37

ukraininform

преди 9 години

До 1234------------------Нормалните хора по света не ходят да честват победа над агресор от преди 70 години във държава,която е окупирала голяма част от територията на съседа си и същия такъв агресор като този който уж е победила па макар и заедно с още 26 държави с население милиард и половина.

36

ukraininform

преди 9 години

Това е защото германския президент е германец,а германците са се били с руснаците,а нашия си е българин ,а българите не са се били с руснаците.Освен 1916,когато генерал Колев ги намачка в Добруджа.

35

1234

преди 9 години

Нормалните хора по света празнуват края на Втората Световна Война на 09-ти май, заедно с главната страна-победител: Русия.

34

до 81

преди 9 години

Само Путин и Комунистите имат бюджет за ***.Очевидно не работи за тях.Просто си казва истината

33

Мартин

преди 9 години

Ако не бяха американците да изпращат помощ (военна и хуманитарна на руснаците) войната е щяла да завърши в полза на немците. Русия е била на прага на силите си и единствената причина Хитлер да загуби е, че има за съюзник Япония. Точно този съюзник въвлича във войната САЩ, чрез нападението над Пърл Харбър. Нямам намерение да анализирам дали е добре, че Русия и САЩ печелят. И сами можете да си направите извода, като видите кой на какво дередже е сега.

32

Анонимен

преди 9 години

"ЕВРОПА" НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА ОТБЕЛЕЖИ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО СИ НА КАРТАТА, АКО НЕ ВЕЛИКАТА, НЕПОБЕДИМА СЪВЕТСКА АРМИЯ

31

Шоп

преди 9 години

Благодарение на НАТО, празнуваме денят на победата.

30

Анонимен

преди 9 години

Гурбетчия ( и още двама трима) , при кой си на заплата , ***?

29

до гурбетчия

преди 9 години

Лъжеш,винаги на 9 май в Москва се споменават съюзниците.Не говори лъжи и не манипулирай.Това го можете само вие ,с евроатлантическите ценности.Не ви е срам.Колкото и да се напъвате,никога,ама никога няма да ни настроите срещу руския народ.

28

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ---ставаш за смях и резил вече--даже неможеш да лъжеш грамотно.....хептен се оплете

27

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯКакви французи са "помагали", след като Франция е била окупирана, бе... Бъди поне малко обективен, а не като кон с капаците!? А Германия "въобще" не е имала помоща на цели армии от Италия, Румъния, Унгария, Финландия и няколко стотин хиляди доброволци от бившия СССР, нали... Дори от Борис са искали да изпрати български войници на източния фронт, но е отказал, защото е знаел че български войник няма да се изправи срещу руснаци! Поклони се пред загиналите и не ръси "бисери"!?

26

до 63

преди 9 години

До Анонимен---Такива договори са имали всички европейски държави.Казва се-"Пакт за ненападение и дружба"---така известният пакт ***--с който се манипулира много.....

25

истината е

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ...не лъжи--на всеки парад в Москва Путин споменава съюзниците и помоща им--гледай утре....А друг е въпроса че помощите са плащани със злато,даже кръстовете са сваляли от църквите--дай да бъдем обективни пред паметта на мил.жертви......имай съвест.

24

до гурбетчия

преди 9 години

Когато съюзниците почетат 22 млн. ,тогава може и Путин да почете приноса им.

23

за маските

преди 9 години

Маската си я свали Путин - докато Украйна беше ядрена, никой не каза, че Крим е руски. В момента в който Украйна стана слаба, нещастника заграби Крим, използвайки същите аргументи като Хитлер при заграбването на Судетска област. И после се цупи, че никой не иска да ходи на парадчето му.

22

сс

преди 9 години

До ТУРБЕТЧИЯ:А защо "съюзниците" не направиха това, примерно, в началото на войната, а ЧАК през Месец ЮЛИ 1944 г ????

21

кк

преди 9 години

С начина, по който се отбелязва 70-ата год. от края на Втората Св. война, както в Европа, така и у нас, е ни повече, ни по-малко сваляне на маските. Най-после си признаха целта - да бъде унищожен СССР, а с него и Русия. И до ден днешен не могат да простят на Червената армия, че пречупи врата на Хитлер. И веднага след Войната започнаха с номерата, а днес вече свалиха и маските. Подкрепят една хунта в Украйна, само защото е против Русия. Който забравя Историята, рискува да я преживее отново!!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Голямата поука от Втората световна война.Национализмът-най-големия бич за човечеството.

19

преди 9 години

Вместо Русия да празнува заедно с своите бивши съюзници, тя ще си прави парадче в присъствието на Африкански и Азиатски държавни глави. Всичко заради алчния за чужда земя ***.

18

до 40

преди 9 години

можеш утре само да чакаш да ти плати шефа ти за това ,че добре си измил чиниите и тоалетната в заведението дето работиш като гЮрбетчия