11

75

преди 9 години

До Горо. Активността беше слаба на референдума,за това. Ето на последните президентски избори в Русия, в някои региони беше отчетена 120% активност. При това за Путин бяха само около 80 %. Другите бяха против него :) Ако и в Шотландия бяха гласували 120 %,националистите щяха да спечелят с 65:55 %. Да си водят записки как стават нещата.

10

славянин

преди 9 години

Гърция клати еврокенефа от единия му край, UK от другия! Скоро ще имат и подкрепления!

9

славянин

преди 9 години

Вярва ли още някой в мита за ''единна'' Европа!!!???

8

Горо

преди 9 години

Иначе референдумчето там си беше ама съвсем "демократично", че и "броенето" беше чисто като сълзичка, а корумпираната Европа държи сметка на Крим. Боже, опази!

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Не бъркайте национализма с патриотизъм, това е все едно да приравняваш сексуалния маниак с потентния мъж.

6

съгласен с 1

преди 9 години

Има достатъчно снимки и клипове как направиха референдума, точно като тук с костинброд. Дори няма логика сега 100% а тогава накосъм с 3%???? Демокрация му викат...... а от скоро еврогейска такава. Бъдещето е толкова светло колкото на гея ***

5

Анонимен

преди 9 години

Нали ги видяхме какви са роби нещастни .А че са львове да , ама скопени .

4

ЕВАЛА

преди 9 години

Наблюдавах внимателно и двата избора тука в Великобритания и най-добро впечатление ми направи,че и при референдума и сега абсолютно никой-загубил или спечелил,журналист или политик и даже обикновените щотландци дори не споменаха за манипулации.Обаче *** нали немат равни веднага разконспирирха заговора.

3

У нас - по нашенски

преди 9 години

Национализъм в здравословна доза винаги е полезен.Национализмът става опасен, само тогава, когато прекрачи някои граници.Бедата е там, че безхаберните ни управници докараха българина дотам, че има опасност той да стане краен националист дори в случаите, при които убежденията му са на проевропейски ориентиран демократ.

2

Питър Панчев

преди 9 години

Хахахах Камерън толкова наплашу британците с българи и румънци че от страх се цепят по шевовете-кутията на Пандора -национализма е отворена Фъсссссссссссссссссссссссссссссссссссс

1

Анонимен

преди 9 години

Победата на ШНП е доказателство, че резултатите от референдума за независимост бяха манипулирани в полза на кралството. 56 от 59 места е смазващ разгром.