51

Шоп

преди 9 години

Естествено, че ще го свалят, ако иска да прокарва уски интереси. Баси наглеца... Има 30% албанци и сам си пали чергата. Кви Турски потоци, кви пет лева! Газта трябва да минава през независима Украйна, Путин трябва да плаща такси за транзит и да свали цените. Това е положението.

50

АТАКИСТ

преди 9 години

До Анонимен ИМА ЕДИНСТВЕН ИЗХОД----,,,НАРОДНАТА ОБИЧ,,ДА СЕ ИЗЛЕЕ ВЬРХУ ,,ЛЮБИМОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ТО НЕМА ДА СЕ ЗАБАВИ

49

Анонимен

преди 9 години

Ето и в Македония започват "оранжевите революции" и между етническите конфликти. Питам се само кой има интерес от това. Тежко и горко на македонците, които всъщност са си българи. Тежко и горко и на нас. Началото на по-голяма световна война е само въпрос на време.

48

Анонимен

преди 9 години

Поне правят нещо. Ние само пишем, и се мъчим.

47

Балканец

преди 9 години

До 55 Сигурно си чел статия за безработицата в Македония отпреди 10 години.Такава 35 процента безработица имаше тогава.Сега тя е около 28 процента.В периода на управление на Никола Груевски не само бе намалена безработицата,но бяха създадени индустриални зони край Скопие и по-големите градове , в които заработиха американски,германски,британски,руски и др. компании.Грешката на Груевски е сътрудничеството с Русия и Китай.Това САЩ няма да му го простят и ще го свалят.Балканите са амер. зона.

46

Ъц

преди 9 години

"*** народ - слаба държава!"Това се отнася, както за нас, така и за макетата! ))))))))))))

45

Анонимен

преди 9 години

те американците отдавна са го планирали тва събитие,,просто карат подред ,,първо Украйна , после Македония и така . След малко ще бомбардират под предтекст че македония е запаха за демокрацията в Е..то си е цял сценарий

44

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАРусия да търси ной нея да спасява, че ***(к)ин я набута на кучето в г*за

43

ахмед до 63

преди 9 години

Ако не се спасиш сам.никой няма да дойде да те спаси.Бойко агата вие го избрахте нали ревяхте срещу Местан и Станишев какво стана,или вдигнете оня башибозук Болен,Каракачанката или Валеринката

42

Анонимен

преди 9 години

abe neshtastnici kakav Boiko kakvo BSP kakav Barekov Kakvo DPS vsichko e cirk a nie maimunite

41

Анонимен

преди 9 години

stom i makedoncite sa ni za primer polojenieto e otchaivashto

40

vesko02

преди 9 години

И нас ни лъжат и ограбват ,ама нали ни дават и ние нещо да щипнем,я инвалидна пенсиика ,я някой ваучер,ако натопим колегата ,награда дават.

39

честно казано

преди 9 години

Много има да се учим от макетата , а и не само от тях...Ако Тиквата беше в Македония , до сега щеше да е заровен и забравен...като Мишо Бирата.Да , ама не! Затова ще си носим кръста и ще слушаме банкянски тъпотии, докато теглим кредити.Всъщност ,някой знае ли какво стана с 16-те милиарда???

38

Иван

преди 9 години

А тук кога ще се вдигнем да изправим продажниците и крадците на съд ?? Всички се знаят кои са !

37

до тошко

преди 9 години

Бойкото ти си подаде оставката след близо 2 месеца на протести, не знам кого лъжеш, особено след като доказателствата за това са из целия нет.

36

тошко

преди 9 години

Бойко си подаде оставката на 2 ден, за да няма насилие, каквото и да си говорите така постъпват достойните политици

35

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

На драскачите отдолу запомнете, че пак РУСИЯ ЩЕ СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ. ДА МУ МИСЛЯТ БОКОВЦИТЕ ОЩЕ ОТСЕГА ДА СЕ ИЗНАСЯТ В САЩ. МНОГО ЩЕ БЪДЕ ТЪЖЕН КРАЯТ ИМ. ВЕЖДУ ПРОЧЕМ ТЕ СИ ГО ЗНАЯТ И ПРАВЯТ ОТЧАЯНИ ОПИТИ НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ.

34

777

преди 9 години

Колелото на историята се върти.Долу капитализма, да живее комунизма.

33

Анонимен

преди 9 години

Аз не се заблуждавам.Заблуждават се шепа хора начело с президента.Но те не отчитат факта,че хората се погнусиха от тяхното слагачество,за което получаваме само тупане по рамото и нищо друго.Поне като клякат да има за какво.Това хората няма, никога да простят.Отстояваш интересите на държавата и народа си,за да получиш уважение.Когато се лигавиш и кимаш послушно,не те уважават ,а ти се подиграват.Абе какво да говорим,вече всичко е в батака.Аз поне изход не виждам.

32

Един Българин

преди 9 години

До до един българинНе зная защо се заблуждавате, че Русия е съвсем бита карта тук. Бъдещето ще покаже. За малки държави като нашата няма начин да не са в единия или в другия лагер. Ние имахме късмет, че "отмъкнаха" на времето. Ако беше сега щеше да е същата лай**** като в Украйна. Иначе сте прав, по принцип е добре да не се бърка никой, но уви няма как за момента.