защо ние си нямаме такъв!Ще ти отговоря - нашите "несъгласни" се деряха да викат "Ура!" за Партията. И Маричков не изпя "Человек за бортом", "Спасите наши души", "Бег на месте", "Товарищи учен

612

Зрител

преди 8 години

Парадът ме изкефи - момчета като соколи, с блеснал поглед, изпънали брадички, спретнати! За мърлювците-русофоби ще кажа, че само тези от Таманската и Кантемировската дивизии могат за часове да смелят повечето натовски армии. Те не дрънкаха оръжие, показаха си го! Нахален, провокационен парад направиха краварите в Тарту, на няколкостотин метра от Ивангород в Русия - една река ги дели!Все едно руснацете да се сближат и с Мексико и да правят парад на Рио-Гранде! "Армата" може да контролира 10Х10км.

611

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 755Мамка ти така ли казва на смешното ти малко израстъче? Това сте, не можете да надскочите пигмейския се ръст!

610

Анонимен

преди 8 години

САМОТНА?!?? И защо да е самотна??Защото ги няма западняците ли?А останалият свят не гил и броите за хора? Че Европа + краварите + разните им сателити нямат и 800 милиона!!! А населението на света гони 7 милиарда!Ха сметнете наново, след като другите 6 милиарда са били представени (или поне 4-4 и половина от тях) дали Русия е била самотна на парада ;))