17

Балканец

преди 9 години

Никола Груевски е неудобен на САЩ,ЕС и някои други,заради опитите си да провежда независима национално отговорна политика.Затова му готвят преврат.Ако по мирен начин не успеят да свалят Ципрас/Гърция/,Орбан/Унгария и там чакайте същия сценарий.

16

лили

преди 9 години

в сащ като вкараха нац.гвардията в града срещу *** НПО-тата нищо не казаха.... сега веднага реват, събралите се имат право да протестират, а не да рушат, чупят и удрят полицаите, мн.ясно, че ако удряш и чупиш ще ядеш палки...тва е работа пак на сащ, от далеч миреше вече, долни твари са тия

15

lili

преди 9 години

истината е, че ако някой държавен ръководител започне да говори и се ориентира проруски, то веднага му се организират протести, от кого....от тези на които им се объркват плановете, а това е сащ, тъй като губят зона на влияние в региона.... веднага се предоставя на опозицията компромати и записи, протестиращата маса, лозунгите и говоренето се предоставя от НПо-та, по клиповете се виждат пак такива млади брадати хипстъри както при нас в сф, вижте ги.....сецнарият е ясен, така беше и у нас лятото

14

Анонимен

преди 9 години

От Македония почва вече ислямската дъга. Това е началото на края.

13

Анонимен

преди 9 години

Тайни записи - това са червените, комунистите!Груевски , мачкай ги!

12

Простакович

преди 9 години

Що е маке, все е ...... :))))

11

Анонимен

преди 9 години

НПО-тата и в Македония не спят!!!!!!!!Пари се раздават наляво-надясно.Жътва е сега!!!!!!!Трасето по което трябва да минат тръбите на "Турският поток" трябва да е ВИНАГИ под американо-европейски контрол!!!!Каква независимост,какви печалби!!!!!Пейте роби и робини тъжни балкански песни!!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Същия номер с записи. И кой винивен, америка. Как като нападнаха сащ сърбия,никой не каза русия е виновна. Разликата в двете държава е че едните не се прикриват поради липса на демокрация.

9

Анонимен

преди 9 години

Цветна революция? Все пак не сме 2011, а 2015 година. Реакция след четири години... Какво премълчавате, днес.бг?

8

Анонимен

преди 9 години

Пак флашки, тайни записи, шпиони !Същият филм като у нас.Комунистите не могат да играят по правилата и затова само лъжи бълват!

7

Анонимен

преди 9 години

Дори и записите да са направени от шпиони, казаното си е казано и прикгриването на убийство е престъпление.

6

Пачата

преди 9 години

В Скопие скопяват наред

5

Анонимен

преди 9 години

Турски поток през Македоноя ?!Ти си глупав ***, няма да има нито поток, нито газ през Македония - никога.

4

Анонимен

преди 9 години

И техните комунисти работят като нашите - с подслушване, преправени записи, компромати ...А обвиняват другите в тези злини!

3

Ганьо Виенски

преди 9 години

Българина е просто ***!!! Живее му се добре обаче е живее зле... сеща се кога е късно да иска по добро... *** народ Слаба Държава.... Честит ви 6 Май ден на съсипаната българска армия...... Позор....

2

Анонимен

преди 9 години

И там ФАЩ организират майдан...

1

ОСТАВКА !!!

преди 9 години

А у нас народът доволен и си трае. Цъфтим и вържем под крилото на Бащицата ... Благоденстваме ! :)