48

antiES

преди 9 години

да намалят акциза и ДДс-то ,а той петрола винаги ще се вдига или ще пада според пазара

47

Анонимен

преди 9 години

Долара е мн силен в момента ,скока е с 30% сравнено с миналата год. и горивото от 45(януари) до 63 долара днес. Факторите са много. Цената на горивото тук в гер е.. за дизел 1.17-1.25 евро бенз.95 1.33-1.45.евроНе горивото е скъпо,а доходите са мн ниски в Бг.

46

Анонимен

преди 9 години

До някойЧе вие кога сте печелели ?Виж в Хамериката всички намазаха от евтиния бензин, да е жив и здрав товарищ *** !

45

някой

преди 9 години

Нали щяхме да борим руските злодеи с цените на горивата, значи ли това, че сме загубили?

44

Анонимен

преди 9 години

Няма никакво Имерси,*** лъжат както го правят 100 години вече.

43

Анонимен

преди 9 години

Коя е Имерси СА? В google намерих Imerys SA френска фирма занимаваща се с минерали и т.н. Дай линк, към информация със сделката за Лукойл.

42

Анонимен

преди 9 години

Хора този път не трябва да се демонстрира пред парламента, а трябва да излеземе на улицата и всички политици, и т.н. бизнесмени от прехода до един да бъдат наблъскани по затворите. След това пълна лустрация.

41

Анонимен

преди 9 години

До ЗНАЕЩИЯ-ВИЖДАЩИЯПотърсете в чичко гугъл "Имерси СА" и тогава ще видите....истината.Не съм русофил--но истината трябва да се казва в очите.------тук не говорим за Имерси а за Лукойл, сбъркал си форума!

40

saab

преди 9 години

Газ му е майката :) ама убава газова требе

39

ЗНАЕЩИЯ-ВИЖДАЩИЯ

преди 9 години

Потърсете в чичко гугъл "Имерси СА" и тогава ще видите....истината.Не съм русофил--но истината трябва да се казва в очите.

38

...

преди 9 години

Цената на петрола се вдига, цената на бензина се вдига! Цената на петрола пада цената на бензина се вдига! ЦФената на петрола се задържа цената на бензина се вдига! Значи докато не ИЗТРЕПЕМ ТИЯ ГУИНА дето само ни ЛЪЖАТ ОПРАВИЯ НЕМА ДА ИМА!

37

Анонимен

преди 9 години

Най-новата опорна точка на рубладжиите че Лукойл е собственост на Ротшилд , хахахахаВерваме другари, верваме...

36

ЗНАЕЩИЯ-ВИЖДАЩИЯ

преди 9 години

ЛукОйл-България е собственост на корпорацията "Имерси СА"-а тя е собственост на френският клан на фамилията Родшилд-67% от акциите са на Родишилдовата династия.А цените се одобряват от управителният съвет--демек от притежателите на най-големият пакет акции------сега схванахте ли??????

35

каро

преди 9 години

Как наричаме явлението при което всички продават на еднаква цена. КАРТЕЛ ???!!!

34

Анонимен

преди 9 години

"100 млрд куб м има доказани, това стига за 33 години. Прости тикви..."...Тц, заблуден си. Няма никаква газ в България. Ако имахне 100 млрд кубически метра газ оня лаладжията Волен Сидеров щеше да ореве целия свят - това означавя че може да изнсяме и да се плащат пенсии по 500 евро.

33

Анонимен

преди 9 години

Само уточнение към другарите от ОФ-то, това че нещо го има в БГ не означава че е без пари.

32

Анонимен

преди 9 години

Защо изтри написаното? Нима не е известно, че Борисов изнесе 4 милиарда в офшорни фирми окрадени от Българският народ? Нима не е ясно, че засилената му охрана говори за страх от търсене на отговорност за влошоването на живота ни? Нима не се вижда, че поведението му е на социопат който все по-трудно взима розумни решения? Нима не се знае за процентите които взима при разпределение на държ.поръчки? Преди беше 30на70 а сега 60 на 40 в негова полза. Като триете показва, че ви се плаща но истината не

31

Анонимен

преди 9 години

"България има излишество и от газ ама внасяме скъпата от Гъзпром."Отиди на лекар да ти прегладат главата. В България няма газ.

30

Анонимен

преди 9 години

България има излишество и от газ ама внасяме скъпата от Гъзпром. Заръката на другарите/господарите от кремъл към губернията...

29

az

преди 9 години

TOVA PLATENA NOVINA LI E?VSI4KI V BULGARIQ ZNAEM 4E CENITE TRQBVA DA SA PO EVTINI S PONE 1LV. TOZI LEV GO KRADE DURJAVATA. KRADCIIIIIIIIIIIIIIIIII