10

някоя си там

преди 9 години

До 11 , ти сега "кух фирмаджио", я ми обясни само - ти от коя фирма си? Виктория Глобъл или Турс? Защото там във Викторията,и те мн. обичат да разправят за този А1 (пълне ***)! Обясни ми ако може и защо работодателите в съответната страна, заплащат за същата длъжност много повече - почти двойно,а работника получава супер смешни пари,за много работа,без почивен ден,повече от 8 часа на ден и т.н. ... Къде са останалите пари?

9

кух фирмаджия

преди 9 години

*** папагали наричащи се журналисти спрете да пишете измислици.Няма такива "кухи" фирми.За да се изпратят хора като командировани в чужбина трябва да се назначат към фирмата, тя трябва да има и други назначени работници и минимален оборот от дейност в България, трябва договор с чужд работодател и най-вече всичко се контролира от НАП,който издава т.нар. удостоверение А1, това не е толкова лесно...който си мисли,че го може...

8

анонимен

преди 9 години

тези фирми са като ало измамниците

7

Анонимен

преди 9 години

ДОКАТО ИМА ЖИВИ БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И БОГАТИ ТАРИКАТИ.

6

Анонимен

преди 9 години

Защо кухи ? Те са престъпници които плащат на правосъдието да не ги съди. Има ли по-престъпни от правосъдието

5

до 1

преди 9 години

На практика комунизма никога не е падал тук. Управляващите са си все същите, а демокрацията е само на хартия.

4

истина

преди 9 години

Днес,, и като скалъпвате тези лъжи си въобразявате ,, че българите ще останат и ще работят в България ,,,В ОГРОМНА ЗАБЛУДА СТЕ ИЗМАМНИЦИТЕ НЕ ЗАПЛАЩАТ ПЪТУВАНЕТО НА ГУРБЕДЧИИ ТЕ ,,ТАКА , ЧЕ !!!???

3

Цветанка

преди 9 години

Няма какво да се церемоним с такива мошеници!?.....Посещение с калашници и.....наред!

2

Анонимен

преди 9 години

до 1напълно си прав , демокрацията е измислена , това е форма на управление на държавни структури

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

А, защо 25 години след падането на "лошия" комунизъм българите продължават да търсят работа в чужбина ?Защо 12 години след вкарването на България в НАТО и 9 години след вкарването и в ЕС, българския народ продължава да е най-бедния в Европа ?