13

Крим

преди 8 години

Защо само "намекна"? Имате ли некакви факти за подслушването от Русия? Ако имате- говорите, но Осторожно! Защото Русия има много факти за вашето арогантно шпиониране и подслушване за всичко и всички в света! . Бихте ли искали да получите на експозицията на вашите действия? Ако искате...моля!

12

Анонимен

преди 9 години

за да бъде някои подслушван логично е че прави нечисти сделки , а и защо трябва европеиската комисия да бъде подслушвана , не е ли редно всички решения да се правят на открити врати ,правиш ли сделки таино значи си мошенник а тоя които те подслушва се опитва да спре престъплението което ще извършиш

11

wera

преди 9 години

Браво SS! Да знаеш, че с най-голямо удоволствие ти сложих един плюс. Жалко че не може повече.

10

Българин

преди 9 години

Малко късно се усетихте за хибридната война на путлеристите срещу Европа, но по-добре късно, отколкото никога !

9

Анонимен

преди 9 години

Тоест според този шут Русия е подслушвала преговорите между Русия и Украйна...Понякога е добре човек да си включва главния мозък преди да започне да рецитира вашингтонските съчинения.

8

Анонимен

преди 9 години

След като стана ясно, че САЩ са подслушвали целия ЕС, Папата, МВФ, висши политици и европейски граждани, всякакви опити на Йотингер за замазване на резила и отклоняване на вниманието са излишни.

7

Поп Грую

преди 9 години

До SSПоляците се понаядоха с ябълки.Че и на нас ги пробутват.

6

SS

преди 9 години

и Европейския цирк. В този Евросъюз май няма съюзници, всеки си тегли на неговата страна и само България е уставняк.Германците слушат за Америка Унгарците за Русия, Франсетата неги слуша главата, а Англичаните се борят да изскубат от цирка, че им омръзнаха глупостите.Поляците се понаядоха и взеха да показват мусколи на дядо Иван , а всички останали незнаят защо са живи. Да живее ЕВРОПА честит празник.

5

ко?не!

преди 9 години

дааааа беееее....Русииияяяя.....

4

Ржевски, Поручик

преди 9 години

За подслушването най-добре да пита АНС на САЩ.Докато не посмее да назове проблема все ще е така.

3

анонимен

преди 9 години

*** от ес с големите заплати и папки в ръцете какво да говорятнали затова им плащат да говорят простотии само че тия пари ги плащаме ние

2

Анонимен

преди 9 години

Пропагандата работи с пълна сила. Подслушва ФАЩ, а е виновна Русия. Измислете нещо ново, че ставате смешни в баналностите.

1

Анонимен

преди 9 години

Няколко пъти излизат данни, че американците открай време шпионират Германия, канцлера Меркел и всички комисии в ЕС, сега пак руснаците виновни. Убеждавам се, че повечето отговорни органи в ЕС не са много наред с главите.