48

Анонимен

преди 9 години

Цялата трагедия на Русия започва от Ленин-Бланк и Троцки и шайката зад тях.

47

99

преди 9 години

Копейкин, пил съм от изброеното. Много ми харесва "Русская тройка". По качество е съпоставима със "Smirnoff", но не днешния, а "Smirnoff", който си купувахме от Кореком по татово време.

46

До Анонимен 59

преди 9 години

Хайде измислете нещо ново! Ще почерпя с качествена руска водка: "Кремлевская"," Столичная", "Беленькая", за отличниците - "Белуга", но от нея имам малко, та ще минат с "Русский стандарт". Да питам само, освен парцуца от вашето село, където и ракия свястна не могат да опекат, пили ли сте от изброеното? За утре си избрах "Кедровая" на "Зеленая марка". Започвам в 10 сутринта, като гледам Парада! С уважением: КопейкинP.S. Това ми е от Руското посолство.

45

До shady

преди 9 години

Тъпотата се предизвиква отген, тя е наследствена.Затова не бива да ти се смея, нито презирам - ти просто си творение на природата. ъщо като овцата, кокошката, червея.Та, значи "основната заслуга Русия и Китай да дадат най-много жертви са изродските режими по онова време в тези 2 страни и тиквите, които са били начело - Сталин, Мао...Т.е.вината си е у тях".Прочети поне една книжка, бе ограбено от природата!Говоря за Китай.Не за Мао,а за Куо Мин Тан (това не е човек), човекът се казва Чан Кайшъ.

44

до 56

преди 9 години

Русия е водеща само по изпит алкохол на глава от населението!

43

Анонимен

преди 9 години

Китай и Русия , не мразели конкретни страни , но ясно показват на тия страни , че вече не са водещи и не им дреме за тях.

42

Анонимен

преди 9 години

V tezi dbe dyrjavi choveshkiq jivot e s nai malka stoinost, zatova sa si izprashtali voinichetata na pangara, za da zashtitqt interesite na partiqta i na shepa samoprovyzglasili se lideri. 70 godini po kysno nishto ne se e promenilo

41

Анонимен

преди 9 години

През ВСВ са загинали повече китайци отколкото руснаци

40

//

преди 9 години

Защо най-голямото"зло"се определя,че било режима в Германия преди войната,когато под Сталин и Мао бяха избити десетки милиони в собствените им страни и лидерите на т.нар.запад се съюзиха с тях?Защото в Г.се обяви война на окулта,на когото нанесе удар разклащаш основите му,този окулт работи за световно сатанистко правителство и религия.Сега сатанистките сили са решени да не допуснат това в никоя страна,която иска да отстои независимостта си и неутралитета си,независимо коя е.

39

ма

преди 9 години

КНР не е съществувала по това време, наследниците на тогавашното управление се преселват и основават в съвременен Тайван, а къде са икономически сега Тайван не е тайна

38

Анонимен

преди 9 години

ама не пишете всичко обща евразийска икономическа зона ама ще разберете по добре да ви държът в неведение после пак изненади

37

До Анонимен 12

преди 9 години

Ало, изтрезней! Защо лъжеш, защо съчиняваш? "нападателни войни при Халхин Гол , срещу Финландия и от 1941 срещу Германия." СССР се включва в провокирания от джапанките конфликт с Монголия. Тогава СССР се намесва и Жуков смачква самурайчетата при Халхин-Гол. Всичко това е ИЗВЪН СЪВЕТСКА ТЕРИТОРИЯ. С Финската война всичко е ясно.Ама как са нападнали Германия през 1941 г. никой не разбра!Я разкажи, историко!Някой сиизлиза, че войната СССР спечели с "Нагани"!Ами ако бяха включили Катюшите и Т-34!

36

Да го кажем честно

преди 9 години

Комунистите си го заслужаваха - те малко ли народ изтрепаха.... !

35

/

преди 9 години

До Орaкулa Не отричам ,че Русия има голяма роля в запазване на християнските ценности,но разделяш нещата само на черно и бяло,сякаш света е само Русия и Америка.Сатанисткият култ стоящ зад ситематичното разпадане на Божия ред не е Америка,но е като октопод обхванал целия свят,той ще застане срещу Америка,ако не се подчинява.Имаш нужда да прочетеш Ноевите закони(на Ной от талмуда,не на Библията).Сатанистката кабала е основата на световния идващ ред,преди Исус да се завърне.

34

Анонимен

преди 9 години

Мао-60 млн,Сталин-40 млн,Хитлер-30 млн.Верно,от Мао и Сталин най-много са пострадали.

33

Анонимен

преди 9 години

Японците са вършили в Китай неописуеми жестокости.

32

Анонимен

преди 9 години

м дааааа а Япония и Германия светнаха

31

Анонимен

преди 9 години

С няколко думи Орaкулa обобщава днешната глобална диалектика. (+).

30

!

преди 9 години

До Орaкулa. Силите на сатаната и доброто на са САЩ и Русия.,но те са във всяка страна и народ,големите се използват за сатанистки цели както бе през втората световна война."Един свят"..е новото мото,това не е планирана демокрация или комунизъм-болшевишки тип,но световен луцифериански ред,световно правителство и религия.

29

За Сталина

преди 9 години

Не се споменава дали вина има и държавното ръководство тогава за големите човешки загуби....