11

До Анонимен

преди 9 години

100 РУБЛИ = 3 ЛЕВА-------И какво от това?3 ЛЕВА = 210 ЙЕНИНо на японците им се вижда че, валутата им все още е скъпа, затова продължават програмата по "количествено смекчаване" (чети: печатане на пари).Аман от умници!

10

Анонимен

преди 9 години

Бежанците могат само да съживят този мъртъв народ.

9

Анонимен

преди 9 години

Бегълците са две норвежки семейства, осем англичани и трима баварски немци...

8

Анонимен

преди 9 години

Никой не ги иска, но те с упоритоста на *** се насочват към благините на чуждото. Това са днешните "бежанци". Чиста проба *** на чужда трапеза.Докога ще издържи гостопримника?Трябва ли да съсипят цяла цивилизация и уреден континент, преди да се усетят продажните политици? Това е част от "хибридната"война срещу Европа и християнството! Обслужва само целите на янките!

7

Анонимен

преди 9 години

Пускайте ги по живо по здраво да заминават към Европата.

6

Анонимен

преди 9 години

Имаме ли държава,която да ги пита тези какво правят в чужда държава,как са минали границата и,да ги накаже,че са извършили престъпление стоварвайки се в нашата родина. После да ги екстрадира от където са дошли. В някои арабски страни си гонят престъпния контингент,а ние го прибираме. Това е лудост.

5

муспи

преди 9 години

Има опасност да ги върнат обратно в държавата от която са дошли, турция! Патриоти, това да не го допуснем!

4

Анонимен

преди 9 години

еми така наречения иеромона е поп Бочко, който лежа поне два пъти в затвор за грабежи, а познавайки го и какъв джип за 300 000 лв. кара нищо чудно да е в семата

3

Momo

преди 9 години

Защо бежанците са предимно мъже? Поне 80% от тях са мъже.

2

Анонимен

преди 9 години

Германите като са се загрижили защо предложиха, наложиха и принудиха ЕС да въведе Лисабонските мерки и споразуменията от Дъблин. Според тях първата страна на влизане е длъжна да обгрижва и да не пуска на вътре в Ес ***. Ще рече, че сме санитарна зона. Да обаче тука малко ги побииват и ни се разнесе славата на недружелюбна страна та ония понаха да ни заобикалят и така по лесно в Алеманята. За това реват швабите, ще им се загрози уредения бардак.

1

Frontal 21

преди 9 години

Защо не споменавате нищо за унищожителния репортаж на предаването Frontal 21 на германската ZDF от вчера 05.05., за систематичното, планомерно и преднамерено нарушаване на човешките права на бежанците в България?