16

777

преди 9 години

какво търси неговата кърпа с неговия днк материал при трупа на детето?

15

Аз съм прост...

преди 9 години

Ако той е виновен, трябва да бъде пратен в руски затвор, там ще види, какво е наказанието за убито дете!

14

Анонимен

преди 9 години

Изказват се хора,които може би са чували,но никога не са се знимавали с Наказателно право!Във всички закони,дори и в тези третиращи гражданските отношения,се говори за доказателства,а не за улики и за това кой,къде и по кое време е бил!

13

Анонимен

преди 9 години

До shithitУликите са си улики,а не доказателства! Бил някъде наблизо до местопроизшествието или в района му?!Е, и що да не бъде?

12

юрист

преди 9 години

какво следва от това-следва това,че прокуратурата го задържа от страх да не духне, не защото е доказала,че той е убиец...но ако доказателствата са само до тук и един ден съдът постанови оправдателна присъда,тоя ще заведе дело в брюксел и ще осъди българия...ще плащаме всички,без изключение..това е защото нашите политици позволиха на случайни хора да си купят дипломи а сега да разследват и праворазадват...смешници сме живеещи в смешна държава..

11

юрист

преди 9 години

улики да-но не са достатъчни за обвинение и осъдителна присъда-нормално е върху негова кърпа да има негово днк...но ако убиецът е взел негова кърпа,а после е ползувал неговия автомобил за движение в посока пасарел-това доказва ли на 100%...дори и телефонът му да е бил засечен в близост,той може да е бил в другиго,или пък сам обвиненият да е ходил по ред причини в посока района-това не доказва категорично авторството на деянието...защото може теоретично убиецът да е негов близък,или познат..

10

shithit

преди 9 години

Не знам, дали въобще някой чете какво е написано: освен кърпата, е бил там с колата си и с телефона си. Това там е на майната си. Уликите са косвени, но са уличаващи.

9

До Напушен

преди 9 години

Физиономията му е на средностатистически алкохолик.

8

Лютив Бостан

преди 9 години

Дали Костин ще го разкостят???

7

Анонимен

преди 9 години

И какво доказва ДНК-то,че не разбрах? Ами при положение,че убитата му е била съдружник и това,че той и е намерил и я е настанил в квартирата,макар да не е редно,но е нормално да има негови следи не само по хавлията,но и по много други вещи!Всеки що годе свестен адвокат,ще оспори и ще събори тази улика!

6

Напушен

преди 9 години

На този само заради физиономията бих дал 25 години строг тъмничен затвор.

5

стрезов

преди 9 години

тоя вече е вазирал нема да ги чака д аго закопчаят след тези изказвания хе хе

4

ахмед

преди 9 години

Тоя да го затворят и да не го пускат защото няма да го открият!И оня българин дето убил дете в Гърция и жена му няма да се отърват,единият е убиец а другата е съучастничка на собственото си дете

3

75

преди 9 години

Глупости. Убийства, инцест и всякакви гадории има само на Запад. В Русия никога не имало,няма и няма да има убийци.

2

Сиктир Марка

преди 9 години

Ти да видиш!

1

Шерлок

преди 9 години

А възможно ли е, някой просто да е взел кърпа, която е ползвал преди това този руски колхозник?