9

Анонимен

преди 8 години

Когато човек се самозабрави, толкова се "изкривява", че започва да си вярва, за съжаление и в БГ, ги имаме такива примери. Хареса ми написаното тук, че трябва да си лидер. Главозамайващата и кариера и мисли, че и позволява да тъпче и да мачка, как не се е сетил някой да я осъди за психологически тормоз, поне това там е възможно. Това, че има хубави крачка, не и дава право да се държи така с хората. Особено ми "хареса", за бизнес партньорите и като се приберат вкъщи...смях.

8

Анонимен

преди 8 години

Ако това е жизнената и философия значи че е разплаквала и доста мъже и то не в леглото.

7

NoLogo

преди 8 години

До Анонимен #7Бе, като гледам как пишеш "4" вместо "ч", май ти си ограничения.А мацката е страхотна, за това две мнения няма!

6

до 5

преди 8 години

Не се прави на ударен, има само една държава в света, която нарича себе си "Америка" и това е САЩ. Останалите се делят на националности, които ти не спомена, а аз ти ги изброих по континенти (да не стане грешка) :))

5

Анонимен

преди 8 години

До до 2"Най красивите жени са в Южна Америка, Азия и Европа, американските ти чупакабри са назад на опашката."Южна Америка не е Америка... казваш...

4

до 2

преди 8 години

Най красивите жени са в Южна Америка, Азия и Европа, американските ти чупакабри са назад на опашката.

3

Оби

преди 8 години

"Разплаквала съм свой служител" - това не е повод за гордост. Работя в частна фирма от 20 години. Имам щастието прекият ми началник да лидер, не шеф. Тя е жена и е адски далеч от принципа "хващаме се и вдигаТЕ". Винаги намира решение на даден проблем, умее да ни стимулира с личен пример и при гаф винаги застава пред теб, не зад! Царица е в "набиването на обръчи"... :)))))), но без да те докара до рев или унижи. Малко са такива като нея и затова казвам, че е късмет да работиш с такъв човек.

2

Анонимен

преди 8 години

Най-красивите жени са американките!

1

ХХХ

преди 8 години

Дали ще изнасилва подчинените си ? Искам да работя в компанията и !