148

Анонимен

преди 9 години

Ама този въпрос трябва ли да се обсъжда въобще? Когато предлагат адекватни условя и не се оправдават, че все някой им е виновен, тогава да агитират да им посещаваме хотелите. Без професионализъм нищо не ставала.

147

преди 9 години

1. Пречиствателните станции са построени, за 2015 са 4 нови, не съм 100% сигурен дали и 4те са завършени.2. Ако махнат концесиите, не виждам кой ще поддържа плажовете? Общините ли? Не ми се иска и да си го помисля.3. Чадъри и шезлонги се плащат и в Южна Франция, в може би най-скъпите морски курорти в Европа и цените за тях стигат до 10 пъти по-високи от тук. И хората си ги плащат, интересно но факт.4. Пътищата ни наистина на места са много ама много тесни и се получават зверски тапи.

146

Един друг

преди 9 години

Безплатни шезлонги и чадъри по -ефтини хотели и заведения повече чистота и до три години се връщат българските туристи .

145

Анонимен

преди 9 години

1. Да разкарат концесиите от плажните ивици.2. Да оправят пътищата и да осигурят паркинги до плажовете.3. Да построят пречиствателни станции, за да не се изливат ла*ната в морето.Направят ли всичко това и туризмът ще се оправи.

144

ами

преди 9 години

отговори, защо избягваш въпросите? Кажи ми къде са тия небостъргачи в Несебър та да отида и аз да ги видя?

143

абе

преди 9 години

***. Къде ги видя тия високи сгради точно пък в Несебър. И вземи една карта та виж къде е Поморие преди да пишеш глупости. А, и вица за надписаните сметки - това да не ти е светлия социализъм, хайде кажи в кое заведение ти надписаха сметката и кога стана това, че наистина искам да чуя.

142

gdrgv

преди 9 години

Е как изливайте асфалта директно на плажа, паркирайте си скапаните ламарни там и ако може и някой в устата да ги храни...просто разказаха играта на красивото ни море Костов, Велчев и сие ...държавата на анцузите и кифлите

141

затвор

преди 9 години

Казвай си мнението колкото искаш, получаваш ли пари да работиш срещу България, както всички *** ... има си членове в наказателния кодекс за вас.

140

Анонимен

преди 9 години

Който от познатите ми е ходил на море в Гърция или Турция, не е стъпил повече на родното ни Черноморие. По-голяма антиреклама за родните мутрохотелиери, здраве му кажи.

139

до 167

преди 9 години

До ъхъ да бе как може 200 човека от цялата страна да си позволят да влизат в интенет и да си казват мнението ps утре мнението на мнозинството ще е същото -мутротуризма си заслужава съдбата.

138

Разумен

преди 9 години

Най- хубавия морски курорт в България е Албена, широка и чиста плажна ивица, няма презастрояване и храната и чудесна!

137

сс

преди 9 години

Плюя

136

Тролю

преди 9 години

От години къмпингуваме на Перловската река няколко семейства. Повече природа, по-малко бетонирано, само вадя стиропора от мазето и се пускам по вълните.

135

ъхъ

преди 9 години

Точно на празника ей така едни 200 коментара се изсипаха, плюейки морето ни. Нямало *** - време ви е да минете през съда.

134

абе има ли прокурори

преди 9 години

Какви *** какви пет лева другарю комунист-социалист. Да си чул някой да говори против зимните курорти , не нали. И там има нарушения но малко . А по морето твоите ментори от БКП-БСП го бетонираха цялото . Нещастници .

133

абе има ли ДАНС или

преди 9 години

няма? ***, платени от чужди правителства работят срещу България денонощно и никой нищо не прави. Ами 97% от къментарите тук са на ***, на които им е платено да плюят всичко българско. Който си харесва Гърция да си коментира и да си ходи в Гърция, няма лошо, но който получава пари да работи срещу България, да си влиза в затвора!!!

132

Анонимен

преди 9 години

май ли беше или юниич не спомнем си билясамо спомням си, че каза дай да пием по една боза

131

икономист

преди 9 години

Ние никога няма да станем търговци. В момента българските домати са 6-7 лв. Е това нормално ли е или производителите искат с два домата да забогатеят . Ами кашкавала е 15-20 лв. и т.н. Затова всеки сам преценява какво да прави и как да си харчи парите .

130

турист в Гърция

преди 9 години

Повечето коментари се въртят около кухата фраза дали обичаме нашето море и дали сме патриоти. Никой обаче не казва , че щом като плащаш ще искаш и обслужване и качество за цената. Не може да плащаш като в Сен Тропе , а да те обслужват като в селска кръчма . Например даваш 50 000 евро и получаваш Москвич . Е няма как да стане, освен ако другаря собственик не ми плати почивката .

129

Анонимен

преди 9 години

На българина му дай да мрази иначе няма да себе си