62

Анонимен

преди 8 години

Този бандит още ли ще го търпим?!

61

айде на бостана!

преди 8 години

това е кьорфишек! лютов е разбойник но професионалист, не може да е преправял договори. по-скоро някой е излъгал Тиквата и това е поредната му излагация. Крайно време е за оставка простако ***! не ставаш!

60

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм си мислил как спи този човек затънал до гуша в лъжи, гадости, подлости, измами, предателство, алчност, социопатия и още безброй гнусотии. И то защо, за да е премиер на всяка цена, да властва и храни алчното си его. Той е и безкрайно жесток от страхливост към народа си когото безмелостно смазва. И се питам още, какъв трябва да си за да гласуваш за него???

59

Асеновец

преди 8 години

И как сметна тиквун? От кога и математик стана. Това е да си всестранно надарена личност. Една книга да прочетеш и от всичко започваш да разбираш

58

жоро с.

преди 8 години

така е тиква, за ремонт са необходими 10-15 млн. лв., тука имало дупка 15-20 млн. лв., там липсвали 50-100 млн. лв., ще се построи този или онзи лот за 6 месеца, но по-добре за два. рапона или е изтрещял, или пиарите му са дрогирани, но по-добре да каже цацаратурата защо и как проспа цялата афера, както и оня мисир гуверньора, кога ще бъде подведен под отговорност. навсякъде бъка от пишман икономисти и евроатлантически ***, от типа разбирачи

57

Ред арми

преди 8 години

Толкова ли ти е годишната печалба тикво? И как така сметна, като си прочел само Винету? Или там има и математика за втори клас?

56

Анонимен

преди 8 години

Този омръзна с всекидневната си логорея. Отрежете му медиите на това прасе да отдъхнем малко. Имам чувството, че нарочно държат народа в стрес и са намерили точния човек за тази свинщина.

55

www

преди 8 години

Само пушиляк, отново пушиляк...Ако Бойко Борисов беше сериозен премиер, то първо трябваше да потърси тези пари у министъра си Вежди Рашидов.После и у други свои съратници в управлението. Но нали трябва да се говори все нещо по телевизора. Казва - ще имало дела. Да, ще има като онези от костинбродската печатница. С такъв премиер просто трябва да му е яка една част на данъкоплатеца иначе няма оправия. Мислете като гласувате бе, хора!!!

54

Анонимен

преди 8 години

Мизерабълът който е в основата на ограбването на КТБ сега дава съвети за спасението и. Въпросът е, колко прибра този наглец от банката която направи Н 1 в която целенасочено започна да налива държавни средства. За щастие в Македония хората се вдигнаха. А заиграе ли мечката в съседа очаквайте и у нас. Рано или късно ще се потърси сметка за грабежа над Българския народ.

53

Anton

преди 8 години

Неправомерно върнатите депозити трябва да бъдат върнати от получателите, а самите правоимащи получатели трябва да бъдат огласени, защото едва ли са случайни хора. А ние им плащаме сметките на тези мошенници! Парите да се върнат!

52

boko

преди 9 години

''сме изплатили от фонда '' ТИКВАТА НИКОГА НЯМА ДА КАЖЕ ,,ФОНДЪТ Е ИЗПЛАТИЛ '' И ВИНАГИ СЕ ПРАВИ НА СПАСИТЕЛ И МИРОТВОРЕЦ КАТО ЧЕ ЛИ ТОЙ И ГОРАНОВ ГИ ДАВАТ ОТ ДЖОБА СИ.ВСЕКИ ЗНАЕ,ЧЕ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ СЕ ПЪЛНИ ОТ ВНОСКИ ОТ БАНКИТЕ И ЗАЩО,ПИТАМ АЗ ТРЯБВА БЮДЖЕТА ДА МУ ПОМАГА.Т.Е. ДАНЪЦИТЕ ОТ БЕДНИЯТ НАРОД ДА ОТИВАТ ЗА ПОМОЩ НА АЛЧНИТЕ БГ БАНКЕРИ,А НЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И РАСТЕЖ.БЕДНИЯТ ПОМАГА НА БОГАТИЯ ДА СТАНЕ ПО-БОГАТ!!!СТРАНАТА НА АБСУРДИТЕ И ОВЧЕДУШИЕТО ИЗДИГНАЛО В ЕЛИТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ !!!

51

tsotsomanski53

преди 9 години

До Край 66Разбира се, че като се появи по-добър, него ще изберем. Никой не е вечен и нищо не е вечно. Никой не предлага нещо по-добро, обаче. Голото отрицание не е продуктивно.

50

Хризантема

преди 9 години

Боц, моц, ама номерата ти не минават. Костинброд беше през 2013 и тем подобни внушения вече не хващат дикиш.

49

боц

преди 9 години

Абе 62, никога не съм гласувал за БСП и ДПС, един път гласувах за ГАРБ(ГЕРБ), и после се осъзнах - ГАРБ(ГЕРБ) се оказаха най-големите ***!Продадоха България нА САЩ, Борисов се прави на "народен политик", но в действителност е една МУТРА, возеща се в черна лимузина заедно с Лилянчето из България и разправя как давал пари за това и онова, сякаш ги дава от джоба си!И *** не се усещате, че той ви манипулира с вашите пари, от вашите данъци!

48

Край

преди 9 години

Циц о мански прав си Борисов много отива като премиер на тази България Обаче тази България на мен не ми харесва. Нормалните държави нямат такива премиери.

47

боц

преди 9 години

Абе Мутро, Ти нямаш никакви загуби! Нали и Ти си един от собствениците на тази банка.Лицето й е Цв. Василев, но големите играчи там сте ТИ - Б.Борисов и Пеевски!Ограбихте 4 млд., върнахте част от тях на вложителите с пари от нашите данъци и сега се правите на светци!Върнахте на 100% парите на вашите приятели Рашидов и Иван Костов и всичко пито-платено от джоба на данъкоплатеца!***!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Лицето от Драгалевци защо още не е арестувано за фалшификация на документи?

45

за БАБА КУНА ...

преди 9 години

МОЖЕ ДА Е "ТОЛУП"---АМА ВИ БИЕ НА ИЗБОРИТЕ , КАТО "ЧЕРВЕНИ МАЧЕТА" У ДИРЕК.....На тия избори наесен ....вече гоните 10-12%,другарчета.....ОСИГУРАЦИЯ!!!!!!!!!

44

за Бай Иван...

преди 9 години

Много силно се съмнявам ,ДПС да се врътнат към Русия.....!Те си гледат интереса ...а той за сега им диктува ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ОРИЕНТАЦИЯ!А , и тая пиеска --беше възможна в началото на т.н."Преход".Днес вече е съвсем невъзможна!Всеки опит ще бъде смазан от силите на НАТО, след последните събития в Украйна!С нас-- няма да се церемонят изобщо---ЛИНИЯТА на НАТО-...ШВЕЦИЯ-Прибалтика -ПОЛША -УКРАЙНА- ТУРЦИЯ -НЯМА ДА БЪДЕ НАРУШЕНА , ЗА НИЩО НА СВЕТА!

43

tsotsomanski53

преди 9 години

До БАБА КУНА 49Най-интелигентният! Откакто е в политиката, той е Човекът държава!11 пъти на избори - 11 победи! Другите могат само да му козируват!