39

Фют

преди 9 години

За какво орден? За това, че си е свършил работата, за която му се плаща ли? Ми то тогава доста хора трябва да имат ордени.

38

засегнат

преди 9 години

Браво на тоя орден му дават, а работниците в метрото от 2 години без работни дрехи и с мизерни за бранша заплати... ЕВАЛА !!!

37

Анонимен

преди 9 години

Участвах в строежа на метрото, бизнеспарка и 2 мола. Ако не орден, поне заплата за последните 3 месеца може ли да ми дадат

36

Анонимен

преди 9 години

Браво на хората!

35

партиен член

преди 9 години

На тоя орден а на работниците потупване по рамото.Браво.

34

8

преди 9 години

До MATАМИ НАЛИ ЗА ТОВА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА?!ТО В БЪЛГАРИЯ ОРДЕНИТЕ СЕ РАЗДАВАТ НА КИЛО!МАЙ Е СРАМОТА ДА ТЕ НАГРАЯТ С ОРДЕН!НО И НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО-И ПО ТАТОВО ВРЕМЕ СЕ РАЗДАВАХА ЗЛАТНИ ОРДЕНИ НА ТРУДА И СЕ РАЗДАВАШЕ ЗВАНИЕ ГЕРОЙ НА СОЦТРУДА НА КОГО ЛИ НЕ!

33

Асеновец

преди 9 години

Те тия медали взеха да ги раздават по два за левче. Ама нали с бай Гоце са от едно котило. Раздават ги на килограм на знайни и незнайни особи. Да се бият в гърдите видиш ли били направили нещо за страната, а те са направили само за джоба си.

32

Анонимен

преди 9 години

Ненормалници ....

31

ББББ

преди 9 години

Е това вече ми се вижда малко прекалено :D:D:D Това си е Бойко, какво да го правиш!?

30

MAT

преди 9 години

До АнонименЕми май нямаше да изгрее. Оставете Сталин. Стига сте мислили за миналото БКП ,ДС и тн... То се знае,че всичко е нагласено, но поне гледайте малко положително на нещата.

29

Анонимен

преди 9 години

До MAT Тъй,тъй.Ако не бе Б.Б. слънцето нямаше да изгрее.Тук венцехвалещете Борисов да не препрочитате в. Работническо дело какво е по време на култа към личността на Сталин.

28

MAT

преди 9 години

Защо да не? Човека пусна ли ви нови линии на метрото - да какво недоволствате пак. На вас не може да се угоди. Всички плюете Б. Б. ама кой направи това което другите и това не направиха ? Той нали ; ) Една магистрала 40 години я правиха.. А метрото ако не е той също ... в София са измрели с тия автобуси ..И аз не харесвам политиката в България , но така ще е докато го позволяваме : ) Навън поне оставят трохите за народа а тук и това не се оставя.

27

Анонимен

преди 9 години

Да правилно един орден "Герой на капиталистическият труд",връчен от г- н Борисов ---доктор хонорис кауза на Техническия университет във Варна , и "доктор хонорис кауза " на университета в Перник "Пу--а"

26

Анонимен

преди 9 години

"Предлагат шефа на метрото за орден "Стара планина".И му дават снимка с Боко Тиквин. Пак НЕГО да го покажат.'Що не показахте бай Стоян Братоев с Кардашиянката, например - щяхме да прочетем статията :)

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА бе сега няма как да е "Герой на социалистическия труд" , ами да му дадат "Герой на капиталистическият труд".

24

Анонимен

преди 9 години

С орден......значи добре се отчита.

23

Анонимен

преди 9 години

Направете го герой на социалистическия труд!

22

Анонимен

преди 9 години

Щом ще му давате орден да върне всички бонуси и заплати, които е взимал за изграждането на метрото, поне да се знае, че е награден за работа в полза на БГ без да е имал облаги от това!!!И аз искам орден, че ходя всеки ден на работа за тая мизерна заплата!!!

21

жоро с.

преди 9 години

Простата тиква съвсем обезцени отличието в стремежа си да покаже благодарност за комисионите към обръчите търговски дружества. Сега се очаква да награди, но с втора степен, водачите на мотриси, чистачите на кошчета, които, апропо, полагат честен труд, за разлика от мутрата. Всичко в държавата се реши, остана да се раздават ордени на лица, които получават заплати и ДМС за това, че си вършат работата, а този, деот ги атестира, същият сега и ще ги награждава. Боко Бокониев - Рапонинни

20

Анонимен

преди 9 години

Не "Стара планина", ами "Герой на социалистическия труд" да му дадат.